SVT > Utrikes

Friday, 19 July, 12:02

SVT - 10 jul 19 kl. 20:02

Avgångar på London-Gatwick flygplats stoppasStorbritanniens näst största flygplats stoppar alla flyg till följd av ett problem i flygtornet, enligt nyhetsbyrån AP..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
London-Gatwick, AP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avgångar, London-Gatwick, flygplats, stoppas
DI - 10 jul 19 kl. 20:15

Försenade avgångar på Gatwick efter teknikproblem

Londonflygplatsen Gatwick uppgav på onsdagskvällen att samtliga avgångar stoppats på grund av teknikproblem. Det rapporterar Reuters.  .

YLE - 07 sep 16 kl. 09:53

Fler avgångar på Karleby-Jakobstads flygplats

Med flera mellanlandningar får också passagerare från Karleby-Jakobstads flygplats fler avgångar. Finnair försöker öka lönsamheten och beläggningen på planen. Det blir fler mellanlandningar på inrikesflyget i vinter.

YLE - 26 mar 14 kl. 11:33

Nya avgångar från Kronoby flygplats?

Ett nytt charterbolag väntas börja flyga från Kronoby i år. På fredag presenterar Nazar nya avgångar från Kronoby flygplats. Handelskammaren har bjudit in till pressinfo på flygplatsen på fredag förmiddag.

YLE - 15 apr 16 kl. 05:13

SAS ökar avgångar i Vasa

Passagerarmängden på Vasa flygplats sjönk något under årets första kvartal jämfört med fjolåret, men SAS ökar sin kapacitet. Från och med maj lägger SAS in ett nytt jetplan på kvällsavgången på måndagar. Det rymmer 90 passagerare mot 70 på övriga avgångar.

Hela Gotland - 07 nov 18 kl. 09:22

Flera avgångar försenade på flygplatsen

Flera avgångar och ankomster till Visby flygplats har försenats rejält..

NSD - 31 okt 13 kl. 13:23

Fler avgångar från Kiruna

Hallå där Peter Salomonsson, flygplatschef, Kiruna.Idag ankommer första Norwegian-flygplanet sedan 2010 Kiruna flygplats. Det norska bolaget återupptar trafiken med sex flighter i veckan mellan Stockholm och Kiruna..

BT - 19 jan 16 kl. 07:07

Alla avgångar inställda på Landvetter

Även trafiken på Landvetters flygplats har drabbats av snöovädret i väst..

SR - 10 aug 18 kl. 14:41

Totalt påverkas 400 avgångar av strejken inom Ryanair

22 flygningar till och från Skavsta flygplats utanför Nyköping är inställda.Orsaken är att flygbolaget Ryanairs piloter gått ut i strejk då företaget inte velat förhandla om kollektivavtal..

BT - 08 jan 19 kl. 08:40

JUST NU: Flera avgångar från Landvetter inställda på grund av storm

Flera flyg till och från Landvetter flygplats ställs in under tisdagen. – KLM har ställt in tre flighter på grund av en storm över Nederländerna, säger Alma Johansson, presskommunikatör på Swedavia till tidningen GT..

Expressen - 20 dec 18 kl. 21:40

Misstanke om spionage har stängt stor flygplats

Många avgångar har på torsdagskvällen ställts in eller blivit försenade på flygplatsen Kastrup.Problemen har uppstått som följd av att flygplatsen Gatwick i London har stängt av flygtrafiken. Samtliga flygplatser i Tyskland har ökat sin beredskap.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Nederländska högsta domstolen om landets ansvar i Srebrenica

I den bosniska staden Srebrenica mördades 8000 män och pojkar i juli 1995, trots att staden var under beskydd från FN. På plats fanns över 300 nederländska soldater, som lämnade sin bas. Den nederländska högsta domstolen medger nu att landet delvis är ansvariga för massakern..

SVT - 7 timmar sedan

Hus i Nya Zeeland sprängt i luften – flera allvarligt skadade

Minst sex personer har skadats allvarligt vid en gasexplosion i Christchurch i Nya Zeeland..

SVT - 8 timmar sedan

Ingen borgen för finansmannen Jeffrey Epstein

Den 66-årige amerikanska finansmannen Jeffrey Epstein som anklagas för sexuell trafficking – människohandel – kommer forsätta att vara häktad i väntan på rättegång. Det beslutade en domare på torsdagen..

SVT - 15 timmar sedan

Trump tar avstånd från publikens slagord

USA:s president Donald Trump sa på torsdagen att han är oense med de som ropade slagorden ”Skicka tillbaka henne!” på Trumps politiska möte i North Carolina i går kväll. Slagorden var riktade mot den demokratiska kongressledamoten Ilhan Omar..

SVT - 16 timmar sedan

Eldsjälar försöker rädda de sista orangutangerna

Borneos orangutanger är idag akut hotade på grund av skogsskövling, jakt och fångst. Några eldsjälar har därför startat räddningscenter på olika platser på Borneo. Ett av dem är International animal rescue på sydvästra delen av ön..

SVT - 16 timmar sedan

Palmoljeproduktionen stort hot mot orangutangerna

Orangutangerna på Borneo är idag rödlistade som akut hotade enligt IUCN. Ett av de största hoten mot dem är efterfrågan på palmolja. Industrin hugger ner deras hem och gör att de blir lättare byten för tjuvjägare..

SVT - 19 timmar sedan

Skandinaviska kvinnor mördades i Marocko – nu kommer domen

28-åriga Maren Ueland från Norge och 24-åriga Louisa Vesterager Jespersen från Danmark hittades mördade i Atlasbergen i Marocko i fjoI. Nu döms tre män för terrorbrott och mord på de skandinaviska kvinnorna till dödsstraff i en Marockansk domstol, uppger Danmarks Radio..

SVT - 22 timmar sedan

Iran har beslagtagit oljetanker – anklagas för smuggling

Det iranska revolutionsgardet har beslagtagit en oljetanker som anklagas för att smuggla olja, uppger Iransk statlig tv. Beskedet kommer fyra dagar efter att en oljetanker baserad i Förenade Arabemiraten försvann från radarn när den befann sig på internationellt vatten utanför Iran..

SVT - 23 timmar sedan

Trump-supportar skanderade: ”Skicka tillbaka henne”

Under ett väljarmöte i Greenville, North Carolina, gick Donald Trump återigen till verbala angrepp mot de fyra demokratiska kongressledamöter som han i tidigare twittermeddelanden uppmanat att ”åka tillbaka” till ”länderna från vilka de kom”. Under en passage där presidenten särskilt kritiserade den somalisk-födda politikern Ilhan Omar började publiken högljutt ropa: ”Skicka tillbaka henne”..

SVT - Igår: 06:01

Många skadade i japansk studio – man gripen

Japanska myndigheter meddelar att minst 38 personer skadats vid en brand i en studio i Kyoto. En man har gripits, rapporterar nyhetsbyrån AP..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.