YA > Lokalt

Friday, 19 July, 06:42

YA - 11 jul 19 kl. 00:01

Dubbla stöd till SvaneholmTack vare ett bidrag på 170 000 kronor från Riksantikvarieämbetet kan nu hembygdsföreningen på Svaneholms slott digitalisera den digra textilskatt som finns. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Svaneholm, Riksantikvarieämbetet, Svaneholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dubbla, stödtill , Svaneholm
YA - 16 apr 19 kl. 11:57

Svaneholm Open: Pioline blir partner till Henri Leconte

Bitarna fortsätter att falla på plats när det gäller Svaneholm Open i tennis. Nu är det klart vem Henri Leconte får vid sin sida i det franska laget. Nämligen den förre världsfemman och dubbla Davis Cup-finnaren Cedric Pioline..

BT - 31 dec 14 kl. 09:19

Sport: Tio saker på gång i Borås 2015

1986 var senast. 2015 kommer världens största orienteringstävling, O-ringen, tillbaka till Borås. Tävlingsgeneral Maria Krafft Helgesson är laddad inför Borås största sporthändelse under året.

BT - 31 dec 14 kl. 09:19

Sport: Tio saker på gång i Borås 2015

1986 var senast. 2015 kommer världens största orienteringstävling, O-ringen, tillbaka till Borås. Tävlingsgeneral Maria Krafft Helgesson är laddad inför Borås största sporthändelse under året.

Fler nyheter från YA

YA - I förrgår: 16:00

Nya lägenheter ska byggas i Rydsgård

Skurupshem har köpt fem tomter i centrala Rydsgård med avsikt att bygga bostäder. Någon gång under vintern 2020-2021 hoppas Pierre Esbjörnsson, bostadsbolagets vd, att femton marklägenheter ska vara inflyttningsklara..

YA - I förrgår: 14:04

Hårt arbete bakom prunkande trädgård

Trots att det står ”välkommen in” på en skylt är det många som inte vågar sig in i oasen bakom den gamla trädgårdsmästarbostaden vid Svaneholmsslott. Men YA har tagit steget in under rosenportalen..

YA - 15 jul 19 kl. 15:40

Smycken och kontanter stals vid inbrott

YA - 15 jul 19 kl. 13:00

Keramikdrömmen blev verklighet - nu håller de sin första sommarkurs

Det började med en förälder-barn-kurs i keramik med sonen för knappt 15 år sedan. Nu driver makarna Camilla och Calle Raihle en egen ateljé utanför Skivarp och i helgen höll de sin första officiella kurs. .

YA - 15 jul 19 kl. 00:00

Alla är välkomna till badet i Skurup – även fyrbenta

Badvakterna på friluftsbadet har under sommaren fått ta en del diskussioner med besökare om huruvida hundar får vistas på badet eller inte. Till skillnad mot övriga kommunerna i sydöstra Skåne så är det tillåtet att ta med sig husdjur till badet i Skurup..

YA - 11 jul 19 kl. 17:59

Politiker och invånare nattvandrade tillsammans

Nattvandrarna i Skurup bjöd in till en kväll där bland annat politiker och lokalbefolkning fick mötas i en diskussion kring trygghetsarbetet i byn. Åhörarna på plats hade många frågor att ställa politikerna under kvällen, vars avslut blev en stadsvandring ledd av nattvandrarna i byn. .

YA - 11 jul 19 kl. 09:44

Sommarteater flyttar ut i slottsparken

Efter en regnig sommar på borggården och en stekhet inne i riddarsalen flyttar nu Svaneholmsteatern ut i slottsparken. I år blir det spionkomedi med tema frukt och grönt i Adams äpplen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.