Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 23 July, 00:24

Blekinge Läns tidning - 11 jul 19 kl. 05:00

Vinklat om privata tandläkare i EkotNär public service svartmålar privata alternativ kan det ge oss sämre vård, skola och omsorg. Sveriges Radios bild av privata tandläkare som skattetjuvar och skurkar förstör därför för oss alla..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Ekot, Radios

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinklatom , privata, tandläkarei , Ekot
Trelleborgs Allehanda - 09 jul 19 kl. 11:56

Vinklat om privata tandläkare i Ekot

När public service svartmålar privata alternativ kan det ge oss sämre vård, skola och omsorg. Sveriges Radios bild av privata tandläkare som skattetjuvar och skurkar förstör därför för oss alla..

DN - 27 dec 13 kl. 12:02

Privata tandläkare har lurat staten på miljoner

Privata tandläkare har lurat staten på flera miljoner, enligt SVT Nyheter..

YLE - 30 okt 14 kl. 09:51

Servicesedlar utan tandläkare löser inga problem

Servicesedlar är ingen patentlösning för tandvården i Jakobstad eftersom det inte finns tillräckligt med privata tandläkare. Servicesedlar till tandvård ger ingen märkbar lättnad i kösituationen i Jakobstadsregionen. Det här säger flera tandläkare i Jakobstad med anledning av social-och hälsovårdsnämndens planer på att ta i bruk servicesedlar i något skede under nästa år.

Barometern - 02 jan 14 kl. 08:09

Fuskande tandläkare

Skattebetalarna får stå för både utbildning och fusk. De flesta associerar nog fusk med vanliga bidragstagare. Inte med hög­utbildade, ansedda och välbetalda privata tand­läkare.

Barometern - 27 jul 16 kl. 05:55

Hon ringde 20 tandläkare - utan att få hjälp

I semestertider stänger de flesta privata tandläkarmottagningarna. Astrid Gorosch ringde över 20 privata tandläkare utan att få hjälp. Istället ligger allt ansvar på Folktandvårdens jourkliniker..

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 11:32

Tandläkare lurar till sig miljoner


Privata tandläkare har lurat staten på flera miljoner, enligt SVT Nyheter.Skatteverket har granskat ett 20-tal kliniker och undersökningen visar att över hälften har missbrukat systemet. Tandläkarna har bland annat krävt för höga ersättningar från Försäkringskassan och hittat på patienter.

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 13 kl. 11:34

Tandläkare lurar till sig miljoner

Privata tandläkare har lurat staten på flera miljoner, enligt SVT Nyheter. Skatteverket har granskat ett 20-tal kliniker och undersökningen visar att över hälften har missbrukat systemet. Tandläkarna har bland annat krävt för höga ersättningar från Försäkringskassan och hittat på patienter..

BT - 27 dec 13 kl. 11:33

Tandläkare lurar till sig miljoner

Privata tandläkare har lurat staten på flera miljoner, enligt SVT Nyheter. Skatteverket har granskat ett 20-tal kliniker och undersökningen visar att över hälften har missbrukat systemet. Tandläkarna har bland annat krävt för höga ersättningar från Försäkringskassan och hittat på patienter.

NT - 27 dec 13 kl. 11:32

Tandläkare lurar till sig miljoner

Privata tandläkare har lurat staten på flera miljoner, enligt SVT Nyheter..

UNT - 27 dec 13 kl. 11:32

Tandläkare lurar till sig miljoner

Privata tandläkare har lurat staten på flera miljoner, enligt SVT. Det är Skatteverket som har granskat ett 20-tal kliniker där över hälften har fuskat, bland annat genom att hitta på patienter.(TT).

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Bra elitöppning och unga Karlskrona SOK imponerar

Blekinge fick en stabil elitinledning i årets O-Ringen under gårdagens första etapp i Finspång. Syskonen Anton och Tilda Johansson, OK Orion, startade stabilt men var inte helt nöjda med sina lopp som ändade i 32:a plats för Anton i herreliten och 28:e för Tilda bland damerna..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

”Karlskronaflickan” kapten på uppmärksammade flotten

Hon kallas ”Karlskronaflickan” i ett gulnat klipp från Blekinge läns tidning i augusti 1973. Men Maria Björnstam var utbildad sjökapten som under 101 dagar var befälhavare på en flotte som drev från Kanarieöarna till Mexiko. Dokumentärfilmen om den så kallade "sexflotten" är nu aktuell på SVT..

Blekinge Läns tidning - 9 timmar sedan

Skadegörelse på skola

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Skrivarklubben har ny ordförande

Johan Karlsson, välkänd krönikör i BLT, är ny ordförande för Skrivarklubben i Blekinge efter avgående veteranen Lisbeth Beselin. BLT tog tillfället i akt att ställa honom några frågor..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Rättelse och fler tips

Den kommande veckan bjuder på många möjligheter till trevligt musikdiggande såväl utomhus som inomhus. Pop, folkligt, jazz, rap, blues - de flesta smaker kan tillgodoses..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Amandas egna bilder från VM-äventyret

Tysklandsproffset Amanda Ilestedt visar här kunnande utöver fotbollen..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Här laddar Amanda om efter succé-säsongen

Amanda Ilestedt samlar kraft i familjehemmet i Sölvesborg efter kanonsäsongen 2018/2019. Säsongen som inleddes i Potsdam, avslutades med flytt till storklubben Bayern München och sedan var det det där häftiga VM-bronset i Frankrike också..

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Släktträdet – rena hall of fame

Amanda Ilestedt är långt ifrån ensam med att nå framgång i sin stora familj..

Blekinge Läns tidning - 5 timmar sedan

KFC lånar från Mjällby: ”Jag har fått bra vibbar av Kristianstad”

Skadesituationen tvingar Kristianstad FC att agera inför omstarten av division 1. In kommer talangen Jacob Ottosson på lån från Mjällby. – Det känns skitbra att vi kan ha det här samarbetet med Mjällby, säger KFC:s sportchef Dennis Nanasi.

Blekinge Läns tidning - 5 timmar sedan

Ett förfallet hus har blivit en riktig pärla

Minnet från barndomen fick Alice Åkerbloms ögon att falla på en igenvuxen trädgård och en förfallen fastighet. Det blev hennes lyckokast. Sedan dess har Alice Åkerblom och Sven Melander gjort en rolig resa och snart ser huset ut som förr.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.