Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 24 July, 05:09

Sydsvenskan - 10 jul 19 kl. 22:25

Kraftig ökning av anlagda skogsbränderAnlagda skogsbränder har ökat markant de senaste åren. Det visar statistik från Myndigheten för samhällskydd och beredskap (MSB) som TV4 har beställt från myndigheten. Förra året bedöms 1 107 stycken skogsbränder ha varit anlagda, 1998 landade antalet p.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Myndigheten, MSB, TV4

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, ökningav , anlagda, skogsbränder
Helsingborgs Dagblad - 10 jul 19 kl. 22:25

Kraftig ökning av anlagda skogsbränder

Anlagda skogsbränder har ökat markant de senaste åren. Det visar statistik från Myndigheten för samhällskydd och beredskap (MSB) som TV4 har beställt från myndigheten. Förra året bedöms 1 107 stycken skogsbränder ha varit anlagda, 1998 landade antalet p.

DN - 10 jul 19 kl. 22:57

Kraftig ökning av anlagda skogsbränder

Anlagda skogsbränder har ökat markant de senaste åren. Det visar statistik från Myndigheten för samhällskydd och beredskap (MSB) som TV4 har beställt från myndigheten. Förra året bedöms 1.

GöteborgsPosten - 10 jul 19 kl. 22:28

Kraftig ökning av anlagda skogsbränder

Anlagda skogsbränder har ökat markant de senaste åren. Det visar statistik från Myndigheten för samhällskydd och beredskap (MSB) som TV4 har beställt från myndigheten. Förra året bedöms 1 107 stycken skogsbränder ha varit anlagda, 1998 landade antalet på 231 stycken..

UNT - 10 jul 19 kl. 22:25

Kraftig ökning av anlagda skogsbränder

Anlagda skogsbränder har ökat markant de senaste åren..

NT - 16 jan 18 kl. 07:00

Kraftig ökning av bränder

En kraftig ökning av bränder i byggnader, men totala antalet räddningsinsatser har minskat betydligt..

SvD - 24 jul 16 kl. 22:52

Kraftig ökning av bilbränder – ”kan inspirera andra”

Förra helgens bilbränder och stenkastning i Uppsala är en av många liknande incidenter de senaste åren. På tio år har antalet anlagda bilbränder ökat med nästan 50 procent. Samtidigt är brotten svåra att klara upp.

DN - 13 jul 17 kl. 13:01

Anlagda skogsbränder rasar i Syditalien

Rom. En rad våldsamma skogsbränder rasar i Syditalien. Flera av bränderna misstänks ha anlagts genom att katter dränks in med bensin och förvandlas till levande brinnande facklor som hinner sprida mycket eld innan de dör.

Sydsvenskan - 15 aug 18 kl. 18:10

Kraftig ökning av bilbränder –Malmö och Helsingborg bland de värst drabbade

Antalet anlagda bilbränder i Sverige har ökat med 73 procent de senaste tio åren..

UT - 09 apr 19 kl. 01:00

Kraftig ökning av bränder i skog och mark

När räddningstjänsten i Sjuhärad sammanfattar året som gått konstaterar man en kraftig ökning av antalet bränder i skog och mark. .

Västerbottens Folkblad - 19 dec 16 kl. 13:19

Kraftig ökning av bostadsbränder i december

Det finns all anledning att påminna om riskerna med levande ljus. December är en svart månad vad gäller bostadsbränder – SOS-larmen ökar med 44 procent under julmånaden. Västerbottens län är något bättre än rikssnittet, men ökning ligger ändå på 24 procent.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Uppåt på Asiens börser

Optimistiska toner om nya förhandlingar i handelskriget mellan USA och Kina lyfte de asiatiska börserna när handeln inleddes på onsdagen. Tokyos Nikkei 225-index steg 0,4 procent under förmiddagen medan det bredare Topix-index nöjde sig med en uppgång p.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Läkare missade skatta sju miljoner

En läkare krävs på över sju miljoner kronor i obetalda skatter, skriver Nya Wermlands-Tidningen. Läkaren flyttade utomlands 2014, men kom tillbaka till Sverige upprepade gånger under åren därefter och arbetade som inhyrd läkare vid ett Värmlandssjukhus..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Bankchefer: Klimatrisker sänker värdet på bostäder

Höjda havsnivåer och översvämningar till följd av extremväder. Klimatförändringarna riskerar att påverka bostadsmarknaden drastiskt – men okunskapen är stor, varnar två chefer på SBAB. Kunskaperna om klimatförändringarnas inverkan på bostadssektorn måst.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

EU-pengar till kampanj för fläskkött

En kampanj för att få unga i Sverige och Danmark att äta mer fläskkött får 26,9 miljoner kronor i EU-bidrag. Naturskyddsföreningen är kritisk. Bakom kampanjen står branschorganisationen Svenskt kött och dess danska motsvarighet Landbrug & Fødevarer, rap.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

EU hotar USA med tullar på 370 miljarder

EU är redo att införa tullar på amerikanska varor till ett värde av 35 miljarder euro, motsvarande 370 miljarder kronor, om USA inför de 25-procentiga tullar på bilar tillverkade i EU som Donald Trump tidigare hotat med, säger handelskommissionär Cecili.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Cumberbatch spelar konstnären Louis Wain

Benedict Cumberbatch och Claire Foy kommer att spela huvudrollerna i den kommande filmen "Louis Wain", en berättelse om den brittiske konstnären med samma namn, skriver Variety. "Jag är exalterad över att få spela den modiga, lekfulla själen som är Loui.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Vinetiketten ska lura dig att köpa vinet

Väljer du också vin efter hur snygg flaskan är?.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Två skånska matvagnar prisade på Nordiska mästerskapen i foodtruck

Hyllade pommes från Hässleholm och poké bowl från ny skånsk matvagn bland vinnarna..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Varför är konstkritiken i Sverige så snäll?

Risken att ta grundligt fel är själva essensen i kritikerns roll..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Fischer om nya EU-förslaget: ”Drabbar många”

Nilla Fischer är tillbaka i svensk fotboll – och på svenskt konstgräs. Men ett nytt EU-förslag hotar det artificiella underlagets framtid. Något som landslagsstjärnan har tudelade känslor kring.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.