Blekinge Läns tidning > Nyheter

Thursday, 18 July, 04:26

Blekinge Läns tidning - 11 jul 19 kl. 06:00

Linda vill lära gravida träna rättLinda Eriksson drömde om att starta eget inom träningsbranschen. När kompisen blev gravid hittade hon sin egen nisch. Nu vill hon hjälpa kvinnor att se igenom alla myter om hur kvinnokroppen funkar – och träna vettigt genom graviditeten och tiden efter..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Eriksson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lindavill , lära, gravida, tränarätt
Expressen - 11 dec 16 kl. 20:18

Gravida Linda fick rå mat på McDonald's

Efter att ha tagit några tuggor av sin McFeast märkte gravida Linda Udd att något var konstigt. Hon tittade närmare på den – och såg då att hamburgaren var rå. – Det var skrämmande.

Helsingborgs Dagblad - 11 mar 11 kl. 20:17

Linda hade mage att vinna

Av alla de 189 startande i gårdagens 1,35 hoppning var synligt gravida Linda Heed från Trosa snabbast. Hon spöade startfältet på HFRK med nästan två sekunder..

Expressen - 13 jan 13 kl. 19:29

Linda: "Tänkte att det måste vara en tumör"

Linda Lindorffs julledighet slutade med svåra smärtor och ett akut besök hos läkaren. Den gravida programledaren tappade rörelseförmågan och kunde inte äta som vanligt. - Jag tänkte att det här måste vara hjärnhinneinflammation eller en tumör, säger hon till EXTRA..

Sydsvenskan - 11 nov 11 kl. 10:16

Gravida missar ersättning

Arkivfoto: Linda Axelsson
Fler kvinnor borde beviljas ersättning när de inte kan arbeta på grund av sin graviditet. Ett problem är att läkarintyg kan vara felaktiga eller oklara, enligt en granskning av Inspektionen för socialförsäkringen.
Fler kvinnor än i dag borde beviljas ersättning när de inte kan arbeta på grund av sin graviditet.

Magazin24 - 19 aug 12 kl. 08:18

Med passion för zumba

Arbogabon Marit Deubler och köpingstjejen Linda Onatsu har båda valt att satsa på zumba. Marit kommer att arbeta med zumba på heltid och Linda har startat upp företaget Zumba Center. Marit Deubler och Linda Onatsu brinner för att lära ut zumba.

Kristianstadsbladet - 05 mar 14 kl. 06:12

Färre förtidsfödslar med nyttig kost

Kvinnor som äter nyttigt under graviditeten kan minska sin risk att föda i förtid med omkring 15 procent, visar en stor nordisk studie. - För tidig födsel är ett stort medicinskt problem, säger forskaren Linda Englund-Ögge.
Ett barn som föds för tidigt riskerar problem både direkt efter födseln och senare i livet.

BT - 05 mar 14 kl. 06:12

Färre förtidsfödslar med nyttig kost

Kvinnor som äter nyttigt under graviditeten kan minska sin risk att föda i förtid med omkring 15 procent, visar en stor nordisk studie. - För tidig födsel är ett stort medicinskt problem, säger forskaren Linda Englund-Ögge.Ett barn som föds för tidigt riskerar problem både direkt efter födseln och senare i livet.

Kristianstadsbladet - 09 jul 11 kl. 18:30

Brännbollsturnering ska bli tradition

Foto: Annica Jönsson
"Brännboll är något alla spelat".
Solen steker gul, gräset lyser grönt. Två parallella matcher pågår för fullt på gräsplanen mellan Slättänggskolan och motorvägen under lördagseftermiddagen.

Kristianstadsbladet - 15 okt 14 kl. 07:00

IVO kritiserar CSK efter kvinnas död

Hade Kvinnokliniken på CSK kollat gravida Lindas blodtryck när hon lades in på sjukhuset hade hennes liv kanske gått att rädda. Det konstaterar IVO efter sin granskning.
Kristianstadsbladet har tidigare berättat om Sejad Ciric och hans partner Linda som kom akut till kvinnokliniken på CSK efter att Lindas värkar satt igång när hon var i 33:e veckan.

Dagen - 03 mar 11 kl. 03:00

Han vill få unga att reflektera kring alkohol

I dagarna lämnar Magnus Jägerskog arbetet på Friends för att bli vd på IQ - Systembolagets dotterbolag som arbetar för ett smartare förhållningssätt till alkohol. Drivkraften är att göra världen lite bättre.

Magnus Jägerskog, 33, har i drygt tio år arbetat mot mobbning genom organisationen Friends, senast som marknadschef.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Hon städade upp efter nattliga besökare vid Blåsegylet

Malin Bergdahl är inte imponerad över de nattliga besökarna vid Blåsegylets grillplats. Nu har hon städat upp skräpet efter dem men kan inte göra något åt visitkort som lämnats i form av spraymålning..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Näringslivschefen nöjd - men vill ha fler synpunkter om Killebom

Innan årets Killebom kan sammanfattas vill festivalledningen inhämta synpunkter från såväl turister som ortsbefolkning och andra som på olika sätt medverkade i stadsfesten. ”Men personligen är jag extremt nöjd med festen”, säger näringslivschef Stefan Olofsson. .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Program: Torsdag på Östersjöfestivalen

Andra dagen in på Östersjöfestival så bjuds det på kaffekalas och parad, ett par av de pärlor som BLT valt ut. .

Blekinge Läns tidning - 5 timmar sedan

Vilken revansch för Molly Sandén

En gång ställde hon upp i Östersjöfestivalens talangjakt och kom inte till final. Nu fick hon sin revansch: vid sidan av Uno Svenningsson och Markus Krunegård bildade hon den treklöver artister som inledde årets festival från scenen på Karlshamns torg..

Blekinge Läns tidning - 5 timmar sedan

Misstänkt rattfyllerist stoppades i hamnen

Blekinge Läns tidning - 6 timmar sedan

Pistol togs i beslag på boende

Blekinge Läns tidning - 7 timmar sedan

Bra SM-start för Sölvesborgs GK

Sölvesborgs GK fick en bra start när SM i laggolf för damer inleddes på Barsebäck..

Blekinge Läns tidning - 8 timmar sedan

Nu har årets Östersjöfestival rullat igång

På onsdagen drog Östersjöfestivalen igång. Under festivalen första dag har många besökare tagit sig ut för att njuta av matutbudet eller testa årets karuseller. Under kvällen blir det konsert på torget med Uno Svenningsson, Molly Sandén och Markus Krunegård..

Blekinge Läns tidning - 8 timmar sedan

Snart premiär för helt nytt kafé

Blekinge Läns tidning - 8 timmar sedan

Nya kommunalrådet har kavlat upp ärmarna

Två veckor går fort. Särskilt för den som råkar vara nytillträtt kommunalråd. Det är precis den situation som Morgan Bengtsson (S) befinner sig i.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.