Sydöstran > Nyheter

Thursday, 18 July, 09:32

Sydöstran - 10 jul 19 kl. 21:48

Trippelt Blekinge efter första SM-dagenEfter en dags spel i Oldtimers-SM i bangolf leds tre av fyra individuella klasser av Blekingar. Två damer från Asarums BGK. Och en herre från hemmaklubben Olofström BGK..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Blekinge, SM, Oldtimers-SM, Blekingar, Asarums BGK, Olofström BGK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trippelt, Blekingeefter första , SM-dagen
Blekinge Läns tidning - 10 jul 19 kl. 21:48

Trippelt Blekinge efter första SM-dagen

Efter en dags spel i Oldtimers-SM i bangolf leds tre av fyra individuella klasser av Blekingar. Två damer från Asarums BGK. Och en herre från hemmaklubben Olofström BGK..

Blekinge Läns tidning - 22 jun 16 kl. 18:10

Tredje dagen: "Känns som efterhandskonstruktioner"

Tortyrrättegången rullar på i Blekinge tingsrätt. På den tredje dagen förhördes tre av de åtalade..

Blekinge Läns tidning - 18 mar 16 kl. 09:50

FN-dagen firas

Lördag 19 mars uppmärksammas FN-dagen på torget i Ronneby. Karlskrona/Ronneby FN-förening och Tillsammans Ronneby uppmärksammar dagen med tal och musik..

Blekinge Läns tidning - 21 okt 16 kl. 15:29

Internationella FN-dagen ska firas

På måndag firas internationella FN-dagen över hela världen. Föreningen i Karlskrona-Ronneby bjuder in till föreläsning för att uppmärksamma dagen..

Blekinge Läns tidning - 14 jan 17 kl. 04:39

Norlander klättrade efter andra dagen

Henrik Norlander gick andra rundan på pga-touren i Honolulu på 65 slag och klättrade 26 platser i tabellen. Åtta birdies och tre bogeys gav fem under par, två slag bättre än första dagen för Norlander, som ligger på en delad tolfte plats inför den tredje dagen.(TT).

Blekinge Läns tidning - 21 mar 17 kl. 13:41

Dagen då alla gillar att kolla på fötterna

Prickiga, randiga, enfärgade, färgglada, och några med hjärtan. Tisdagen var dagen då alla tittade på varandras fötter på Holmsjö skola. Sockorna rockade hela dagen..

Blekinge Läns tidning - 10 okt 16 kl. 21:15

Svag start på älgjakten i Blekinge

Nu är älgjakten i gång på flera håll i Blekinge. Men första dagen bjöd inte på mycket jaktlycka. – Älgarna står väl och trycker någonstans i regnet, säger Dan Löfvenberg..

Blekinge Läns tidning - 20 jun 17 kl. 16:28

Ny bok om Blekinge

Brunnsparken står i sin absoluta grönska, dagen innan sommarsolståndet infaller. På sin cykel kommer Tommy Nilsson genom parken för att berätta om sin senaste bok om Blekinge..

Blekinge Läns tidning - 11 jan 18 kl. 10:12

På dagen 50 år sedan snön lamslog Blekinge

I dag är det exakt 50 år sedan ett rejält snökaos lamslog Blekinge. Rubriken i BLT då var: ”Läget i ett enda ord: Katastrofalt!” Här kan du läsa artiklarna från BLT:s rappotering 1968..

Blekinge Läns tidning - 09 feb 18 kl. 11:16

Bäst i Blekinge – nu väntar tv-finaler: ”Känns jättekonstigt”

Bäst i Blekinge och nu klara för tv-sändningen av Vi i femman. Det var glada elever från Karlskrona Montessorifriskola dagen efter segern. – Det känns fantastiskt, säger Sigrid Tyrberg..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Jan Hinderson: ”Om att grilla ... eldost”

Nu har jag grillat eldost. Det gick bra, grillen brann inte upp. Namnet låter mer eldfängt och dramatiskt än det är..

Sydöstran - 1 timme sedan

Hyllad krog stänger ner sin restaurangdel

Tredje veckan i augusti – sedan stänger kritikerrosade restaurangen Vinberg Vinkiosk på Borgmästaregatan sin restaurang i Karlskrona ”på obestämd tid”, meddelar ägarna..

Sydöstran - 2 timmar sedan

”Jag litar på att konkursförvaltaren”

I går, tisdag, klargjordes det att Johannishus Ryttarförening går i konkurs. Vi sökte upp ordförande Petra Antonsson för att få höra hennes tankar om saken. –Det är jättetråkigt, men vi kan inte bedriva en verksamhet som inte går runt, Petra Antonsson..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Kvinnojouren: ”Jag känner stor oro”

Elisabeth Åström som är samordnare på kvinnojouren Embla är oroad över hur det blir med verksamheten nästa år. – Vi har haft ett krismöte. Det kanske blir så att vi måste avveckla vårt boende nästa år, säger hon.

Sydöstran - 3 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Sydöstran - 3 timmar sedan

Läsarbilden: Middagsdags ute i hagen

Sydöstran - 3 timmar sedan

Eleverna som inte vill lämna skolan

– Jag har lärt mig mycket här, framförallt språkmässigt. Det säger Rozan Abara från Syrien som är en av de nyanlända som just nu är på sommarkurs på Jämshögs folkhögskola.

Sydöstran - 3 timmar sedan

Nationaldagsfirande i Hoglands park – för en ny skola i Colombias regnskog

Yamile Lindgrens och Bodil Wrahmes insamling av pengar till ett skolbygge i en indianby i Colombia fortsätter. På lördag ska landets nationaldag firas i Hoglands park, med olika aktiviteter för både barn och vuxna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.