UT > Nyheter

Wednesday, 17 July, 18:24

UT - 11 jul 19 kl. 01:00

Debatt: Är koncentrationen kring Stockholm bra för Sverige?I ledarkrönikan den 2 juli sätter Ulricehamns Tidnings chefredaktör, Lars Näslund, sitt finger på ett förhållande som borde uppmärksammas mycket mer: Sverige styrs från Stockholm. Stockholm är Huvudstaden. Den ligger stockholmarna varmt om hjärtat och där hamnar de stora satsningarna..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Stockholm, Sverige, Ulricehamns Tidnings, Näslund, Huvudstaden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattÄr , koncentrationenkring , Stockholm, braför , Sverige
DalaDemokraten - 06 aug 14 kl. 14:36

Debatt: Ålderdomen en bra del av livet – om jag får bestämma

Att bli äldre innebär att en del saker i livet ändras, medan andra är sig lika. Pensionering innebär för många att man slutar arbeta för lön, men att man fortsätter arbeta ideellt. Många äldre är idag friskare och piggare än tidigare, samtidigt är också ålderdomen en tid då många drabbas av sjukdom.

DI - 01 feb 11 kl. 11:07

Debatt: ?Det är bra om fler politiker får styrelseposter

Nio av tio svenskar tycker att det är bra med kontakter mellan politik och näringsliv. Men bara var sjunde tycker att politiker ska ha styrelseuppdrag i bolagsstyrelser, skriver Lars-Erik Forsgårdh, Öjvind Norborg och Suzanne Sandler, Styrelseakademien..

SvD - 23 feb 16 kl. 08:30

Slalomstjärnor i Stockholm bra för OS-ansökan

Den alpina världscupcirkusen är i Stockholm för första gången. Bra för sporten, åkarna – och en eventuell svensk OS-ansökan..

BT - 19 sep 13 kl. 16:23

Stockholm ser över resursskolor

Nedläggningshotade resursskolor i Stockholm kan komma att få fortsatt stöd. Utbildningsförvaltningen ska gå igenom samtliga ansökningar från skolor som fått avslag och öka budgeten för 2014."Varje elev har rätt till det stöd som krävs för att han eller hon ska få en bra utbildning", skriver skolborgarrådet Lotta Edholm (FP) på DN Debatt.

SVT Debatt - 19 mar 14 kl. 17:07

Janne Josefsson borde ha sjukt bra betalt

JOURNALISTLÖNER Janne Josefssons lön bygger både hans och Uppdrag gransknings varumärke. Han är dessutom en av Sveriges mest kända, trovärdiga och populära journalister. Klart att han ska ha bra betalt.

SVT Debatt - 27 feb 14 kl. 14:41

Debatt 27/2: Kulturstöd, sexköp bland unga – och ljuger Jimmie Åkesson?

I KVÄLLENS SVT DEBATT:  I söndags berättade Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i SVT:s program ”Nyfiken på partiledaren” hur invandrargäng i Sölvesborg format hans syn på invandring. Men stämmer Åkessons påståenden? Klasskamrater och lärare menar att han har fel, det fanns helt enkelt inga invandrargäng i Sölvesborg på den tiden.

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 23 maj 13 kl. 15:56

Inför kvällens Debatt, 23/5: Förortskravaller och trängselskatt

DEBATT I fyra nätter har förorterna brunnit i Stockholm. Vad handlar detta om? Är det som en del säger på grund av dödsskjutningen av en 69-årig man i Husby ?

SVT Debatt - 25 mar 14 kl. 14:12

Bra att regeringen accepterar SD:s betygsförslag

SKOLAN Vi inom Sverigedemokraterna har sedan länge krävt införande av betyg redan från årskurs fyra. Vi stöttar också återförstatligande av skolan och en ordentlig satsning på lärarkåren, för att komma till rätta med problemen inom skolan. Regeringspartierna la igår på DN Debatt fram en rad förslag med syftet att förbättra svensk skola, förslag som Sverigedemokraterna med dagens utformning kan ställa sig bakom.

SVT Debatt - 06 sep 13 kl. 13:53

Stockholm rensades på hemlösa inför Obamas besök

HEMLÖSA Under Barack Obamas Sverigebesök var de hemlösa som bortblåsta från Stockholms innerstad. Nu kommer förklaringen. Poliser och andra hade inför den amerikanske presidentens möte med Fredrik Reinfeldt tvingat bort de hemlösa från gatorna, som det verkar för att Stockholm skulle framträda i ?

Fler nyheter från UT

UT - 1 timme sedan

Internationella emoji-dagen: De är ulricehamnarnas favoriter

Ett stort rött hjärta, en skrattgråtande gubbe eller en aubergine kan säga mer än tusen ord. I dag, 17 juli, är internationella dagen för de färgstarka emoji-symbolerna som skickas i meddelanden. UT gick ut på stan och frågade ulricehamnarna vilka emojis som är deras favoriter..

UT - 4 timmar sedan

Förklaringen: Därför flög polishelikoptern över Ulricehamn

Vid lunchtid flög en polishelikopter över Ulricehamn. En rånarjakt visade sig vara förklaringen. .

UT - 6 timmar sedan

Tranan 11:a på Tjoget

OK Tranan tog på nytt en bra placering i 20-mannatävlingen i Småland..

UT - 6 timmar sedan

Mer fokuserade elever efter puls-test på Ulricehamnsskola

Västra Götalandsregionens initiativ ”Puls för lärande” ska enligt återrapporteringen ha gett eleverna bättre koncentrationsförmåga och fick positiv respons från samtliga kommuner som deltog i projektet..

UT - 8 timmar sedan

Följ dagens Gothia cup-matcher

I dag avgörs Gothia cup-gruppspelet och de första slutspelsmatcherna spelas för de fyra lokala lagen. UT rapporterar löpande under dagen..

UT - Igår: 06:00

Årets nyheter på Medeltidsdagarna

I helgen är det åter dags för Medeltidsdagarna på Torpa stenhus. BT har pratat med Charlotta Karlsson, evenemangsansvarig för dagarna..

UT - 23 timmar sedan

Från klotter till krig – med armbrytning och gamla husvagnar däremellan

Han kan det mesta om gamla husvagnar. Innan UT träffade honom hade han aldrig förlorat i armbrytning. Vi har träffat Tranemo kommuns säkerhetssamordnare Daniel Fyhr, 42.

UT - Igår: 16:47

Tung andradag för Gothialagen

Det blev nästan en lika tung tisdag för de lokala lagen som under premiäromgången. UIFK-tjejerna var närmast en poäng när de föll med två mål mot toppmotståndaren Jitex..

UT - Igår: 16:19

Landshövdingen på besök i Ulricehamn: ”Viktigt att diskutera utmaningar”

Under tisdagen var Västra Götalands landshövding Anders Danielsson på besök i Ulricehamn för att bekanta sig med kommunen och diskutera lokala frågor. – Det är viktigt att göra regelbundna besök i länets kommuner och diskutera de utmaningar som finns, säger han..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.