DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 15:28

DI - 10 jul 19 kl. 20:40

Flera Fed-ledamöter ser ökade risker i den amerikanska ekonominFlera av Fed-ledamöterna ansåg att en räntesänkning behöver göras "på kort sikt" på grund av ökade risker i den amerikanska ekonomin..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fed

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera Fed-ledamöter, ser, ökade, riskeri den amerikanska , ekonomin
Affärsvärlden - 15 dec 16 kl. 07:06

Fed-ledamöter ser tre räntehöjnigar 2017

Fedledamöternas medianränteprognoser för styrräntan har justerats upp jämfört med motsvarande prognoser i september. Prognoserna antyder nu tre höjningar 2017 (två i september). Det framgår av de "centrala tendensprognoser" som Fed-ledamöterna tagit fram till FOMC-mötet den 13-14 december, och som publicerades på onsdagen..

Affärsvärlden - 08 jan 15 kl. 07:23

Fed-ledamöter ser risker i utländsk ekonomi

Federal Reserveledamöterna diskuterade vid mötet i december risker för den amerikanska ekonomin från den ekonomiska turbulensen som ses utanför landet..

DI - 23 nov 16 kl. 20:36

Fed-ledamöter: Räntehöjning rycker närmare

Ledamöter vid Federal Reserve ser en ökad sannolikhet för att höja räntan eftersom arbetsmarknaden fortsätter att förbättras. Vissa FED-ledamöter förordar en räntehöjning i december..

PrivataAffärer - 24 nov 16 kl. 08:22

Fed: Ledamöter förordar räntehöjning i december

Ledamöter i Federal Reserve ser en ökad sannolikhet för att höja räntan eftersom arbetsmarknaden fortsätter att förbättras. Vissa FED-ledamöter förordar en räntehöjning i december....

DI - 12 okt 16 kl. 20:26

Fed-ledamöter: Räntehöjning bör ske snart

Det var nära att Fed höjde räntan vid förra räntemötet, flera Fed-ledamöter menade att en höjning bör ske "relativt snart"..

Affärsvärlden - 13 okt 16 kl. 07:15

Fler Fed-ledamöter: Höjning bör ske snart

Det var nära att Fed höjde räntan vid förra räntemötet, flera Fed-ledamöter menade att en höjning bör ske "relativt snart". Det framgår av protokollet från Feds policykommitté FOMC:s möte den 20-21 september, skriver Bloomberg News..

DI - 24 maj 17 kl. 20:37

Fed-ledamöter stödjer plan för krympt balansräkning

De flesta Fed-ledamöter gjorde bedömningen att det "snart skulle bli lämpligt" att skärpa penningpolitiken igen, och de ställde sig också bakom en plan för att gradvis krympa Feds balansräkning..

DI - 22 nov 17 kl. 20:19

Flera Fed-ledamöter positiva till snar räntehöjning

Många Fed-ledamöter såg en räntehöjning i närtid som berättigad, trots den låga inflationen, visar protokollet från FOMC:s möte den 1 november, skriver Bloomberg News..

DI - 20 maj 15 kl. 20:32

Fed-ledamöter ser junihöjning som osannolik

Vid det senaste räntemötet var ledamöterna i Federal Reserve eniga om att det inte är lämpligt med en räntehöjning i juni..

SvD - 21 maj 15 kl. 06:05

Många Fed-ledamöter ser junihöjning som osannolik

Vid det senaste räntemötet ansåg många av ledamöterna i Federal Reserves räntekommitté FOMC att det är för tidigt med en räntehöjning i juni..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Mäklare prickas för fejkad bild på brasa

En mäklare prickas av Fastighetsmäklarinspektionen efter att ha använt en manipulerad bild i en bostadsannons. Bilden i annonsen visade en eld i den öppna spisen. En spis som enligt köparna inte fungerar.

DI - 15 minuter sedan

Danske Bank: Nye vd:n har tankat aktier för 4,5 miljoner DKK

Danske Banks nya vd Chris Vogelzang har den 18 juli köpt 44.300 aktier för cirka 101,50 danska kronor stycket, vilket ger en sammanlagd köpeskilling på runt 4,5 miljoner kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Små rörelser på Wall Street vänts vid öppning

De ledande USA-börserna väntas öppna blandat på torsdagen, men med svaga rörelser. Kina och USA kan inte komma överens om restriktionerna för svartlistade Huawei, vilket satt käppar i hjulen för handelsförhandlingar, skrev CNBC med hänvisning till källor..

DI - 30 minuter sedan

Brittiska parlamentet klubbar lag för att stoppa avtalslös brexit

Storbritanniens parlament har röstat igenom en lag för att begränsa regeringens möjlighet att låta landet lämna EU utan ett avtal. .

DI - 30 minuter sedan

Anrik varuhuskedja behöver livlina på 580 miljoner för att klara julen

Den anrika brittiska varuhuskedjan kommer i närtid be sina långivare om ytterligare en lånefacilitet på 50 miljoner pund, motsvarande 580 miljoner kronor, för att ta sig igenom julhandeln. Det rapporterar Sky News med hänvisning till källor. .

DI - 45 minuter sedan

Grönt ljus för grön statsobligation

Svenska staten kommer nästa år att ge ut sina första gröna obligationer..

DI - 45 minuter sedan

Börsen blundade för snusbolagets vinstlyft

Tillväxten för Swedish Match tobaksfria produkter stärktes under andra kvartalet.  En svagare marknad för cigarrer och fallande resultat för tändare och tändstickor gjorde dock att rapportlyftet för aktien uteblev. .

DI - 1 timme sedan

Jorden kan lära av rymden igen

LEDARE. Under sitt första år som president, 1961, sätter John F. Kennedy ett mål om att innan decenniet är slut ha landat en människa på månen och fört henne säkert hem till jorden..

DI - 1 timme sedan

Lägre resultat men något högre marginal för Nolato

Platskoncernen Nolato redovisade ett ebita-resultat på 233 miljoner kronor under det andra kvartalet vilket kan jämföras med 266 Mkr under samma period 2018. Ebita-marginalen ökade med 0,1 procentenheter till 11,7 procent. Aktien återhämtar sig något efter rapporten.

DI - 1 timme sedan

Målet för Sveriges enda blinda filmregissör: OS-guld i konst

Hon är mer än de flesta: skådespelare, filmskapare, yrkesvägledare, föreläsare och bergsbestigare. Hon är också en av få svenskar som kvalat in till OS i konstnärliga uttryck, med en skillnad: Mirjana Krisanovic är blind..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.