Skånskan > Opinion

Friday, 19 July, 07:47

Skånskan - 11 jul 19 kl. 05:00

Stort behov av fler billiga lägenheterSvalöv Det råder brist på hyresbostäder med relativt låga hyror i det äldre hyresbeståndet i kommunen. Samtidigt är efterfrågan lägre för de nyproducerade bostäderna som byggs.
Svalövsbostäder kan samtidigt komma att se fram mot nya direktiv från kommunens politiska ledning.För den som är i behov av en hyresrätt inom Svalövsbostäders bestånd, får i genomsnitt vänta drygt ett år.
Detta beroende på vilket område det gäller och hur många rum bostaden ska ha.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Det, Svalövsbostäders, Svalövs, Johansen, Svalövsbostäder, Robert Johansen, Teckomatorp, Kågeröd, Lantlyckan, Svalöv, AB Svalövsbostäders, Rober Johansen, Tårgarp, Röstånga, AB Svalövsbostäder, Teddy Nilsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, behovav , fler, billiga, lägenheter
YLE - 22 dec 14 kl. 14:55

Stort behov av nya bostäder

Bostadsmarknaden gynnar köparen, visar Finlands hypoteksförening Hypos årliga bostadsbarometer. Efterfrågan på små lägenheter är stor, vilket leder till att det proportionella priset på större lägenheter sjunker. – Det finns ett stort behov av nya lägenheter, säger Tom Lönnroth på Finlands hypoteksförening Hypo.

City - 20 nov 13 kl. 06:30

”Det finns ett stort behov för tjejer att få uttrycka sig inom teknik”

I en mansdominerad bransch kan kvinnor behöva ett andningshål. På lördag anordnar Hazel Hanus-Haim Geek Girl Meetup Öresund, en teknikkonferens bara för kvinnor. Hur föddes Geek Girl Meetup-fenomenet?

SmålandsPosten - 16 sep 14 kl. 06:16

Stort behov av utbyggnad och renovering av Virdavallen

Virdavallen i Alvesta är i stort behov av upprustning och utbyggnad. Planer, omklädningsrum och hallar räcker inte till för föreningarna som använder anläggningen oh nästan allt är nedslitet. Det har tagits fram en vision för Virdavallen.

BT - 27 maj 18 kl. 14:31

Stor brist på gode män i Borås - ”Mycket mycket stort behov”

Ansökningarna har blivit fler, men antalet gode män har inte ökat. Nu efterlyser överförmyndaren i Borås fler som vill bli gode män. ”Vi har ett mycket mycket stort behov”.

LV - 12 aug 15 kl. 08:26

Stort behov av gode män

Många ensamkommande flyktingbarn som kommit till Vimmerby på kort tid innebär att kommunen nu är i stort behov av fler gode män.
–Det har varit ganska svårt att hitta gode män till både Vimmerby och Kinda.
.

DN - 05 okt 11 kl. 16:33

NHL-premiären utsåld med fler billiga biljetter

I fjol stod flera tusen stolar tomma och kritiken mot höga biljettpriser blev massiv. I år har fler billiga biljetter gjort att NHL-matcherna i Globen väntas bli utsålda..

NT - 05 okt 11 kl. 16:32

Utsålt med fler billiga biljetter

I fjol stod flera tusen stolar tomma och kritiken mot höga biljettpriser blev massiv. I år har fler billiga biljetter gjort att NHL-matcherna i Globen väntas bli utsålda..

Vimmerby Tidning - 15 nov 17 kl. 11:45

Bygg fler billiga lägenheter

Kommunen ska bygga fler billiga lägenheter. Och rusta upp de gamla till en rimlig kostnad så att hyresgästerna har råd att bo där. Det är en del i Hyresgästföreningens recept på hur bostadsbristen i Hultsfred ska lösas..

Vimmerby Tidning - 27 apr 18 kl. 13:00

Vill ha fler billiga bostäder för unga

En motion om att det ska byggas fler billiga bostäder för unga, lämnades in till ungdomsfullmäktige. Nu tittar Bostadsbolaget på var de bostäderna ska kunna byggas..

YLE - 11 feb 16 kl. 10:45

Stort behov av hjälp för flyktingar i Grekland

I Grekland kan nyanlända flyktingar få sina grundbehov fyllda, men utöver det är behoven stora och vitt skilda. Det kan bland annat handla om juridisk hjälp för att kunna ta sig vidare eller psykosocialt stöd för ungdomar. Helena Sandberg från Kyrkans Utlandshjälp har granskat hurudant stöd flyktingar och särskilt flyktingbarn får.

