UT > Nyheter

Tuesday, 16 July, 08:01

UT - 11 jul 19 kl. 01:00

Vind i seglen under prova på dagUnder tisdagseftermiddagen fylldes Vegbys badplats av nyfikna barn och ungdomar när Ulricehamns kappseglingssällskap anordnade prova på segling. Aktiviteten anordnades tillsammans med kommunen som en del av projektet ”Sommarvågen”..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Vegbys, Ulricehamns, Sommarvågen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vindi , seglenunder , prova, dag
Affärsvärlden - 26 jan 15 kl. 07:22

Eolus Vind noteras på Stockholmsbörsen

Eolus Vind meddelar i dag att Stockholmsbörsens bolagskommitté har godkänt Eolus Vind för notering på Nasdaq Stockholm och börsnoteringen avser samtliga aktier av aktieslag B i Eolus..

Skånskan - 04 sep 16 kl. 06:00

Havets rikedom visades på egen dag

Ystad Vind i seglen hade arrangörerna bakom Havets Dag, eftersom många besökare trots mörka moln tog sig till Ystads Marina under lördagen.
Dykning, paddling och sjöräddning var bara några av aktiviteterna som stod på agendan i syfte att förankra engagemang för de blå böljorna.– Idén är att visa hur fantastiskt havet är, säger Peter Jonsson från Lunds universitet om det mycket långsiktiga projektet Havsresan.

YA - 12 jul 14 kl. 12:02

Skolan med vind i seglen

Foto: Martina Eriksson
De två senaste veckorna har innerhamnen fyllts av små jollar. Seglarskolan har verkligen haft vind i seglen. Någon dag har det till och med blåst så mycket att man fått ställa in.

Alliansfritt Sverige - 28 aug 14 kl. 19:44

M i Uppsala backar 11% – ”Vi har väldigt bra vind i seglen”

Det går dåligt för Alliansen i Uppsala. Hur dåligt? Så pass dåligt att det enligt Novus opinionsmätning verkar vara så att Uppsala-alliansen kommer att lämna över makten till oppositionen.

Hela Gotland - 07 jun 12 kl. 04:00

Vind i seglen på Allmogebåtens dag

Sol, musik, mycket folk och vind i seglen - det blev en lyckad premiär för Allmogebåtens dag som på nationaldagen arrangerades på Kovik av tre olika föreningar: Träibatn, Kovik-museet och Koviks Fiskarförening..

YLE - 09 nov 16 kl. 04:44

Morgonkollen: Trump har vind i seglen, sex gripna för våldtäkt på Ålandsfärja

Morgonkollen är nu också tillgänglig som avisering via Nyhetskollen. Aviseringarna kan justeras under applikationens inställningar. Läget ute i världen: Amerikanerna har röstat i presidentval och världen följer med spänning med rösträkningen.

YLE - 03 jun 15 kl. 14:01

Partimätning: Centern fortsatt uppåt, också Gröna har vind i seglen

Centern går framåt men Samlingspartiet backar rejält jämfört med valet i april. Också SDP:s väljarstöd fortsätter att sjunka. Däremot har De gröna vind i seglen.

Sydöstran - 23 feb 19 kl. 15:23

Kd har vind i seglen

Det är vind i seglen för Kristdemokraterna just nu. Opinionssiffrorna stiger för varje dag. – Det borde väl betyda att partiledaren gör någonting som är bra, säger Klavs Vix Nielsen, partiets gruppledare i Olofström..

Trelleborgs Allehanda - 20 aug 12 kl. 12:00

Vind i seglen för Sjösportens dag

Värmande sol och en lätt svalkande vind. Förutsättningarna var perfekta när Trelleborgs båtsällskap arrangerade Sjösportens dag på lördagen.
Det är inte alltid båtsällskapet har sådan tur med vädret.

YA - 24 jun 14 kl. 18:36

Vind i seglen när optimistjollar ger sig ut på havet

Foto: Bass Nilsson
Det är andra veckan på seglarskolan i Ystad hamn. Totte Weier står vid sin optimistjolle och förbereder sig för att sjösätta båten. Knopar knyts, seglet fästs och så ska flytvästen på.

Fler nyheter från UT

UT - 7 timmar sedan

Debatt: Inför statlig stöd till frivilligcentraler

På de orter där frivilligcentraler eller frivilligcentralsliknande verksamheter finns, rekryteras frivilliga som kan hjälpa till med inkludering av nyanlända, med stöd till familjer, mötesplatser för ensamma, hjälp och stöd till människor med psykisk ohälsa med mera..

UT - 7 timmar sedan

Fler ärenden – men inga köer till vård för psykisk hälsa

En vårdverksamhet utan köer låter otroligt i sammanhanget. Men enligt en intern utvärdering gällade arbetet med psykisk hälsa på vårdcentralen Närhälsan är det just så situationen ser ut. – Vi har kapacitet för fler patienter, säger Rebecca Barahona, psykolog..

UT - 10 timmar sedan

Chockbeskedet: Viktor Thorns säsong i fara

I maj opererades han för ett diskbråck som ställt till det i åkning och träning under hela förra säsongen. Nu är det dags igen – på samma ställe i ryggen. Och den här gången hänger säsongen löst för UIF:s världscupåkare Viktor Thorn..

UT - 12 timmar sedan

SMHI sammanfattar vädret efter halva sommaren: ”Stora variationer”

Halva sommaren har passerat och meteorologen Jon Jörpeland på SMHI beskriver vädret i Ulricehamn som typiskt svenskt sommarväder. .

UT - 14 timmar sedan

Kommunen efterlyser idéer om Grodparken

Hur ska Grodparken se ut i framtiden? Det ska kommunen ta reda på genom att höra vad allmänheten tycker. .

UT - 14 timmar sedan

Glädje i UIFK trots förlusten

UIFK mot Djurgården blev som väntat en tuff drabbning för de blåsvarta. Men de var inte besvikna särskilt länge - Gothia cup handlar nämligen om så mycket mer än bara fotboll. – Det jag ser fram emot mest är att hitta nya kompisar, säger Julia Hellqvist..

UT - 14 timmar sedan

Mycket felfri helg av UBRK

Tre ryttare från Ulricehamnsbygdens ridklubb stod för felfria ritter i den nationella tävlingen i Ale-Jennylund i början av juli..

UT - 15 timmar sedan

Elise sommarjobbar som musiker

Elise Josefsson är en av årets ferieentreprenörer. Som musiker åker hon runt till olika platser och sjunger samt spelar gitarr och piano. – Jag gör det för att få mer erfarenhet, säger hon.

UT - 15 timmar sedan

Wallin slog hem bronset

Det blev minst sagt spännande när Sverige tog hem bronset mot Irland. I huvudrollen var Timmelekillen Adam Wallin..

UT - 17 timmar sedan

Krug gör läsaren försvarslös

En bok om en familjs historia under nazitiden, men den är berättad som inget annat, på ett sätt som gör läsaren helt försvarslös, anser Niclas Sennerteg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.