Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 19 July, 05:36

Dagensanalys.se - 11 jul 19 kl. 05:00

Snapchat satsar på rörliga bilder med kändisarTonåringarnas favoritapp – Snapchat – tänker satsa på rörliga bilder med kändisar som Serena Williams och FaZe Banks. Förutom Serena Williams ansluter andra kändisar som Arnold Schwarzenegger, Kevin Hart, Emma Chamberlain, Loren Gray, Rickey Thompson, Baby Ariel och FaZe Banks. De senare i listan är onlinekändisar, bara så du vet. Satsningen har man döpt till Creator Shows och kommer att vara i formatet first-person-show samt skapade av olika producenter. Bland annat kommer Schwarzenegger i sin show ”Rules of Success” prata [. ] Inlägget Snapchat satsar på rörliga bilder med kändisar dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Serena Williams, FaZe Banks, Arnold Schwarzenegger, Hart, Chamberlain, Gray, Thompson, Ariel, Creator Shows, Schwarzenegger, Rules, Success, Snapchat, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snapchat, satsar, rörliga, bildermed , kändisar
BT - 10 okt 14 kl. 16:24

Snapchat hackat - hundratusentals privata bilder läckta på nätet

Efter att Snapchat hackats har husentals bilder läckt ut på nätet. Återigen kommer det uppgifter om läckta privatbilder på nätet. Den här gången är det användare av den populära bilddelningsjänsten Snapchat som råkat illa ut.

EU-Parlamentet - 08 aug 16 kl. 08:00

Artikel - Snapchat: EU-politik i bilder och videoklipp

Allmän information : Sedan lanseringen av Snapchat 2011, har plattformen växt med rasande fart. Fler än 100 miljoner människor använder Snapchat varje dag för att se och skicka bilder och korta videor till vänner, och för att följa evenemang från hela världen. Eftersom en tredjedel av alla Snapchat-användare bor i Europa, beslutade EU-parlamentet att öppna ett konto i maj 2015, för att ge dem chansen att ta reda på mer om EU:s politik.

Nya Wermlands Tidningen - 02 apr 13 kl. 16:27

Kommunen satsar på rörliga bilder

Kils kommun satsar på film. De filmsnuttar som produceras om olika verksamheter samlas på ett ställe på webben med adressen kil.se/play.

Metro - 01 nov 15 kl. 17:19

Därför behöver du inte oroa dig för att Snapchat ska sprida dina bilder

Nya villkor till Snapchat har skrämt upp användare. Men din hemliga meddelanden kommer med all....

Dagensanalys.se - 08 aug 16 kl. 12:02

Facebook lägger till Snapchat-liknande selfie filter i news feed – en del av deras video-first strategi

När personer i Kanada och Brasilien gick in på sin Facebook app under fredagens ​​OS invigning, fick de en kamera som visades ovanpå deras News Feed. Vilket gjorde det enkelt att ta bilder, dela videoklipp och lägga till olika OS tema-filter och masker. Det är det senaste exemplet på Facebooks nya ”video first” filosofi, man tror att rörliga bilder snart kommer att ta över det skrivna ordet och bilderna för att dela personliga uppdateringar på sociala medier och meddelandetjänster.

Dagensanalys.se - 24 maj 17 kl. 13:31

Instagram kopierar Snapchat (igen) och inför sökbara Stories

Bara två månader efter att Snapchat lanserade möjligheten att söka efter stories baserat på plats, hashtag etc, så inför Instagram samma funktion. Dock skiljer sig de två lite åt. På Instagram har du länge kunnat bygga din egen Story, men nu blir det möjligt att söka bland alla stories baserat på plats eller hashtag.

Dagensanalys.se - 29 feb 16 kl. 14:00

Pannkakskedjan IHOP i samarbete med Snapchat

Sugen på geo-taggade pannkakor? Det amerikanska pannkaksföretaget IHOP har satsat på Snapchat, och erbjuder unika geo-taggar för alla som befinner sig på IHOPs restauranger. Samarbetet visar vad ett samarbete mellan företag och sociala medier kan innebära för marknadsföringen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Den här killen lägger upp skrytiga bilder på sin enorma rikedom

På Snapchat sprider en kille bilder på hur otroligt rik han är, något som har gjort människor båda arga och avundsjuka. Och han gör verkligen allt för att bekräfta fördomar om rika snorungar som lever livet på pappas pengar. På bilderna syns exempelvis dyra bilar, klockor, guld och champagne, ofta med en skrytig kommentar till.

Sydöstran - 13 mar 18 kl. 15:45

Ärliga elever larmade om läckt prov

Facit till onsdagens nationella prov i svenska spreds via Snapchat. – Elever visade oss bilder. Det är fantastisk bra att de är så ärliga, säger Bettina Gyllström, rektor på Thoréns Framtid..

