BT > Nyheter

Saturday, 20 July, 05:17

BT - 11 jul 19 kl. 04:00

Öppna ögonen för den bristfälliga psykiatrinMerparten av människor som söker hjälp bär på omsorgsbrister av olika valör. Att patienter ska behöva möta behandlare som själva utsätts för bristfällig personalomsorg är djupt beklagligt, skriver Kell Andersson..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Kell Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öppna, ögonenför den , bristfälliga, psykiatrin
Kristianstadsbladet - 13 sep 13 kl. 09:29

Kontroller av skolpersonal är bristfälliga

I en rapport från revisorerna 2008 konstaterades det att rutinerna för kontroller av de som jobbar med barn inom kommunen var bristfälliga. Rutinerna skulle ses över. Men när en uppföljning nu har gjorts konstaterar revisorerna att betydande brister fort-farande finns kvar.

SmålandsPosten - 18 nov 15 kl. 06:00

"Vi prioriterar de bristfälliga"

Ungefär hälften av de 3 000 enskilda avloppen i kommunen bedöms vara bristfälliga. Men att ta reda på vilka tar sin tid. Därför har Malmöbon Marc Hallgren projektanställts..

YLE - 29 okt 16 kl. 17:01

Många bristfälliga avloppssystem i Österbotten

Avloppsbestämmelserna för glesbygden har rört upp känslor i många års tid. Just nu är ytterligare en lindring av bestämmelserna på gång. På föreningen Österbottens vatten och miljö säger man att behovet av nya avlopp är större i Österbotten än på annat håll.

YLE - 11 maj 18 kl. 12:00

NTM-centralen: Bristfälliga ansökningar orsaken till lång väntan på skarvbeslut

Sexton månader. Så länge har vissa väntat på besked om skarven från NTM-centralen. Bristfälliga ansökningar är främsta orsaken till lång väntan, hävdar NTM-centralen.

DN - 31 maj 18 kl. 18:22

Bristfälliga studier och oklara effekter av värdebaserad vård

Forskningsläget för värdebaserad vård är begränsat, och studierna bristfälliga. Det är slutsatsen av en statlig kartläggning av vårdmodellen. Det går inte att dra några generella slutsatser om effekterna, konstateras i rapporten.

BT - 26 aug 18 kl. 04:00

Cyklister med bristfälliga trafikkunskaper

Man blir näst intill tårögd av att se svenska cyklister med så bristfälliga trafikkunskaper, skriver Martin Lockström..

UNT - 29 maj 19 kl. 19:00

Dyra böter för bristfälliga lyftar

Två bristfälliga fordonslyftar kan tvinga Westerlundska gymnasiet i Enköping att betala 400 000 kronor i böter..

YLE - 02 okt 12 kl. 05:50

Utredningen om den bristfälliga mentalvården fortsätter

Svaret på klagomålet om det dåliga läget för svenskspråkig psykiatrisk vård i Helsingfors har fått uppskov. Enligt klagomålet som regionförvaltningen i september skickade till Helsingfors- och Nylands sjukvårdsdistrikt samt Helsingfors stad var läget för den svenska mentalvården olagligt. Endast 12 vårdplatser finns att tillgå på svenska.

YLE - 12 feb 14 kl. 12:17

"Skolor har bristfälliga brandalarm"

I dagens läge bygger brandsäkerheten i många skolor på att någon märker att det brinner och slår larm. Med bättre teknik skulle skolorna bli tryggare, säger rektorn för Helsingfors stads räddningsskola Matti Waitinen. - Många skolor har bristfällig teknik för brandsäkerheten.

Länstidningen i Jämtland - 24 okt 16 kl. 21:15

Sjuksköterska anmäls efter bristfälliga journaler

En sjuksköterska vid Region Jämtland Härjedalen anmäls till Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd efter bristfällig journalföring..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

I Kalv värderas gamla föremål av proffs

Thomas Johansson från Limmareds auktionshall har en egen ”auktionsrunda” under sommaren. I Kalv värderade han besökares gamla ägodelar i samband med bygdegårdsföreningens årliga loppmarknad..

BT - 30 minuter sedan

Bil brann i natt

På natten till lördagen larmades räddningstjänsten till Boarp väster om Nitta i Ulricehamns kommun..

BT - 1 timme sedan

Läkare – rädda liv när ni kan

Det går långsamt för riktlinjerna att slå igenom i vården. Ledande diabetes- och hjärtexperter är frustrerade, vi har kunskapen – så varför räddar vi inte liv, undrar debattören. .

BT - 1 timme sedan

Nya stambanor knyter ihop hela södra Sverige

Svar till Jan Ericsson, Jessika Roswall och Cecilie Tenfjord-Toftby, BT 12/7..

BT - 1 timme sedan

Broberg: Drömmar är mer än bara karriär

För drygt en vecka sen gjorde antagningsbeskeden till högskola och universitet personer över hela landet glada såväl som besvikna. Men är verkligen en examen nyckeln till att förverkliga sina drömmar?.

BT - 2 timmar sedan

Två skadade i knivbråk – en gripen

Två personer har knivskurits i samband med ett bråk i Nordstan i Göteborg, där minst sex personer misstänks ha varit inblandade..

BT - 4 timmar sedan

”Bilintresse är ett sätt att leva”

Han köpte sin första bil när han var tolv år. Hon jobbar för ett företag som utvecklar säkerhetsprodukter till bilar. Tillsammans har de skapat veteranbilsträffen "Åkdon&termos" som nu firar 10-årsjubileum i Herrljunga..

BT - 6 timmar sedan

Trump om Asap Rocky: Jag ska ringa Löfven

Donald Trump vill att Asap Rocky kommer hem. Hans plan: Ringa Stefan Löfven. "Jag ska ringa Sveriges mycket talangfulle statsminister för att se vad vi kan göra för att hjälpa Asap Rocky.

BT - 7 timmar sedan

Efter Vois flirt med Borås – samtal inleds med kommunen

Elsparkcykelföretaget Voi har öppnat för att etablera sig i Borås. Nästa vecka inleds samtal med kommunen. – Vi har ett antal frågor som vi vill bolla med Voi, säger Jan-Åke Hugo Claesson, enhetschef på tekniska förvaltningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.