SR > Nyheter

Wednesday, 17 July, 12:21

SR - 11 jul 19 kl. 05:53

USA inleder utredning om fransk digitalskattUnder måndagskvällen kom besked att USA ska inleda en utredning om den digitalskatt som Frankrike vill införa mot globala teknikföretag, en utredning som kan leda till nya handelstullar från USA..
Läs mer på SR
Läs mer om:
USA, Frankrike

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, inleder, utredningom , fransk, digitalskatt
DI - 20 apr 17 kl. 18:38

USA inleder utredning om stålimport

USA inleder en utredning om vilken inverkan stålimporten har på landets säkerhet. Denna måste vara färdig inom 270 dagar men förväntas gå snabbare att genomföra..

Expressen - 18 maj 16 kl. 01:17

Så reagerar Ryssland på USA:s utredning

MOSKVA. Dopingskandaler skakar rysk idrott i dess grund och nu inleder USA en utredning mot en rad ryssar, rapporterar The New York Times. – Det finns en bild av att det är en kampanj mot Ryssland, säger ryske sportjournalisten Vitalij Suvorov..

Cornucopia - 08 aug 14 kl. 07:54

USA inleder insats i Irak - börsen öppnar nedåt

USA:s president Barack Obama meddelade igår att USA inleder en militär insats i Irak. Oljepriset steg på beskedet och börsen föll, och det mesta talar för inledande negativ börs även här i Europa.

Tre amerikanska transportplan har släppt förnödenheter till de omringade minoriteter, som sökt skydd i ett bergsmassiv, och USA:s försvarsmakt har nu fått klartecken att vid behov använda flyg för att angripa terroristorganisationen ISIS, i syfte att skydda amerikanska "militära rådgivare" på marken.

DI - 02 maj 18 kl. 13:04

USA kan stoppa Nintendo – inleder utredning

Den internationella handelskommissionen i USA, ITC, ska inleda en formell utredning mot japanska speljätten Nintendo. Bakgrunden är att företaget Gamevice anklagar Nintendo för patentintrång kring spelkonsolen Switch och vill nu se ett importstopp, rapporterar CNet..

UNT - 01 nov 14 kl. 17:52

Utredning om rymdfärjeolycka inleds

Myndigheter i USA inleder utredning om olyckan med Virgin Galactics rymdfarkost Spaceship 2..

Kristianstadsbladet - 01 nov 14 kl. 17:52

Utredning om rymdfärjeolycka inleds


Myndigheter i USA inleder utredning om den dödliga olyckan med Virgin Galactics rymdfarkost Spaceship 2. Den amerikanska flygsäkerhetsmyndigheten har anlänt till Mojave och beger sig till platsen där farkostdelarna slog ned, meddelar en talesperson.Det brittiska bolaget Virgin Galactics huvudägare Sir Richard Branson säger på en presskonferens i Mojave i delstaten Kalifornien att man "ska lära sig av vad som gick fel".

BT - 01 nov 14 kl. 17:52

Utredning om rymdfärjeolycka inleds

Myndigheter i USA inleder utredning om den dödliga olyckan med Virgin Galactics rymdfarkost Spaceship 2. Den amerikanska flygsäkerhetsmyndigheten har anlänt till Mojave och beger sig till platsen där farkostdelarna slog ned, meddelar en talesperson. Det brittiska bolaget Virgin Galactics huvudägare Sir Richard Branson säger på en presskonferens i Mojave i delstaten Kalifornien att man "ska lära sig av vad som gick fel".

SvD - 01 nov 14 kl. 17:52

Utredning om rymdfärjeolycka inleds

Myndigheter i USA inleder utredning om den dödliga olyckan med Virgin Galactics rymdfarkost Spaceship 2. Den amerikanska flygsäkerhetsmyndigheten har anlänt till Mojave och beger sig till platsen där farkostdelarna slog ned, meddelar en talesperson..

DI - 14 jan 19 kl. 20:19

Astra Zenecas prissättning i USA under utredning

Ett utskott i det amerikanska representanthuset inleder nu en utredning om läkemedelsbolagens prissättning. Astra Zeneca är ett av tolv bolag som utredes..

DI - 01 apr 19 kl. 21:12

USA inleder ny utredning mot Hyundai och Kia

Den amerikanska trafiksäkerhetsmyndigheten NHTSA meddelar att man kommer att inleda en ny utredning av fordon från biltillverkarna Hyundai och Kia. Utredningen omfattar cirka tre miljoner bilar och anledningen är brandrisken i fordonen..

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Rv70 avstängd söder om Hedemora

SR - 1 timme sedan

Skolanställd som förgrep sig på barn döms till tolv års fängelse

Den tidigare skolanställde som varit misstänkt för våldtäkt mot flera barn dömdes idag i Lycksele tingsrätt..

SR - 1 timme sedan

Förlossningsskador: IVO kritisk mot vården

Tidigare i Ekot i dag har vi kunnat höra om förlossningsverksamheter som inte anmäler sig själva enligt Lex Maria då kvinnor skadats i vården. Tillsynsmyndigheten IVO har i flera fall – efter att patienterna själva anmält vårdgivaren – riktat kritik mot att vården inte levt upp till lagen om god och säker vård..

SR - 4 timmar sedan

Sämre än väntat för Ericsson

Ericsson redovisar en rörelsevinst på 3,7 miljarder kronor för andra kvartalet, jämfört med vinsten på 0,2 miljarder kronor motsvarande period i fjol..

SR - 4 timmar sedan

Minskad vinst och sänkt utdelning hos Swedbank

Vinsten sjunker och samtidigt meddelar Swedbank att man sänker utdelningen till ägarna..

SR - 5 timmar sedan

Ung man död efter knivrån i Göteborg

Polisen utreder ett misstänkt mord sedan en man i 20-årsåldern knivskurits i Göteborg under natten till onsdag..

SR - 5 timmar sedan

Minskad vinst för Handelsbanken

Handelsbanken redovisar en rörelsevinst på 5 350 miljoner kronor för andra kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 6 220 miljoner kronor motsvarande period i fjol..

SR - 6 timmar sedan

EU till Ryssland: ta ansvar för nedskjutningen

Det har gått fem år sedan det Malaysiska passagerarplanet MH17 sköts ned i östra Ukraina. I samband med årsdagen uppmanar EU Ryssland att ta sitt ansvar..

SR - 6 timmar sedan

Otydligt kring nya elektronikförbudet i domstolar

Den första juli blev det olagligt att ha elektronisk utrustning påslagen i rättssalar. Undantag kan göras för journalister, men reglerna är otydliga..

SR - 6 timmar sedan

Svårigheter att ta fram årets influensavaccin

Förberedelserna för vinterns influensaepidemi pågår, men i år har det varit extra svårt att bestämma vilken typ av vaccin som ska tas fram..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.