Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 13:04

Dagensanalys.se - 11 jul 19 kl. 05:02

Tipser vill rädda tidningarnaE-handelsplattformen Tipser ska hjälpa svenska mediehus att behålla sina annonsintäkter. Traditionella mediehus har svårt att behålla sin del av annonskakan när de stora jättarna Google, Amazon och Facebook tar allt större marknadsandelar. Allt fler börjar tidningar börjar därför satsa på e-handel. Tipser tillhandahåller en teknikplattform för onlineköp som ska hjälpa tidningarna att få in nya intäktskällor. De har nu tagit in nytt kapital på 32 miljoner kronor och bolaget värderas till 282 miljoner kronor.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Tipser, Google, Facebook, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tipservill , rädda, tidningarna

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Över hälften av all annonsering blir digital redan i år

Annonser på internet kommer redan i år stå för hälften av all reklam. Bakom siffrorna är Zeniths senaste rapport om annonsmarknaden. Störst som vanligt är Google och Facebook.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Eurovision ska erövra USA med hjälp av Netflix

Netflix och European Broadcasting Union har kommit överens om att sprida Eurovision till USA. The European Broadcasting Union is thrilled that the world’s biggest entertainment show will now be available on-demand for viewers in the USA, one of the biggest TV markets, säger Eurovision Song Contest Executive Supervisor Jon Ola Sand. U.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Banken som förvärvar reklambyrå

Efter att ha arbetat med bankens varumärke i sju år blir Sinnebild Reklambyrå nu ett helägt dotterbolag till Sparbanken Rekarne. Under åren har samarbetet vuxit sig så starkt att banken nu valt att låta Sinnebild bli ett dotterbolag, genom att köpa bolaget av ägaren JO Malmkvist. Förutom att banken knyter till sig byråns kompetens medför detta också en möjlighet för fler av landets sparbanker att ta del av Sinnebilds tjänster.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Uppdaterade internationella reklamregler

Från den första juli gäller den nya versionen av Internationella Handelskammarens regler för reklam och marknadskommunikation i Sverige. Reglerna har anpassats till det nya reklamlandskapet och gäller globalt. En nyhet är tydligare krav på transparens och information i fråga om kommersiella meddelanden kontra redaktionellt material och användargenererat innehåll.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Spara pengar genom att ha koll på temperaturen

Med Tado Smart AC Control övervakar du temperaturen hemmavid. Inverkan vi gör på jordklotets resurser angår oss alla. Dessvärre kan sommarmånadernas stundtals tryckande hetta få oss att blunda för hur mycket användningen av en luftkonditioneringsapparat kan påverka både miljö och plånbok.

Dagensanalys.se - 19 jul 19 kl. 17:57

Med Bain i ryggen ska Kantar köpa bolag

En av fördelarna med att Kantar nu säljer 60 procent av sitt bolag till Bain Capital är att de får en kapitalstark ägare. Med kapital kan Kantar shoppa bolag och få bättre förutsättningar för att slå sig fram på en allt mer konkurrenskraftiga marknaden. Det pratas bland annat om att köpa bolag inom e-commerce.

Dagensanalys.se - 19 jul 19 kl. 17:37

Gina Azaric blir marknadschef på Telia Sverige

Från och augusti är Gina Azaric ny marknadschef på Telia Sverige. Som bekant är Telia Sverige en av Sveriges största reklamköpare, så Gina får en betydande roll i branschen. Jag ser verkligen fram emot att få bli del av ett varumärke som står för så mycket kvalitet och som samtidigt kan möjliggöra alla innovativa tjänster tack vare Folknätet.

Dagensanalys.se - 19 jul 19 kl. 17:29

Tips: Fler öppnar mailen när du har emojis i ämnesraden

Använder du emojis när ni kommunicerar med era kunder eller potentiella nya kunder? Om inte är det dags att tänka om! Adobe har släppt sin första någonsin Emoji Trend Report.

Dagensanalys.se - 19 jul 19 kl. 17:00

Säljer du din data utan att veta om det?

Fyra miljoner användare har tillägg till sin webbläsare som samlar in användardata som sedan säljs till tredje part. Washington Post har uppmärksammat att flera populära webbläsartillägg till Chrome och Firefox samlar in data om användarna för att sedan sälja den till tredje part. Bland annat handlar det om Hover Zoom, SpeakIt, SuperZoom och FairShare Unlock.

Dagensanalys.se - 19 jul 19 kl. 13:37

”Ge sportfansen breddat spel istället för tåfjuttar”

Världsmästerskapet i fotboll för damer är över och allt fler verkar inse att i dagens konkurrensutsatta sportvärld är fans engagemang något man kan dra nytta av om man arbetar med innehåll. Det skriver Jonathan Gibson, chef för Global Sports Sales på Ooyala. Lojaliteten gentemot en sportklubb varar oftast livet ut och kan till och med gå i arv – från generation till generation.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.