DI > Ekonomi

Friday, 19 July, 13:15

DI - 10 jul 19 kl. 22:00

USA-börserna stärkta av Powell-uttalanden – oljan steg kraftigtOnsdagen blev en relativt munter historia på Wall Street efter duvaktiga uttalanden från Fed-chefen Jerome Powell. Mot strömmen gick jeansbolaget Levi Strauss som rasade 12 procent efter att ha redovisat lägre vinst under det andra kvartalet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Powell, Wall Street, Fed, Jerome Powell, Levi Strauss

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börserna, stärktaav , Powell-uttalanden, oljan, steg, kraftigt
DI - 12 jul 19 kl. 15:11

USA-börserna ser ut att öppna uppåt

Terminerna för de ledande USA-börserna visade smärre uppgångar inför fredagens öppning. Börserna fortsatte att gynnas av duvaktiga uttalanden från Fed-chefen Jerome Powell tidigare i veckan, trots förnyade spänningar i handelskonflikten mellan USA och Kina är investerare optimistiska. .

DI - 01 maj 19 kl. 22:01

Fed-chefens uttalande sänkte USA-börserna rejält – Apple rusade

De amerikanska börserna inledde onsdagen positivt, men uttalanden från Fed-chefen Jerome Powell sänkte humöret rejält. S&P 500 föll 0,8 procent medan Dow Jones och Nasdaqs kompositindex föll 0,6 procent vardera..

DI - 04 jun 19 kl. 22:00

Rally på Wall Street efter duvaktigt Fed-uttalande

USA-börserna steg på bred front i tisdagshandel stärkta av duvaktiga uttalanden från Fed-chefen Jerome Powell. Techjättarna som föll tillbaka på måndagen återhämtade en del av nedgångarna och bidrog till att lyfta Nasdaq. .

Dagens PS - 08 jan 19 kl. 07:35

Återupptagna samtal gav NY-börsen bränsle

De amerikanska börserna steg under måndagshandeln efter signaler om att handelssamtalen mellan USA och Kina återupptagits. Fredagens rally efter duvaktiga uttalanden från centralbankschefen Jerome Powell och starka sysselsättningssiffror fortsatte in under måndagen. På den breda marknaden steg S&P 500-index med 0,7 procent till 2 549,7.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Analytiker sänker Nordea efter rapporten

Storbanken Nordea har fått en sänkt rekommendation och flera sänkta riktkurser efter torsdagens rapport. .

DI - 45 minuter sedan

Saab dräneras – har bränt hela nyemissionen

Saabs halvårsrapport på morgonen är ett fall framåt vad det gäller lönsamheten. Men kassaflödet och skulduppbyggnaden i bolaget fortsätter att oroa..

DI - 15 minuter sedan

Volvo gasar efter positiva analytikerkommentarer

Lastbilskoncernen AB Volvo tar en ordentlig kursrevansch på fredagen och lyfter drygt 4 procent i spåren av torsdagens svala rapporreaktion. Analytikerkåren är fortsatt positiva till aktien och två analytiker spår att aktien ska upp till 200 kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Högre resultat än väntat för Nobia – aktien stiger

Köksbolaget Nobia redovisade ett rörelseresultat på 391 miljoner kronor under det andra kvartalet 2019. Det kan jämföras med 387 Mkr under samma period i fjol. Analytikerna hade i snitt väntat sig ett rörelseresultat på 360 Mkr enligt Bloombergs sammanställning av fem analytikers estimat.

DI - 10 minuter sedan

Footway skalar upp logistiken

Footway Group AB påbörjar upphandling av logistiktjänster för att omedelbart öka lagerkapaciteten och på lång sikt anpassa logistiken till en fortsatt europeisk expansion..

DI - 1 timme sedan

Autoliv sänker försäljningsprognosen

Bilsäkerhetsbolaget Autoliv sänker sin försäljningsprognos för helåret. Istället för en organisk tillväxt på 5 procent väntas nu mellan 1 och 3 procent..

DI - 1 timme sedan

Hatten av – ibland är paranoia inte så tokigt

Paranoia må vara ohälsosamt för privatpersoner men suveräna Evolution Gaming bevisar att det är nyttigt för ett börsbolag. Det är bara att lyfta på hatten..

DI - 1 timme sedan

Japan: Sydkorea måste återuppbygga förtroendet

Sydkorea måste återuppbygga sitt förtroende hos Japan för att diskussionerna länderna i mellan ska kunna fortsätta..

DI - 1 timme sedan

12.00: Upp till bevis – hör Autolivs vd om rapporten

Klockan 12.00 är det dags för Autoliv att släppa sin kvartalsrapport. Di TV direktsänder en intervju med vd Mikael Bratt..

DI - 1 timme sedan

Högre omsättning men lägre resultat för Bravida

Installationsbolaget Bravida ökade omsättningen på årsbasis under det andra kvartalet. Rörelseresultatet och rörelsemarginalen minskade dock jämfört med motsvarande period 22018..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.