Sydsvenskan > IT

Wednesday, 24 July, 04:12

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 06:00

Ta inget för givet – stora segrar är sällsyntaMen kan någon gissa sig till vilket lag MFF ställer på benen – eller ens vilken trupp?.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
MFF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ta ingetför , givetstora , segrarär , sällsynta
Sydsvenskan - 14 maj 14 kl. 05:30

Inget går jämnt ut

Den georgiske författaren Jemal Karchkhadze (1936–1998) presenterades för svenska läsare med en novell i en antologi från Tranan häromåret. ”Antonio och David” är den första romanen av författaren som ges ut på svenska. Den hålls för att vara Karchkhadzes mest betydande verk.

YLE - 01 feb 17 kl. 14:58

Victorzon: Inget ändrar på Vasa centralsjukhus

Överläkare Mikael Victorzon hoppas att personalen på Vasa centralsjukhus andas lättare efter dagens besked: cancerkirurgin och hjärtvården föreslås fortsätta på centralsjukhuset. Victorzon tror också att ortopedin får fortsätta. Olika grupper med utredare har ombetts komma med förslag för hur man ska garantera att de sjukhus som utför olika ingrepp har tillräcklig kunskap.

YLE - 15 jul 17 kl. 09:11

Han äger de mest sällsynta Rolling Stones-skivorna

Det tog honom 25 år av ihärdigt letande, forskande och ekonomiska uppoffringar. Nu har Solfbon Jan Richardsson en av två kompletta Rolling Stones-samlingar på skivbolaget Decca som existerar i världen. - Den här kom ut i april 1963.

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 15 kl. 19:59

Inget val i Båstad

Omvalet till Båstads kommunfullmäktige väcker många känslor att döma av debattinlägg och kommentarer som följt i spåren på tidningens artiklar i ämnet. Extravalet görs efter konstaterat valslarv vid kommunvalet i höstas och kommer att hållas under våren, om inget oförutsett inträffar.Det är naturligtvis mycket olyckligt för demokratin när det brister i valproceduren.

YLE - 03 feb 16 kl. 11:17

Från knäckt till hoppfull – EM-gränsen inget problem för frisk Berghem

En kväll, två lopp, två personliga rekord, ett närapå finskt rekord. Men Jonna Berghem är inte helt nöjd. Hangö IK-sprintern har lämnat skadehelvetet bakom sig och blickar med iver fram emot EM-sommaren.

Politologerna - 13 feb 15 kl. 07:45

Inget tyder på försämrad interndemokrati

Detta inlägg är samförfattat av Gissur Erlingsson, Magnus Hagevi och Karl Loxbo. *** I den allmänna debatten möts man inte sällan bilder av politiska partier som brottas med stora problem (se t.ex.

NT - 22 sep 13 kl. 16:21

Mest sällsynta svamparna i länet

Inget annat naturreservat eller nationalpark i Sverige har så många rödlistade svamp-arter..

SR - 05 nov 15 kl. 15:54

Inget samband mellan vaccin och POTS

Hpv-vaccinet, som ges till unga flickor för att skydda mot bland annat livmoderhalscancer är inte kopplat till den sällsynta nervsjukdomen POTS..

YLE - 21 jul 17 kl. 05:22

Nya trender med fritidsintressen - många vill göra inget

Det finns tecken på att udda fritidsintressen blir mer ovanliga. Det normala eller ingenting är mer eftersträvansvärt. Visst finns det österbottningar med specialintressen, för att inte säga udda fritidsintressen.

GT - 04 jan 18 kl. 19:01

Läkarna handfallna inför Hannas sällsynta sjukdom

Hanna Ignell är 23 år gammal och lever med vissheten att hennes liv när som helst kan ta slut.Hennes lungor blöder. Läkarna vet inte varför, och det finns inget botemedel – bara symptomlindring.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Israeliskt anfall mot Syrien

Flera militära mål i Daraa-provinsen i södra Syrien har angripits av Israel, uppger den statliga syriska nyhetsbyrån Sana. Det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR) uppger att anfallet "troligen" har utförts av Israel, och att ett ej.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Rekordbeslag av elfenben i Singapore

Singapore har beslagtagit 8,8 ton elfenben, vilket är det största beslaget någonsin i staten, uppger BBC. Enligt myndigheterna kommer elfenbenet från nära 300 elefanter och de beslagtagna illegala varorna uppskattas till nästan 13 miljoner dollar, motsv.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Brand på balkong i flerfamiljshus på Rosengård

Under tisdagsnatten började ett flerfamiljshus brinna på Rosengård..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Två personer skadade i bråk i Kävlinge

Under tisdagen skadades två personer under ett bråk på Kävlinge järnvägsstation..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Stjärnan lämnar Smederna: ”Inte respekterade”

Det har skurit sig rejält mellan svenske speedwaystjärnan Fredrik Lindgren och hans lag Smederna. 33-åringen kommer att lämna svenska mästarna efter säsongen, men exakt varför parterna skiljs åt är höljt i dunkel. – Vi känner att vi inte riktigt kan kom.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Wall Street stängde på plus

De tre ledande indexen på Wall Street steg på tisdagen, delvis stärkta av kvartalsrapporter från bland annat läskedryckstillverkaren Coca-Cola och industrikoncernen United Technologies. Coca Cola redovisade ett bättre resultat än väntat och höjde sin fö.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Roy Jacobsen skapar stor läsning i litet format

Roy Jacobsen har skrivit en kort men djup essä om föräldrars påverkan..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Läkare slog larm om mammans hälsa redan för tre år sedan

Föräldrarna till den pojke som misstänks ha mördats låg i en vårdnadstvist..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Rysk proffsboxare död efter match

Det ryska boxningsförbundet har kommit med det tragiska beskedet att proffsboxaren Maksim Dadashev har dött, blott 28 år gammal. Ryssen dog till följd av de skador han fick i samband med fredagens match mot Subriel Matías, från Puerto Rico, i weltervikt.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Separatister i fängelseuppror i Kamerun

Ett fängelse i Kameruns huvudstad Yaoundé har vandaliserats och bränts under ett fånguppror natten till tisdagen. En del intagna lade upp filmer på Facebook där de protesterade mot usla levnadsvillkor i fängelset och till stöd för landets engelskspråkig.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.