DN > Nyheter

Thursday, 18 July, 08:40

DN - 10 jul 19 kl. 21:00

”Därför att det viktigt att lära sig bröstsim först”Svenska livräddningssällskapet: Bröst- och ryggsim är de mest vilsamma simsätten och ger möjlighet att ligga stilla och flyta. Bröst- och ryggsim räddar liv..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför att det viktigtatt , lärasig , bröstsim, först
YLE - 06 jul 17 kl. 04:55

Utmaningar att få simlärare på vissa håll i Österbotten

Kaskö, Korsnäs, Öja och Kronoby. Det är några ställen där det varit svårt att hitta tillräckligt med simlärare i år. Enligt Anna Fröding, simkoordinator i Österbotten beror det på att de flesta simskolor vill ordna sin verksamhet ungefär samtidigt.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Hon bussprotesterade mot segregation före Rosa Parks

Rosa Parks blev världsberömd för sin bussprotest 1955. Men var hon egentligen först? I en ny säsong av radioprogrammet ”Fejk” presenteras Claudette Colvin, den amerikanska kvinna som protesterade på bussar före Rosa Parks.

DN - 3 timmar sedan

Resistenta bakterier på Danderyds sjukhus

Resistenta tarmbakterier har spritt sig till patienter vid Danderyds sjukhus, skriver sjukhuset i ett mejl till TT. Enligt uppgifter till Aftonbladet har tolv patienter drabbats av VRE, eller vankomycinresistenta enterokocker..

DN - 8 timmar sedan

Boris Johnson duckar fråga om avtalslös Brexit

Boris Johnson, favorittippad att bli Konservativa partiets nästa ordförande och därmed Storbritanniens premiärminister, vill inte kommentera påståenden om att han skulle överväga en avtalslös Brexit utan parlamentets backning..

DN - 9 timmar sedan

Åklagare lägger ner utredning mot Kevin Spacey

Åklagarna lägger nu ner åtalet mot skådespelaren Kevin Spacey efter att en 18-årig man anklagat honom för sexuella övergrepp. I centrum står en försvunnen mobiltelefon..

DN - 9 timmar sedan

Polisen uppmanar invånare i Forsheda att hålla sig inomhus

Polisen uppmanar invånare i Forsheda i Värnamo att hålla sig inomhus på grund av en polisinsats..

DN - 9 timmar sedan

EU pressar Polen om domstolar igen

EU-kommissionen ger den polska regeringen två månader att skrota nya disciplinregler för domare som kommissionen anser undergräver domstolars självständighet..

DN - 9 timmar sedan

Ukrainska sjömän hålls kvar i fångenskap

En rysk domstol har beslutat att 24 ukrainska besättningsmän, som tillfångatogs när tre ukrainska fartyg bordades och beslagtogs i Kertjsundet mellan den annekterade ukrainska Krimhalvön och Ryssland, fortsatt ska vara frihetsberövade..

DN - 10 timmar sedan

Kongressledamöter kräver att ASAP Rocky släpps fri

Flera amerikanska kongressledamöter samlades i Washington under onsdagen. Deras krav var tydligt: ASAP Rocky måste släppas..

DN - 10 timmar sedan

Ny rapport: Explosion av nya elbilsmodeller

Den europeiska elbilsmarknaden står inför en explosion. Antalet nya modeller kommer att mer än trefaldigas fram till 2021, enligt en rapport från den ansedda gröna tankesmedjan Transport & Environment. Man spår också att batteritillgången kommer att klara efterfrågan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.