Sydsvenskan > Opinion

Tuesday, 16 July, 08:30

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 00:01

Misstänkt handgranat hittad i trädgårdEtt misstänkt farligt föremål har hittats i en trädgård utanför Sundsvall. – Polis på plats säger att det ser ut som en handgranat men det är inte bekräftat ännu. Bombskyddet har några mil kvar från Stockholm, säger André Westberg, RLC-befäl vid polisen.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sundsvall, Stockholm, André Westberg, RLC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, handgranat, hittadi , trädgård
Skånskan - 13 apr 16 kl. 18:36

Misstänkt handgranat hittad

Nyheter Vid halv sex kommer det larm om att polisen hittat en misstänkt handgranat. Det var när de skulle kontrollera en person på Eneborgsplatsen som man hittade en handgranat bland mannens ägodelar. Det är oklart om granaten är äkta eller inte men man har spärrat av ett område runt platsen i väntan på att personal från nationella bombskyddet kommer till platsen.

Sydsvenskan - 16 jun 15 kl. 11:36

Misstänkt handgranat hittad

En misstänkt handgranat har hittats på Järvafältet i norra Stockholm. En polispatrull är på plats och har spärrat av området.— Man undersöker vad det kan vara och har kontakt med bombtekniker för att se vilka säkerhetsåtgärder som man ska vidta, säger Kia Samrell, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Helsingborgs Dagblad - 16 jun 15 kl. 11:36

Misstänkt handgranat hittad

En misstänkt handgranat har hittats på Järvafältet i norra Stockholm. En polispatrull är på plats och har spärrat av området.— Man undersöker vad det kan vara och har kontakt med bombtekniker för att se vilka säkerhetsåtgärder som man ska vidta, säger Kia Samrell, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Expressen - 19 jun 12 kl. 11:06

Misstänkt handgranat hittad i Stockholm

En misstänkt handgranat ligger utanför dörren till ett företag på Frejgatan i Stockholm. Polisens bombtekniker är på väg till platsen..

Expressen - 18 aug 13 kl. 10:18

Misstänkt handgranat hittad i Umeå centrum

En misstänkt handgranat har hittats i centrala Umeå, skriver Västerbottens-Kuriren. Polisen har spärrat av delar av centrum och en bombgrupp från Stockholm är på väg till staden..

Expressen - 30 sep 14 kl. 09:23

Misstänkt handgranat hittad i Barkarby

Polisen har spärrat av ett område i Barkarby i nordvästra Stockholm efter att en misstänkt handgranat hittats. Bombtekniker undersöker just nu föremålet..

UNT - 16 jun 15 kl. 11:35

Misstänkt handgranat hittad

En misstänkt handgranat har hittats på Järvafältet i norra Stockholm..

Metro - 16 jun 15 kl. 11:36

Misstänkt handgranat hittad

En misstänkt handgranat har hittats på Järvafältet i norra Stockholm. En polispatrull är på plats....

UNT - 24 aug 15 kl. 15:45

Misstänkt handgranat hittad i Uppsala

Nationella bombgruppen inkopplad sedan en misstänkt handgranat hittats på en byggarbetsplats i Uppsala..

Expressen - 19 nov 15 kl. 10:02

Misstänkt handgranat hittad i Ystad

Polisen har spärrat av ett mindre område på Stickgatan i Ystad där en misstänkt handgranat har hittats. Bombgruppen är på väg dit.– Föremålet ligger på marken utomhus.

GT - 13 jan 18 kl. 18:59

Misstänkt handgranat hittad – Bombskyddet på väg

En misstänkt handgranat har hittats i Högsbo. Polisen har spärrat av området och bombskyddet är på väg..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Gruvjätte betalar skadestånd efter dammras

Den brasilianska gruvjätten Vale ska betala motsvarande cirka en miljard kronor i skadestånd till drabbade efter dammolyckan utanför Belo Horizonte, rapporterar Euronews som hänvisar till ett uttalande från företaget. Det var i januari som minst 240 per.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Vinstfall för Bonava

Bostadsutvecklaren Bonava (tidigare en del av NCC) redovisar ett rejält vinstfall för andra kvartalet. Vinsten före skatt landade på 160 miljoner kronor, jämfört med 270 miljoner kronor samma period i fjol. Intäkterna låg i princip stilla men lönsamhete.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Netflix klipper om kritiserad självmordsscen

Netflix klipper om en självmordsscen i serien "12 reasons why" två år efter premiäravsnittet, skriver Variety. Serien visade tidigare hur rollfiguren Hannah skär sig i handleden och blöder till döds i badkaret, en scen som fått mycket kritik från organi.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Forskare: Bränsleläcka bakom försenad månresa

Den indiska rymdfarkosten Chandrayaan-2 stoppades en knapp timme innan uppskjutning. Nu berättar forskare i indiska medier att heliumbränsle hade börjat läcka och att det var det som satte stopp för månfärden. – Efter att vi fyllt på med helium såg vi a.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kokosmjöl med metallspån dras tillbaka

Risenta kokosmjöl återkallas eftersom det har hittats metallspån i mjölet. "Då risk för skada föreligger vid konsumtion, återkallas produkterna omedelbart", skriver livsmedelsföretaget Paulig i ett pressmeddelande. Små metallspån har hittats i förpackni.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Känslor är också fakta.

Filosofen Jonna Bornemark har svaret på välfärdens problem. Lägg tid på det mellanmänskliga, inte på meningslösa siffror..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Minnesord om Ann Böndergaard

Ann Böndergaard, Billeberga, har avlidit i en ålder av 63 år..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Minnesord om Bengt Nilsson

Hedersdoktorn, fil lic Bengt Nilsson, Malmö, har avlidit i en ålder av 82 år..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Små rörelser i Asien

Tokyobörsen sjönk marginellt vid öppningen på tisdagen. Den japanska yenen steg, vilket fick handlarna att dra öronen åt sig. Såväl Nikkei 225-index som det bet bredare Topix-index sjönk knappt 0,2 procent.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Svenskarna långt efter i öppet vatten

Victor Johansson hoppades på ett storlopp på 10 kilometer i öppet vatten i sim-VM. Efter förra veckans nya svenska rekord på 1 500 meter fanns det goda förutsättningar för en ny kanontid, men 20-åringen lyckades inte riktigt i vattnet utanför koreanska.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.