YA > Nyheter

Friday, 19 July, 12:13

YA - 11 jul 19 kl. 06:00

Storm av samtal och mejl från oroliga lantbrukareDe senaste åren har tusentals lantbrukare hört av sig om vad som gäller när det grävs för fiber på åkermark. – Frågan om fibernedgrävning är nog den enskilt största frågan de senaste åren, säger äganderättsexperten Björn Galant på Lrf, Lantbrukarnas riksförbund..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Björn Galant, Lrf

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stormav , samtaloch , mejlfrån , oroliga, lantbrukare
Västerbottens Folkblad - 05 aug 14 kl. 21:18

Husägare oroliga för inbrottsvåg

Polisen har fått in flera telefonsamtal från oroliga husägare i Umeåområdet. Många har upptäckt föremål som flyttats eller placerats på märkliga ställen och polisen uppmanar till vaksamhet. Mycket tyder på en ny våg av rekognosering av potenta inbrottsobjekt.

SVT - 03 jan 11 kl. 21:00

Många oroliga för istappar

Farliga istappar är ett problem även denna vinter. Och aldrig tidigare har Istapps-telefonen fått så många samtal från oroliga boende och flanörer som just den här vintern..

Blekinge Läns tidning - 27 feb 19 kl. 21:22

Oroliga hamnkunder efter nytt strejkvarsel

Den nya aviserade hamnstrejken kan slå hårt mot Karlshamns hamn. Exakt hur, vågar inte vd Mats Olsson sia om än men han har redan haft många samtal med oroliga kundföretag..

UNT - 26 jan 11 kl. 12:43

Oroliga samtal till kaffeföretagen

Kaffeföretagen i Uppsala har sedan rapporteringen om förhöjda blyhalter i automater fått många samtal och mejl från oroliga kunder..

SmålandsPosten - 18 okt 14 kl. 09:00

Allhallen bokad för stormöte om asylboende

Nu kallar Lessebo kommun till stormöte om de planerade asylboendena i Hovmantorp och Bergdala. Allhallen är bokad för att så många som möjligt ska få plats. Mötet ska hållas på onsdag kväll nästa vecka.

SmålandsPosten - 23 okt 14 kl. 08:04

500 på stormöte om två nya asylboenden

Drygt 500 personer kom till Allhallen i Hovmantorp för att få information om de båda asyl­boendena i kommunen.
Det var svordomar, häts­ka utfall men också ett och annat sansat inlägg. Någon sa att det inte varit så mycket folk i Allhallen sedan nyårskonserten.

Skånskan - 15 okt 16 kl. 13:30

70-tal samtal till polisen om skrämmande clowner

SKÅNE Rena clownhysterin råder just nu i Sverige och Skåne. Under ett drygt dygn har polisen fått in över 70 samtal från uppringare som sett clowner. Och i något fall har clownen själv råkat illa ut.

Dagens Media - 04 aug 15 kl. 09:12

Storm mot SL och vandalisering efter SD:s kampanj

SL:s kundtjänst har fått motta hundratals samtal och mejl angående SD:s reklamkampanj..

Dagens PS - 22 maj 19 kl. 15:33

Storm kring Adaktusson och ekonomins mörka moln

BUSINESSBRIEFEN – För dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Adaktusson i blåsväder – har röstat emot abort
Den före detta EU-ledamoten för Kristdemokraterna ska enligt Dagens Nyheters granskning under sin tid i Europaparlamentet ha röstat emot kvinnors rätt till abort – vid 22 tillfällen. Nu får han stark kritik från flera håll.

YLE - 15 jun 17 kl. 20:56

Storm kring hem för personer med funktionsnedsättning – invånare drar tillbaka besvär

Det har uppstått en storm kring det planerade hemmet för personer med funktionsnedsättning i Smedsede i Kyrkslätt. Stiftelsen Rinnekoti vill bygga ett stödboende med fjorton lägenheter i Smedsede, eftersom behovet i Kyrkslätt är stort. En del invånare anser att ett stödboende kan leda till att bostadspriserna sjunker.

NT - 06 jul 11 kl. 08:38

Färre samtal till LO:s hjälptelefon

Färre sommarjobbande ungdomar hör av sig till LO:s hjälptelefon i år. I juni kom 945 samtal och mejl in mot 1 301 samma månad i fjol, vilket är en minskning med 27 procent. Dessutom skickades bara hälften så många mejl, visar ny statistik från LO..

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

Dator-drop in på biblioteket

YA - 45 minuter sedan

Polisens marknadsfacit efter första dygnet: 14-åringar med sprit och sju fyllerister

Den första marknadskvällen i Sjöbo förflöt ungefär som de senaste åren: inga större bråk, men en del fylleri, även bland de yngsta tonåringarna..

YA - 1 timme sedan

Rattfylleri: Berusad bilist stoppad av medtrafikant

Kvinnan som blivit påkörd av den berusade mannen lyckades ta ifrån honom bilnycklarna i väntan på polisen..

YA - 1 timme sedan

WEBB-TV: Upplev Sjöbo marknad på två minuter

Följ med in i trängseln bland stånden, se varietéartisten trolla, hör karaokesångaren sjunga och ungdomarna skrika i karusellerna..

YA - 1 timme sedan

Smedstorp: Badet tvingas hålla stängt - simskolan inställd

Badet håller stängt på grund av en klorpump som slutat fungera. Prognosen är ännu oklar för hur länge de tvingas hålla stängt..

YA - 1 timme sedan

Insändare: Besökarna gör större skada än korna på Ales stenar

Svar till Britt Fäldt ”Ales stenar utan kor”, YA 18 juli..

YA - 1 timme sedan

Gitarrmästare möts i konsert

Två mästare på klassisk gitarr möts på Lilla Rygården på onsdag kväll, den 24 juli..

YA - 2 timmar sedan

Polisen ska självklart ha verktyg för att stoppa skurkar

Det är en utmärkt idé att polisen vill införa ansiktsigenkänning för att identifiera kriminella. På samma sätt som rätten att samla in DNA har gjort att fler har kunnat straffas kan nya verktyg skapa trygghet..

YA - 2 timmar sedan

Karin Pihl: I rymden är människan både liten och stor

Den 20 juli 1969 är ett historiskt datum. Arton minuter över nio på kvällen landade rymdfarkosten Apollo 11 på månen. Det var den första gången en människa satte fötterna på en himlakropp som inte är jorden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.