DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 12:54

DI - 10 jul 19 kl. 20:36

Infront får grönt ljus till tyskt förvärvNorska Infront har på onsdagen fått grönt ljus till förvärvet av vwd Group av den tyska finansinspektionen Bafin. Det framgår av ett börsmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Infront, Group, Bafin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Infrontfår , grönt, ljustill , tyskt, förvärv
Realtid - 11 apr 19 kl. 16:51

Infront köper tyskt för 1,4 miljarder kronor

Norska fintechkoncernen Infront köper tyska VWD Group för 1,4 miljarder kronor..

PrivataAffärer - 23 nov 18 kl. 11:26

Danske: Betydande uppsida för Kambi i USA

Det framgår av en analys där rekommendationen köp upprepas men där riktkursen höjs till 290 kronor från 238, vilket Nyhetsbyrån Direkt rapporterat om på fredagsmorgonen. ”Läget i de 13 delstater som vi har tittat närmare på och som vi förväntar oss kommer att tillåta betting under 2018-2022 kan visa sig riktigt lönsamt för Kambi. Vi räknar med att intäkterna kommer att växa med i snitt 37 procent per år mellan perioden 2018-2022 och med en genomsnittlig ebit-tillväxt om 64 procent under samma period”, skriver Danske Markets som tror att Kambi kan erövra runt 9 procent av en USA-marknad som bedöms vara värd 9 miljarder dollar till att börja med samt att det finns ytterligare en betydande uppsida.

PrivataAffärer - 09 apr 19 kl. 17:17

Tunga besked som kan avgöra Riksbankens hållning

Alla sådana spekulationer kan visa sig ogrundade om det i veckan åter kommer in svaga utfall. Det säger Martin Enlund, chefsvalutastrateg vid Nordea, till Nyhetsbyrån Direkt. ”Vi har en superviktig inflationssiffra på torsdag och vi tror att Riksbanken kommer att få ännu en kalldusch.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Ny förlust för Postnord

Postnord återvände till förlust igen under årets andra kvartal med ett rörelseresultat på minus 70 miljoner kronor. Organiskt krympte nettoomsättningen med 1 procent..

DI - 15 minuter sedan

Ericsson offrar marginal i 5G-racet

Ericsson straffas för sina strategiska kontrakt, inte ens det starka kassaflödet kunde rädda tillställningen.  Telekomjätten offrar marginal i 5G-racet och aktien blev en tung förlorare bland de rapporterande OMXS30-bolagen..

DI - 30 minuter sedan

Tunga avhopp från hedgefondmiljardärens storsatsning

Miljardären Steve Cohens hedgefond Point 72 har tappat ett 20-tal förvaltare på senare tid enligt uppgifter till Wall Street Journal. Flera av dem ska ha gått till konkurrenten Citadel..

DI - 45 minuter sedan

Högre omsättning men lägre resultat för röntgenbolaget

Röntgenbolaget Synthetic MR redovisar ett lägre resultat men högre omsättning för årets andra kvartal. .

DI - 45 minuter sedan

Resultatlyft för teknikkonsulten – aktien stiger

Teknikkonsultföretaget Rejlers redovisade ett rörelseresultat på 24,7 miljoner kronor under det andra kvartalet 2019. Under samma period i fjol landade siffran på minus 15,4 Mkr. Aktien stiger med 4 procent efter att rapporten presenterats.

DI - 1 timme sedan

Alfa Lavals resultat når inte förväntningarna

Alfa Laval rapporterar ett kvartalsresultat som bommar förväntningarna. Aktien backar på börsen..

DI - 1 timme sedan

Sandviks resultat under förväntan – aktien faller

Verkstadsbolaget Sandvik redovisar ett rörelseresultat om 5.078 miljoner kronor i andra kvartalet, vilket kan jämföras med snittprognosen om 5.207 Mkr, enligt Infront Datas sammanställning av 18 analytikers estimat..

DI - 1 timme sedan

Storägaren fortsätter köpa aktier i köksbolaget

Nobias största ägare Nordstjernan har köpt fler aktier i köksbolaget under det andra kvartalet.  Det visar ägardatatjänsten Holdings senaste uppdatering. .

DI - 1 timme sedan

Assistansbolaget köper bolag – rusar på börsen

Livihop, som erbjuder personlig assistans till individer med funktionsnedsättning, förvärvar Akilles Personlig Assistans, som har en årlig omsättning på cirka 60 miljoner kronor.  Det framgår av ett pressmeddelande. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.