SR > Nyheter

Saturday, 20 July, 13:22

SR - 11 jul 19 kl. 06:07

Få praktikplatser för blivande sjuksköterskorDet är ont om praktikplatser för sjuksköterskestudenter på flera håll i landet efter att regeringen utökat antalet platser på sjuksköterskeprogrammet..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , praktikplatserför , blivande, sjuksköterskor
SmålandsPosten - 19 apr 14 kl. 13:04

Blivande sjuksköterskor tackar nej

Lönekraven från nyblivna sjuksköterskor runt om i landet är hårda, 24000 kronor i månaden är minimigränsen. Landstinget Kronoberg har satt ingångslönen 700 kronor lägre och har också fått nej från flera. Ännu saknar landstinget Kronoberg sjuksköterskevikarier till en fjärdedel av vikariaten under sommaren och rekryteringen pågår fortfarande.

Dalarnas tidningar - 06 dec 13 kl. 11:45

Mingelkväll för blivande sjuksköterskor

Med förhoppning om att fler ska vilja utbilda sig till sjuksköterskor och söka jobb i Dalarna har Landstinget arrangerat mingelkvällar i Mora och Falun för blivande sjuksköterskor. Natasha Worthington och Ida Eriksson Back är intresserade av att bli sjuksköterskor och helst vill de jobba inom ambulansen..

NSD - 25 okt 13 kl. 17:00

Blivande sjuksköterskor fortsätter kämpa för höjda löner

Framtidens sjuksköterskor fortsätter sin kamp för högre ingångslöner.? Någonstans finns pengarna. Vi har bra förslag på var de kan placeras, säger Maria Aldenlöv, 24..

NSD - 25 okt 13 kl. 17:12

Blivande sjuksköterskor fortsätter kämpa för höjda löner

Framtidens sjuksköterskor fortsätter sin kamp för högre ingångslöner.? Någonstans finns pengarna. Vi har bra förslag på var de kan placeras, säger Maria Aldenlöv, 24..

Skånskan - 12 apr 18 kl. 16:15

Fler sjuksköterskor kan plugga hemma

TRELLEBORG/YSTAD Antalet utbildningsplatser för blivande sjuksköterskor ska fördubblas i Trelleborg och Ystad som ett sätt att rekrytera fler sjuksköterskor till de mindre sjukhusen.Från och med nästa höst ska åtta öronmärkta platser för blivande sjuksköterskor i Trelleborg och Ystad blir 16. Fullt utbyggt ska satsningen efter tre år ha 96 studenter i utbildning på sina hemorter.

Sydöstran - 02 jul 16 kl. 06:00

Blivande sköterskor hyllar praktiken

Sjuksköterskestudenterna vid BTH är mer än nöjda med sin praktik – faktiskt näst mest nöjda av alla blivande sjuksköterskor i hela landet..

GöteborgsPosten - 27 jan 14 kl. 11:39

Sjuksköterskor kräver nu 25 000

Blivande sjuksköterskor skärper lönekraven. Nu begär de minst 25 000 kronor i ingångslön..

Corren - 22 apr 13 kl. 10:33

Blivande sjuksköterskor skärper lönekraven

Sjuksköterskestudenterna fortsätter kampen för bättre ingångslöner. Under onsdagens manifestation i Linköping höjdes kravet från 24- till 25 000 kronor..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Sparpaketet oroar blivande sjuksköterskor

Bara månader kvar till examen på sjuksköterskeprogrammet – då presenterade landstinget ett rejält sparpaket. Det ekonomiska läget oroar studenter som nu kräver politiker på svar om framtiden..

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 18 kl. 13:12

Lokal praktik ska stärka blivande sjuksköterskor

Sjuksköterskeutbildningen stärks med lokal förankring..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Hennes pappa var Stanley Kubricks närmaste man

Konsten gick före allt för skådespelaren Vera Vetalis pappa som under 25 år var Stanley Kubricks högra hand..

SR - 45 minuter sedan

Rederi-vd: Oljetankern var tom 

Den oljetanker som blev beslagtaget igår av Iran ägs av det svenska bolaget Stena Bulk. VD:n Erik Hånell berättar till Ekot att de nu arbetar intensivt med myndigheterna..

SR - 2 timmar sedan

Rockstjärna i Ukraina vill till parlamentet

Svyatoslav Vakarchuk är sångare i en av Ukrainas största rockband Okean Elzy. Nu hoppas han också på att bli parlamentariker och komma in i det ukrainska parlamentet med sitt nybildade parti Golos..

SR - 4 timmar sedan

Brittiska fartyg uppmanas att undvika Hormuz-sundet

Brittiska fartyg bör hålla sig borta från Hormuz-sundet tills vidare, det säger den brittiska regeringen, efter att den brittiskflaggade oljetankern Stena Impero igår togs över av iransk militär..

SR - 6 timmar sedan

Många döda efter gasexplosion i Kina

I Kina stiger dödssiffran efter explosionen i ett gaskraftverk i centrala Kina. Minst tio personer uppges ha omkommit.

SR - 6 timmar sedan

Protest mot Kallakplaner – Trots att regeringen inte sagt sitt

Trots att regeringen ännu inte fattat beslut om de kontroversiella gruvplanerna i Kallak väster om Jokkmokk samlas gruvmotståndare den här helgen vid det tänkta gruvområdet..

SR - 6 timmar sedan

Peruanske ex-presidenten kvar i förvar

En federal domare i Kalifornein har beslutat att den tidigare peruanske presidenten - Alejandro Toledo - ska hållas kvar i förvar tills frågan om hans utlämning till Peru har utretts klart..

SR - 7 timmar sedan

Två döda i Trelleborg

I Trelleborg hittades två personer i natt döda och polisen misstänker nu att det ligger brott bakom. En förundersökning har inletts. Ingen person är gripen..

SR - 8 timmar sedan

Fler palestinier får jobba i Libanon

Palestinier i Libanon har efter dagar av protester fått regeringen att backa från tänkta åtstramningar kring krav på arbetstillstånd för dem..

SR - 17 timmar sedan

Iran har beslagtagit brittisk tanker i Hormuzsundet

Iran har beslagtagit en brittisk oljetanker i Hormuzsundet. Det uppger iranska revolutionära gardet enligt nyhetsbyrån AFP..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.