Expressen > Nyheter

Saturday, 20 July, 01:36

Expressen - 11 jul 19 kl. 05:44

Antalet elbussar har ökat kraftigt: ”Kan inte vänta”Elbussarna ökar snabbt i Sverige. Första halvåret i år fördubblades antalet elbussar jämfört med hela 2018, skriver Miljömagasinet. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Miljömagasinet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Antalet elbussarhar , ökat, kraftigtKan inte , vänta
Skånskan - 07 nov 15 kl. 14:00

Skadegörelsen på skolor ökar kraftigt

Kävlinge Hittills i år har skadegörelsen på Korsbackaskolan kostat skattebetalarna omkring 400 000 kronor. Även på Annelundsskolan har vandaliseringen ökat kraftigt.
Nu vill kommunen införa kameraövervakning på de båda skolorna.

Skånskan - 08 nov 15 kl. 09:00

Skadegörelsen på skolor ökar kraftigt

Kävlinge Hittills i år har skadegörelsen på Korsbackaskolan kostat skattebetalarna omkring 400 000 kronor. Även på Annelundsskolan har vandaliseringen ökat kraftigt.
Nu vill kommunen införa kameraövervakning på de båda skolorna.

YLE - 28 okt 13 kl. 04:15

Hundratals får vänta flera år på dom

När brott som stölder och misshandel ska behandlas i tingsrätterna med allvarliga flaskhalsar. Bland de domar som föll i fjol var det 760 som hade dragit ut i över två år, då mordrättegångar i snitt går på under ett halvår. Värst är läget på Åland och i Helsingfors.

DI - 03 okt 14 kl. 13:02

Tio bolagspapper med högst ränta

Företagsobligationer har ökat kraftigt i popularitet de senaste åren. Här är de tio svenska som har högst ränta just nu..

SR - 22 sep 13 kl. 06:41

Patienter som klagar får vänta längre

Sedan den nya patientsäkerhetslagen infördes 2011 har väntetiden ökat kraftigt för de patienter som anmäler brister i vården, visar en granskning som Svenska Dagbladet gjort..

SR - 22 sep 13 kl. 15:44

Vårdanmälare får vänta längre

Sedan den nya patientsäkerhetslagen infördes 2011 har väntetiden ökat kraftigt för dem patienter som anmäler brister i vården, visar en granskning som Svenska Dagbladet gjort..

Norrtelje Tidning - 24 feb 14 kl. 16:02

Inger fick vänta timmar på färdtjänst på julafton

Klagomålen på färdtjänst, skolskjutsar och sjukresor har ökat kraftigt i Stockholms län. En av dem som klagat är Inger Mattsson från Rånäs – vars förbokade färdtjänst inte dök upp i tid på julafton..

SR - 08 feb 15 kl. 03:48

Läkare får vänta på svensk legitimation

Det är brist på vårdpersonal på olika håll i landet, samtidigt är det allt fler personer som kommer till Sverige från länder utanför EU som ansöker om att få en svensk läkar- eller sjuksköterskelegitimation. Socialstyrelsen får så många ansökningar att väntetiderna för en första prövning ökat kraftigt..

SR - 27 nov 18 kl. 12:10

Rörlig ränta risk för många bostadsrätter

Rörliga lånen har ökat kraftigt bland bostadsrättsföreningarna och det här innebär högre risker för många föreningar när räntorna snart väntas stiga..

YLE - 06 feb 14 kl. 13:30

Minusränta räddning för ekonomin?

Europeiska centralbanken ECB ska se över räntorna i dag. En del ekonomiska experter väntar sig historiska beslut, som en eventuell negativ ränta på depositioner. Då måste bankerna betala för att deponera sina överskottspengar vid ECB.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Man klättrade upp på flygplansvinge i samband med start

En man klättrade upp på ett flygplan i samband med start på Lagos flygplats i Nigeria.Mannens agerande ska ha resulterat i panik bland resenärerna, rapporterar Independent. .

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt mord på fest – kvinna och man gripna

En man har hittats död i en lägenhet i Västerås, uppger polisen.I lägenheten ”pågår det en fest”, skriver polisen via sin hemsida.En kvinna och en man har gripits..

Expressen - 1 timme sedan

En allvarligt skadad efter knivbråk i Nordstan

Minst två personer har blivit knivskurna efter ett större bråk i Nordstan i Göteborg.
– Det är ganska rörigt på platsen för att beskriva det milt, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Expressen - 2 timmar sedan

Han göt in Madelene i betong- block – har smitit till Thailand

Jocke Pettersson, 36, är dömd till fängelse för att ha gjutit in småbarnsmamman Madelene Ekfalk, 29, i betong.Men han vägrar ta sitt straff – nu är han efterlyst av Kriminalvården efter att ha smitit.– Han är på semester i Thailand, säger hans fru..

Expressen - 3 timmar sedan

Stina dog i flygolyckan i Umeå: ”Obeskrivlig sorg”

UMEÅ. En levnadsglad glädjespridare som inte var rädd för att säga sitt. Så minns mamma Margaretha och närmsta vännen Stina Hägglöf, 40.

Expressen - 3 timmar sedan

Våg av skadegörelse avslutades på toalett

Krossade rutor, utspridda gödselpåsar och en nyanvänd toalett på Stadsbiblioteket.Natten till fredag skedde en våg av skadegörelse genom Tomelilla – polisen utesluter inte att det rör sig om samma gärningsmän.– Det är väldigt svårt att uttala sig om.

Expressen - 4 timmar sedan

En person till sjukhus efter MC-olycka i Malmö

Under fredagskvällen inträffade en trafikolycka med en motorcykel på Nobelvägen i Malmö.Föraren av motorcykeln har förts till sjukhus med ambulans. Nobelvägen är avstängd i norrgående körriktning..

Expressen - 4 timmar sedan

Dotterns hot efter pappans kyss vid skjutna lejonet

Darren och Carolyn Carter har fått hård kritik i sociala medier efter att ha kyssts vid ett lejon de skjutit ihjäl.Nu hotar mannens dotter att aldrig mer prata med pappan. – Jag kommer aldrig förstå mig på människor som är stolta över att ha skjutit ett sånt vackert djur, säger hon på sin Youtube, rapporterar People.

Expressen - 4 timmar sedan

Ronneby får Gyllene tiders sista spelning i Sverige

Gyllene Tiders frontman Per Gessle har drabbats av influensa och fredagens konsert i Ronneby har fått ställas in.Men nu förlänger Gyllene Tider turnén och gör sin sista spelning i Sverige i just Ronneby.– Det är fantastiskt stort och jättehäftigt, säger Robin Åkerman, vd för Paraply produktion, till SVT Blekinge..

Expressen - 4 timmar sedan

30-åring till sjukhus efter olycka  – har livshotande skador

Under fredagskvällen kolliderade en motorcykel och en personbil i Svedala.Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen.Föraren av motorcykeln, en 30-årig man, vårdas på sjukhus med livshotande skador..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.