SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 17 July, 10:22

SmålandsPosten - 10 jul 19 kl. 20:05

Växjö: Barnskrik ett fall för domstolenGrannarna störs av den autistiske pojkens skrik. De fick gehör för sina klagomål i hyresnämnden. Nu vill Växjöbostäder ha en prövning i hovrätten..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Växjöbostäder

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Växjö, Barnskrikett , fallför , domstolen
Expressen - 17 jan 19 kl. 13:22

Kenzas solglasögon ett fall domstolen - hotas av vite

Bloggerskan Kenza är i blåsväder.Konsumentverket har stämt hennes företag för brott mot marknadsföringslagen.Kenza anklagas för att ha marknadsfört solglasögon av ett visst märke i sociala medier utan att tala om att det varit ett samarbete..

YLE - 17 nov 16 kl. 05:17

Uberchaufförer överklagar till Högsta domstolen

Två taxichaufförer som har kört för taxitjänsten Uber och som har dömts till böter i Helsingfors hovrätt har överklagat sin dom till Högsta domstolen. Tingsrätterna i Helsingfors och Esbo dömde i april i två skilda fall taxichaufförer som har kört för Uber för olovligt bedrivande av taxitrafik. De dömdes till dagsböter.

SVT - 02 jan 12 kl. 06:47

Barnskrik varnar för trafikfara

Varningsljud i våra bilar kan vara framtidens melodi för att öka trafiksäkerheten. Ett barnskrik när man passerar att dagis väcker större uppmärksamhet än dagens larmljud..

YLE - 14 jan 16 kl. 06:18

Vargjakten i Perho kan bli ett fall för Högsta domstolen

Vargjägarna i Perho försöker gå vidare med sina fall till Högsta domstolen. Advokaten Hannu Lukkarila skriver som bäst en anhållan till Högsta domstolen om att fallet skall tas upp i högsta rättsinstans. Vargjägarna i Perho fälldes både i tingsrätten i Karleby och i hovrätten för olaglig jakt på varg som skedde 2013.

LV - 14 jan 16 kl. 12:32

”Jobbigt att behöva höra barnskrik”

Kvinnan hade just opererats akut, och förlorat sina två barn i magen. Dagarna efter tvingades hon höra barnskrik och dela matsal med nyblivna mammor..

NT - 19 jan 16 kl. 07:30

Teknik som tolkar barnskrik

Teknik som tolkar barnskrik..

Nyan - 19 apr 17 kl. 07:29

Polisen ryckte ut till barnskrik

Polisen rapporterar att man i natt fick in en anmälan av en orolig granne som hörde barnskrik i ett lägenhetshus.

Såhär skriver polisen: "Polisen begav sig till platsen och kunde där konstatera att ursprunget till barnskriket var en 3-åring som saknade sin mamma som var på kurs i fastlandet och kunde således inte somna. Syskonen kunde intyga att så var fallet och att lillebror varit lite ängslig hela dagen.

Skånskan - 21 dec 18 kl. 05:00

Domaren: ”Ett ganska speciellt fall”

MARIEHOLM/LUND Att den friande domen överklagas välkomnas av Dag Cohen som var domare när målet avgjordes.
– Det här var ett ganska speciellt fall.Chefsrådman Dag Cohen är återhållsam med att svara på frågor kring att den åtalade mannen friades med hänvisning till att denne har en intellektuell funktionsnedsättning.

Supermiljöbloggen - 19 apr 15 kl. 21:23

Vattenfalls kolkraftsverk- ett fall för EU-domstolen

Vattenfalls kolkraftverk Moorburg pumpar upp stora mängder kylvatten från floden Elbe vilket får allvarliga konsekvenser för fisklivet i floden. Tyskland och Vattenfall har inte gjort tillräckligt mycket för att skydda fisklivet, menar EU-kommissionen som därför tar Tyskland till EU-domstolen för brott mot Habitatdirektivet, skriver SvD Näringsliv. Delstaten Hamburg har tidigare pressat Vattenfall till åtgärder för att skydda fisken och Vattenfall har byggt världens största fisktrappa, men mer behöver göras.

YLE - 27 jul 16 kl. 07:47

Norges skidförbund överväger att överklaga Sundbys dom till högsta domstolen

Martin Johnsrud Sundby är avstängd på grund av en dopningsförseelse – men det norska skidförbundet fortsätter att skydda sin världsstjärna. Det finns en liten möjlighet att föra fallet vidare till den schweiziska högsta domstolen, säger förbundets advokat till NRK. Sundby åkte fast efter att ha haft för höga halter astmamedicin i kroppen, men det norska skidförbundet fortsätter att vidhålla att Sundby inte gjort någonting fel.

YLE - 20 jan 14 kl. 16:23

Allt färre mål når Högsta domstolen

Allt färre mål når så långt i rättsprocessen som till Högsta domstolen. I fjol tog HD upp drygt 2 500 fall. Antalet mål har minskat under flera år, men i fjol var minskningen större än tidigare.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Strömavbrott i centrala Växjö

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tog förlusten med ett smajl

Tredje gången gillt. ÄIF Akademin är tillbaka i Gothia Cup och på gigantiska Kviberg-anläggningen. Tisdagen började i dur, och slutade lite mer nertonad..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Hanna Göthberg släpper singel från andra sidan Atlanten

Hanna Göthberg - tjejen från Alvesta med musikdrömmar. I höstas begav hon sig till Los Angeles för att gå en musikutbildning. Nu har hon gett ut singeln ”I am me”, som skrevs i just LA..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Nytt gym utmanar kedjorna

Det nya gymmet Träningsfabriken vill nå ut till alla genom att skapa en stor bredd i sina lokaler. Deras vision är att medlemmarna ska vilja stanna kvar även när de har tränat färdigt..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Hon levde med någon annans namn i 30 år

Madeleine In Hwa Björk valdes till Lyssnarnas Sommarvärd i år för att prata om sitt drabbande öde. Sommarpratet kommer att handla om adoption och chocken som uppstod när hon fick veta att hon blev förväxlad med en annan flicka på barnhemmet..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Människohandelns offer mer utsatta sommartid

Antalet anmälda fall av människohandel ligger på rekordnivåer enligt Brå. Men sommaren är en tid då hjälpen till offren försvinner..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Smittsamt virus söks i döda fåglar

Tropiska fågelvirus som även kan smitta människor och hästar sprider sig norrut i Europa. Nu vill forskare ta reda på om virusen redan hunnit nå Sverige..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Motordag ska förnya hembygden

Södra Sandsjö hembygdsförening satsar stort på söndagens våffelcafé. Med syfte att förnya sig anordnar hembygdsföreningen en motordag, där vem som helst får ta med sig ett valfritt fordon av klassisk modell..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.