Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 17 July, 12:58

Kristianstadsbladet - 10 jul 19 kl. 22:30

Läsartext: EU-projektets baksida – vapen, knark och stöldgodsModeraternas talesman Maria Malmer Stenergard och Claes Truedsson, Kommunistiska Partiet polemiserar i Kristianstadsbladet om orsaken till den misslyckade integrationen av nytillkomna. Truedsson påpekar i KB den 7 juli, på problemet med arbetskraftsinvandring som största orsaken till segregationen i samhället. Problemet är vidare än så, skriver Bo Samuelsson..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Maria Malmer Stenergard, Claes Truedsson, Partiet, Kristianstadsbladet, KB, Bo Samuelsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läsartext, EU-projektets, baksida, vapen, knarkoch , stöldgods
Sydsvenskan - 14 dec 18 kl. 08:00

Läsartext: Kolsyrepistoler kan misstas som riktiga vapen i reklam

Jag läser varje dag, och speciellt de senaste dagarna, om skjutningar och hot i Skåne. Samtidigt kommer det i brevlådan reklam från Teknikmagasinet om kolsyrepistoler..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Sabotage kan ligga bakom kollapsad hoppborg

Sladdarna till två av pumparna, som fyller hoppborgen med luft, hade dragits ut. Fyra barn skadades lindrigt i samband med tisdagskvällens olycka på Kiviks marknad..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Misshandlad kvinna fick kniv mot halsen – dödshotades

Kvinnan fick veta att hon skulle dödas samtidigt som mannen satte en kniv mot halsen. Hon blev även misshandlad. Nu åtalas en man misstänkt för misshandel och grovt olaga hot.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Överklagat: Brutalt kennelrånet vidare till hovrätten

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Misshandel: Ung man illa slagen av flera män

En man i 20-årsåldern blev på tisdagskvällen misshandlad av flera personer. Mannens skador beskrivs som allvarliga. Polisen söker nu vittnen till händelsen.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Osäker framtid för tidigare IFK-tränaren: ”Måste fram mat på bordet”

Det har gått snart fyra månader sedan Kenneth Andersson överraskande fick lämna sitt tränaruppdrag från IFK Ystad med ett år kvar på kontraktet. Fortfarande har han inte gjort klart med någon ny klubb och yrkeslivet är ovisst. – Än så länge sitter jag lugnt i båten.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Kulturchefen har sagt upp sig –

Pernilla Tomasson lämnar sin tjänst som kultur- och bibliotekschef på Bromölla kommun. Det betyder att sex höga chefer drygt 3,5 månader. .

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Åhusmiljardären om cancern: ”Behövde förbereda mig på det värsta”

Techmiljardären Henrik Persson Ekdahl från Åhus diagnostiserades med cancer. Han förberedde sig på att dö – och berättade det först inte för någon. – Jag började tänka att jag skulle missa barnens första dejt och deras student.

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Hoppborgen undersökt av polisen: ”Inte jättevanligt”

Polisen har genomfört en teknisk undersökning av den hoppborg som kollapsade på Kiviks marknad på tisdags kvällen. Resultatet av undersökningen är dock inte klar. De fyra barn som föll i olyckan uppges alla vara lindrigt skadade..

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Säljer mer groggvirke efter Systembolagets flytt

Flytten av Systembolaget i Hässleholm har inte inneburit någon systemkollaps. Tvärtom upplevs allt ha blivit bättre. – Allt har gått fantastiskt bra, säger Systembolagets butikschef Ola Martinsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.