Helsingborgs Dagblad - 24 aug 17 kl. 11:03

Flickor uthängda på Snapchat

Unga flickor i Malmö har hängts ut på meddelandetjänsten Snapchat med namn, adresser, bilder och kränkande texter. Polisen har inlett en utredning om förtal, rapporterar nyhetssajten 24malmo.se.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Fokusera på bilden och inte antalet likes

Så vill Instagram ändra om på sin plattform när de nu testar dolda likes i ett flertal länder. Jakten på likes har blivit ett fenomen på Instagram som inte gynnar plattformen. Bilderna blir allt mer vågade och äktheten försvinner längre och längre bort.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Salesforce vill göra det enklare att arbeta med Channel Sales

Salesforce har nyligen lanserat en ny version av företagets Sales Cloud-lösning Partner Relationship Management (PRM). Lanseringen innebär ett flertal nyheter för både dig och dina samarbetspartners. Det lönar sig att behandla samarbetspartners som en del av din organisation, inte minst genom att ge dem dem samma verktyg och information som dina interna säljteam, anser Salesforce.

Dagensanalys.se - Igår: 14:57

Inför kvartalsrapporten måste Apple lansera Card

Enligt tyckarna på Wall Street har Apple haft ett tufft kvartal i sin omställning från hårdvara till tjänster. Ett sätt att visa aktiemarknaden att man menar allvar är att lansera Apple Card. Enligt nya rykten kan Apple Card – Apples egna kreditkort – komma att lanseras redan under nästa vecka.

Dagensanalys.se - I förrgår: 17:53

Snabba laddningstider ger lojala kunder

Allt fler använder mobilen för att surfa på nätet. Att långsamma laddningstider blir straffade av Googles algoritmer vet vi redan, men hur påverkar det konsumenterna? Google har undersökt hur hastigheten på mobilsajter påverkar konsumenterna.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:30

Schibsted Group går bra men Aftonbladet fortsätter att tappa

Schibsted Groups rapport för andra kvartalet pekar på en bra utveckling för koncernen men det går mindre bra för Aftonbladet. För koncernen som helhet ökade intäkterna med fyra procent till 4 798 Mnok, och resultatet (Ebitda) ökade med 18 procent till 1060 Mnok (895 Mnok). Stigande användarintäkter och fallande annonsintäkter för tidningarna De digitala prenumerationsintäkterna för Schibsteds nyhetsmedier i Sverige och Norge ökade under kvartalet med hela 22 procent, vilket både Aftonbladet och Svenska Dagbladet har varit starkt bidragande till.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:50

”Vi tror att e-post och CRM hör ihop”

HubSpot lanserar idag gratis funktioner för att skapa, skicka och analysera resultaten av e-post som en del av den kostnadsfria versionen av HubSpot CRM. Enligt en rapport från HubSpot Research anger 82 procent att de förlorar upp till en timme om dagen på att logga in och hantera olika system som inte är kopplade till varandra. Genom att införa e-post- och annonseringsverktyg vill HubSpot ge användarna möjlighet att hantera dessa funktioner i ett samordnat system, vilket kan spara tid och […] Inlägget ”Vi tror att e-post och CRM hör ihop” dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 16 jul 19 kl. 03:27

Colgate och YouTubes yngsta stjärna lanserar jättekampanj

Colgate har dragit igång en kampanj med YouTubes yngsta stjärna – Ryan från Ryan’s World. De nya produkterna har tagits fram med Ryan och hans familj och ska marknadsföra bättre tandborstning bland sina yngre tittare. Ryan Kaji har gått från storhet till storhet och ses idag av miljontals tittare som vill se hans reviews av olika leksaker.

Dagensanalys.se - 16 jul 19 kl. 03:14

Cint och Zappi skakar hand

Helautomatiserade undersökningsplattformen Zappi blir bästis med Cint och ska nu erbjuda en ”integrated technology solution” till alla kunder. Zappi lanserades bara för 6 år sedan och har redan tagit marknadsandelar med sin approach till undersökningar. Den största investeringen har företaget gjort i att förbättra sina urvalsmetoder och teknik för att optimera urval.

Dagensanalys.se - 16 jul 19 kl. 03:02

Varannan läser jobbmejl på semestern – är det här du?

Så många som varannan person kommer att läsa jobbrelaterade mejl under semestern. Allt enligt ny Sifo-undersökning som gjorts på uppdrag av mjukvarujätten Citrix. Den visar också att betydligt fler män än kvinnor avser att kolla jobbmejlen under sommarledigheten.

Dagensanalys.se - 16 jul 19 kl. 02:54

Loopia köper Binero Groups webbhotell

Gamla trotjänaren Binero (webbhotell) förvärvas nu av Loopia i både Sverige och Tyskland. Verksamheten som Loopia förvärvar erbjuder webbhotell och domännamn i abonnemangsform till små och medelstora företag och privatpersoner. Den sammanlagda köpeskillingen uppgick till ca 380 Mkr.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.