Dagen > Nyheter

Wednesday, 17 July, 19:00

Dagen - 10 jul 19 kl. 16:08

Koltrastens budskap’Det där är du’, sa hon till mig. ’Och du ska fortsätta sjunga din egen sång.’.
Läs mer på Dagen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Koltrastens, budskap
Dagen - 10 jul 19 kl. 16:08

Koltrastens budskap

’Det där är du’, sa hon till mig. ’Och du ska fortsätta sjunga din egen sång.’.

YLE - 08 apr 17 kl. 10:33

Forskare: Ansikten på valaffischer kan förmedla politiska budskap

Många kandidater har ännu passfotoliknande bilder på sina valaffischer, vilket forskaren Tom Carlson tycker är korkat eftersom ett ansikte kan säga mycket. Ifall affischen saknar politiska texter så försöker väljarna hitta budskap i själva bilden, säger han. Valkampanjen för kommunvalet är nästan över och under flera veckors tid har valreklam synts på många platser, speciellt på sociala medier.

Nerikes Allehanda - 03 sep 14 kl. 20:20

Två enkla budskap till just dig

Sverigedemokraterna har två budskap till just dig: 1. Du ska inte behöva stå ut med arbetslöshet eller brister i välfärden. 2.

Dagensanalys.se - 13 jun 16 kl. 10:00

Sant och falskt om organisk spridning av budskap

Den svenska digitala kommunikationsbranschen ligger långt efter internationellt sett när det gäller att stimulera organisk spridning av budskap. Vad jag vill få sagt med det är att få svenskar som jobbar med marknadsföring idag har förmågan att påverka den stora massan, utan att lägga pengar på köpt utrymme. Framförallt är det konsten att ”dela” som behöver stimuleras.

Kristianstadsbladet - 09 maj 14 kl. 13:51

Hellre budskap än slogans

Foto: PONTUS LUNDAHL / TT

Supervalår. Undrar just vem som myntade detta uttryck? Det låter lite löpsedelsaktigt.

YLE - 17 dec 14 kl. 20:14

Dubbla budskap inom byggnadstillsynen

Byggnadstillsynen i Raseborg fungerar och har inte gjort några fel men ska ändå ändras så mycket att samarbetsförhandlingar behövs. Allt är bra anser man från stadens håll trots hård kritik av byggare och att en tillrättvisning delats ut inom avdelningen. - Största problemet är den bild som målats upp av byggnadstillsynen.

Dagensanalys.se - 19 apr 17 kl. 17:46

Är det möjligt att nå ut med sitt budskap på Snapchat?

Går det att nå ut med ett budskap i en bild eller film som visas i 10 sekunder? Det hoppas nog de företag som börjat marknadsföra sina produkter och tjänster på Snapchat. I denna artikel ger Smampion och studenter vid Uppsala universitet oss svaret.

Dagensanalys.se - 26 apr 17 kl. 14:27

Budskap slår humor i sponsrade videor

Budskap är viktigt när unga väljer vilket sponsrat videoinnehåll de väljer att titta på. Det visar undersökningen Ungdomsfokus 2017, som också slår fast att en av fyra unga ser på sponsrat videoinnehåll varje dag. Ungdomsfokus 2017, en undersökning från Nyheter24-Gruppen och Rasmussen Analys, visar att en av fyra unga i åldersgruppen 16–29 år tittar på sponsrat videoinnehåll en eller flera gånger om dagen.

Dagensanalys.se - 21 nov 17 kl. 09:31

Har du ett politiskt budskap får du vänta längre på publicering

Undersökningen kring Rysslands inblandning i det Amerikanska presidentvalet genom annonser på Facebook fortsätter. Som en direkt följd av detta har Facebook redan gjort en del förändringar av sina policys. Den senaste innebär en mer omfattande identitetsverifikation när du vill göra annonser med politiska budskap.

Dagen - 12 apr 11 kl. 03:00

"Detta är Guds budskap: Islam är djävulens verk!"

GAINESVILLE, Florida. En gnista i en amerikansk småstad har satt Afghanistan i brand. Vi reste till Gainesville, Florida, för att ta reda på vem Koranbrännaren Terry Jones egentligen är och hittade en stad i stark opposition mot den excentriske pastorn.

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 3 timmar sedan

Viktigt steg mot demokrati i Sudan

Sudans militärjunta och landets proteströrelse undertecknade på onsdagen ett avtal som är en del av den överenskommelse som nåddes mellan parterna nyligen..

Dagen - 5 timmar sedan

”En stor politisk begåvning”

Alf Svensson kommenterar valet av Ursula von der Leyen..

Dagen - 8 timmar sedan

Andreas Nielsen i möte med Israels ambassadör

På tisdagen träffade Hillsongpastorn Andreas Nielsen Israels ambassadör Ilan Ben-Dov..

Dagen - 6 timmar sedan

Samfundsledare ger svar i feminismdebatt

Debattartikeln "Problematisk feminism" har skapat stort engagemang bland Dagens läsare. I sociala medier har flera personer gett sin syn på saken, bland annat pingstledaren Daniel Alm..

Dagen - 9 timmar sedan

Heilande barn bekymmer för Liseberg

Gör Hitlerhälsning i åkattraktioner..

Dagen - 12 timmar sedan

Kyrka hyllas för samarbete med idrottsklubb

Samarbetet mellan Vännäs missionskyrka och den lokala hockeyföreningen lovordas av hockeyexperten Henrik Skoglund. Tillsammans med kyrkan vill Vännäs HC bygga ett bättre samhälle..

Dagen - 11 timmar sedan

Donald Trump anklagas för rasism

Kongressledamöter som hatar vårt land kan åka tillbaka till sina hemländer. Det säger USA:s president Donald Trump om fyra demokrater, i ett utspel som kritiseras hårts för att vara rasistiskt..

Dagen - Igår: 15:01

Hur lå(n)gt kan Trump få gå?

Någonstans måste även republikanerna dra gränsen..

Dagen - Igår: 14:57

Hjälp att dödsträna

Jesu sju sista ord ger en god vägledning i konsten att släppa taget..

Dagen - Igår: 15:01

Tystnad om farorna med 5G

Om 5G införs som planerat kommer mikrovågs-strålningen att öka kraftigt. Varför uppmärksammas inte de stora faror det medför, frågar David Termén och uppmanar kristna att engagera sig..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.