SmålandsPosten - 12 feb 14 kl. 06:09

Alvesta ishall är i stort behov av upprustning

Ett tak som läcker och en sliten sarg. Alvesta ishall är i stort behov av upprustning.
– Utan att gå in på detaljer så är hela hallen i behov av upprustning, säger Alvesta SK:s ordförande Lars Holm.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Djurskydd nyckel till välfärd

Dålig hygien på ett sjukhus är inte något man förväntar sig år 2019. Ändå händer det, nu senast på Danderyds sjukhus. För några år sedan var det problem på Ystads lasarett och problemet lär dyka upp igen på annat ställe.

Skånskan - 2 timmar sedan

Dags för en ny sammanslagning av kommuner?

Då och då kommer förslag kring att slå samman kommuner. Det finns 290 kommuner i Sverige och 33 i Skåne. Storleken skiljer kraftigt, både ytmässigt och befolkningsmässigt.

Skånskan - 2 timmar sedan

Rusta Skånes småföretag

Skånes småföretag behöver stärkas och rustas inför lågkonjunkturen. Fyra av fem jobb skapas i små och medelstora företag. När tillväxten nu mattas av är det viktigare än någonsin att stärka och stötta Skånes småföretag.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ny krögare väljer att gasa när andra lämnar torget

ESLÖV Samtidigt som flera krögare vid Stora torg kastar in handduken så finns det andra som satsar.
I augusti slår 25-årige Drilon Shala upp portarna till sin nya restaurang vid torget.Precis när kommunen ska pumpa in 60 miljoner kronor för att bygga om Stora torg så verkar luften ha gått ur flera av torgets krögare.

Skånskan - 2 timmar sedan

Promenerande vuxna har hittat hem i centrum

Skurup Den lokala föreningen Nattvandring Skurup har fått ett hem. Numer finns de på Vaktgatan 4 och semestertider används för att fixa till inredningen.Sedan en månad tillbaka blev det klart att den lokala föreningen till stiftelsen Nattvandring.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nej till stöd till man som sågs i arbetskläder

ESLÖV Även Förvaltningsrätten i Malmö avslår en 35-årig Eslövsbos begäran om försörjningsstöd. Liksom Eslövs vård- och omsorgsförvaltning tidigare gjort hänvisar rätten till att den bidragssökande flera gånger iakttagits i arbetskläder på en av stadens pizzerior.Mannen ville ha ekonomiskt bistånd för hyra, uppehälle, elräkning, resekostnader, skulder, hemförsäkring, kostnader för
barnomsorg och umgängeskostnader med barn.

Skånskan - 5 timmar sedan

Stark öppning av Majas Abbekås

GOLF Nyblivna EM-guldmedaljören Maja Stark spelar just nu lag-SM hemma på Abbekås GK och efter första dagen toppar arrangörsklubben division 1 för damer.– Fantastiskt väder, allt är bra och vi är jättenöjda hittills, konstaterade klubbchef Lasse Stark.
– Sedan är det så klart extra roligt att vi leder.

Skånskan - 11 timmar sedan

De är årets nötköttsföretagare

Blentarp Johanna och Mårten Rasmusson, som driver ekologiska Bosarps gård i Blentarp, har utsetts till årets nötköttsföretagare i Skåne. På torsdagen fick de motta utmärkelsen av representanter från Lantbrukarnas riksförbund i Skåne.
– Det känns väldigt stort!

Skånskan - 11 timmar sedan

De simmar med glittrande fenor

Skurup Med skimrande fenor och tiaror på huvudet simmade flera sjöjungfrur på friluftsbadet i går. Den första augusti finns chansen att göra det igen.Det bildades snabbt en liten kö av flickor på bassängkanten när Linda Ågren och Alexiz Knöös anlände i sina fina sjöjungfrudräkter till friluftsbadet i Skurup.

Skånskan - 13 timmar sedan

80 kvadratmeter stort hus i Sjöbo sålt

Sjöbo Försäljningen av huset på adressen Mäster Nilsgatan 26 i Sjöbo är nu klar. Ny ägare blir Roberto Da Silva, 31 år, som köper fastigheten av Birgit Ann-Marie Jönsson. Huset är 80 kvadratmeter stort och byggdes 1955.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.