Dagen > Nyheter

Sunday, 21 July, 01:58

Dagen - 10 jul 19 kl. 16:13

”Beachkonfa ett unikt sätt att konfirmera sig på”I helgen var det konfirmationshögtid för Beachkonfa, en unik satsning av Beachchurch. – Det här är nog ett helt världsunikt sätt att konfirmera sig på, så det är häftigt, säger Samuel Grahn, ordförande i Beachchurch..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Beachkonfa, Beachchurch, Samuel Grahn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beachkonfaett , unikt, sättatt , konfirmerasig på
Dagen - 10 jul 19 kl. 16:13

”Beachkonfa ett unikt sätt att konfirmera sig på”

I helgen var det konfirmationshögtid för Beachkonfa, en unik satsning av Beachchurch. – Det här är nog ett helt världsunikt sätt att konfirmera sig på, så det är häftigt, säger Samuel Grahn, ordförande i Beachchurch..

Magazin24 - 28 okt 12 kl. 11:17

Unikt samarbete mellan motorsporten och Svenska kyrkan

Motorsporten och Svenska kyrkan är kanske ett lite udda par men inte nu längre. För i Köping kan ungdomarna konfirmera sig samtidigt som de kan utöva sin hobby. Nu på hösten har ett unikt samarbete startat mellan motorsporten och Svenska kyrkan.

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 10 timmar sedan

”Den som är rasist är problemet”

Religion beskrivs ofta som ett problem, inte minst när det handlar om utsatta områden. Dagen har besökt förorten Skärholmen för att lyssna på invånarna där..

Dagen - 14 timmar sedan

Bill Hybels vill inte delta i försoningsprocessen

Äldstekåren i Willow Creek har samtalat med människor som berörts av missförhållandena kring Bill Hybels. Själv har Hybels valt att tacka nej till dialog..

Dagen - Igår: 15:20

Meningslöst träta och leta fel hos varandra

Vi måste tillbaka till kärnan i evangeliet, det glada budskapet. Och det finns ingen glädje i att träta och leta fel hos varandra i all oändlighet..

Dagen - Igår: 15:45

Stor bredd ryms inom SEK

Sveriges ekumeniska kvinnoråd är en bred organisation där medlemmar och medlemsorganisationer har olika åsikter och teologiska tolkningar, skriver styrelsen för SEK..

Dagen - Igår: 11:57

Svenska kyrkan uppmanar EU: Skapa lagliga vägar för migration

Svenska kyrkan uppmanar justitieminister Morgan Johansson (S) och hans ministerkollegor i EU att omvärdera de senaste årens migrationspolitik..

Dagen - Igår: 11:33

Nya rön om bibliskt folkslag

Filistéerna tros härstamma från Sydeuropa..

Dagen - Igår: 11:06

Veckans bibelkrönika: Vi behöver ett sunt perspektiv på oss själva

Daniel Ringdahl skriver utifrån söndagens bibeltexter..

Dagen - Igår: 11:05

Här är jag, sänd mig!

På söndag är det apostladagen. Kyrkoårets tema är sänd mig..

Dagen - Igår: 10:31

”All Clear” för cancersjuke predikanten

Författaren och predikanten Joni Eareckson Tada har sedan november vårdats för sviterna efter en bröstcancerbehandling. Läkarens ord "allt är borta"..

Dagen - I förrgår: 14:40

Samvetsfrihet en självklar rätt

Låt barnmorskor som vill jobba heltid på förlossningsavdelningar göra det. Detta skulle få fler att vilja bli barnmorskor och få fler att avstå från att sluta eller flytta till dit samvetsfriheten respekteras, skriver Karl Beijbom..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.