Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 17 July, 05:16

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 19 kl. 22:25

Adel upprörs av kabelStålkoncernen SSAB planerar att ersätta sin koldrivna stålproduktion i Oxelösund med eldrift för att minska koldioxidutsläpp, vilket kräver en ny sju mil lång kraftledning mellan Flen och Oxelösund, skriver Dagens industri. Efter marken där luftledninge.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
SSAB, Oxelösund, Flen, Dagens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Adel, upprörsav , kabel
Sydsvenskan - 10 jul 19 kl. 22:25

Adel upprörs av kabel

Stålkoncernen SSAB planerar att ersätta sin koldrivna stålproduktion i Oxelösund med eldrift för att minska koldioxidutsläpp, vilket kräver en ny sju mil lång kraftledning mellan Flen och Oxelösund, skriver Dagens industri. Efter marken där luftledninge.

Barometern - 10 jul 19 kl. 22:25

Adel upprörs av kabel

SmålandsPosten - 10 jul 19 kl. 22:25

Adel upprörs av kabel

Sydöstran - 10 jul 19 kl. 22:25

Adel upprörs av kabel

NSD - 10 jul 19 kl. 22:25

Adel upprörs av LKAB:s kabel

Stålkoncernen SSAB planerar att ersätta sin koldrivna stålproduktion i Oxelösund med eldrift för att minska koldioxidutsläpp, vilket kräver en ny sju mil lång kraftledning mellan Flen och Oxelösund, skriver Dagens industri..

BT - 10 jul 19 kl. 22:25

Adel upprörs av kabel

YA - 10 jul 19 kl. 22:25

Adel upprörs av kabel

Kristianstadsbladet - 10 jul 19 kl. 22:25

Adel upprörs av kabel

Blekinge Läns tidning - 10 jul 19 kl. 22:25

Adel upprörs av kabel

GöteborgsPosten - 10 jul 19 kl. 22:25

Adel upprörs av kabel

Stålkoncernen SSAB planerar att ersätta sin koldrivna stålproduktion i Oxelösund med eldrift för att minska koldioxidutsläpp, vilket kräver en ny sju mil lång kraftledning mellan Flen och Oxelösund, skriver.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Gata i Wales världens brantaste

Den slingrande tusenåriga gatan Ffordd Pen Llech i staden Harlech i norra Wales i Storbritannien har utsetts till världens brantaste. Orten planerar att fira det efterlängtade beskedet med ett praktkalas, skriver the Guardian. Guinness rekordbok har eft.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ung man allvarligt knivskuren

Polisen utreder ett misstänkt mordförsök sedan en man i 20-årsåldern knivskurits i Göteborg under natten till onsdag. Han fördes till sjukhus med allvarliga skador. – Vi har gripit tre misstänkta personer, två män och en kvinna, säger Magnus Nordqvist,.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Handelskonflikt tynger Asienbörserna

De asiatiska börserna inledde onsdagshandeln i moll efter att negativa tongångar från USA och Kina dämpat optimismen kring handelssamtalen mellan länderna. I Japan sjönk både Nikkei 225-index och det bredare Topix-index 0,3 procent. I Hongkong sjönk Han.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Färre döda i trafiken hittills i år

111 personer förolyckades i den svenska trafiken under det första halvåret 2019, meddelar Transportstyrelsen. Det är 20 färre dödsolyckor jämfört med samma period förra året, om än inte exceptionellt låga siffror jämfört med andra år under 10-talet. Vin.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tidigare HD-domare avliden

John Paul Stevens, tidigare domare vid USA:s högsta domstol, har avlidit, 99 år gammal, efter komplikationer till följd av en stroke, uppger domstolen. Stevens nominerades till HD av den republikanske presidenten Gerald Ford 1975, men blev med tiden all.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Minst tio döda efter husras

Dödssiffran stiger efter att ett fyravåningshus kollapsat i Bombay. Tio personer har konstaterats döda och myndigheterna befarar att det finns ytterligare offer i rasmassorna. – Räddningsarbetet fortsätter tills alla som fastnat i raset är räddade.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Blev föräldralös i kriget – kräver tyska pengar

Sonen till en fransk man som dödades i andra världskriget sedan han tvingats strida för Nazityskland kräver ersättning av den tyska staten. Tyskar som blev föräldralösa i kriget har kompenserats ekonomiskt i hemlandet och den franske mannen anser sig i.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Studie: Menskoppen kan förändra liv

I den första stora studien som gjorts på menskoppar, har forskare undersökt hur säker och kostnadseffektivt mensskyddet är, jämfört med andra alternativ. Resultatet publierades på onsdagen i vetenskapstidskriften The Lancet Public Health. Forskare har u.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Heilande barn bekymmer för Liseberg

Liseberg har mitt under högsäsongen fått problem med att barn gör Hitlerhälsning i åkattraktioner, uppger SVT Nyheter Väst. – Det är jättetråkigt att ungdomarna som besöker oss gör så. För Lisebergs del så kan vi inte tolerera det här beteendet, säger F.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Kvinna åtalas för misstänkt svärdhugg

En kvinna i 40-årsåldern åtalas misstänkt för att ha huggit en 70-årig man i huvudet med ett halvmeter långt svärd, alternativt en kniv, skriver Göteborgs-Posten. Händelsen ska ha inträffat i en lägenhet i Göteborg, dit kvinnan enligt åtalet följde efte.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.