DI > Ekonomi

Saturday, 20 July, 19:52

DI - 10 jul 19 kl. 19:30

Nya handelsavtalet ger fantastiska möjligheterDEBATT. Förra fredagen tecknade EU frihandelsavtal med handelsområdet Mercosur i Sydamerika. Tittar man på antalet invånare och rivna tullhinder är detta med råge EU:s största handelsavtal någonsin, skriver EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Debatt, EU, Mercosur, Sydamerika, Cecilia Malmström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya handelsavtaletger , fantastiska, möjligheter
YA - 11 maj 17 kl. 00:01

Den svenska skolan har fantastiska möjligheter

Den svenska skolan har fantastiska möjligheter. De allra flesta elever trivs i skolan och når målen. Många lärare talar med stolthet om sitt yrke och om sina elever.

Dagensanalys.se - 18 dec 18 kl. 15:15

”Trendbrott skapar nya möjligheter för e-handlare”

Årets julhandel markerar ett trendbrott – för första gången vill fler svenskar hellre utföra julshoppingen online än i butik, skriver Jonas Breding som är Nordenchef på PayPal. Enligt en undersökning som PayPal låtit genomföra tänker hela 52 procent av svenskarna köpa sina julklappar på nätet – jämfört med de 48 procent som planerar att göra det i fysiska butiker. Beteendeförändringen får till viss del antas handla om ren vana.

Sydöstran - 29 mar 14 kl. 08:02

Fantastiska möjligheter för sportfiske

Blekinge Läns tidning - 29 mar 14 kl. 08:02

Fantastiska möjligheter för sportfiske

Nya Wermlands Tidningen - 16 apr 14 kl. 06:00

Fantastiska möjligheter skapas

Staten får inte kränka medborgarnas rätt till skyddad privat kommunikation, vare sig på grund av rädsla för terrorister eller för att jaga fildelare på nätet, skriver Jimmie Karlsson..

Dalarnas tidningar - 10 dec 14 kl. 13:35

Hjalle tror på fantastiska möjligheter

Cozmoz verksamhet är i dag uppdelad i de två sektionerna Cozmoz arbetsmarknad och Cozmoz fritid..

Aftonbladet - 28 nov 15 kl. 22:01

”Finns fantastiska möjligheter här...”

Örebror General Manager är stor travfantast.

Expressen - 29 nov 15 kl. 10:03

"Det finns fantastiska möjligheter här"

Hallå där... Pontus Gustafsson, general manager för Örebro Hockey och stor travfantast.

DI - 14 feb 16 kl. 19:36

Wallenberg: "Fantastiska möjligheter"

Ett land med hög tillväxt liksom stor potential. Men även bristande infrastruktur, omfattande korruption och monsunregn. För svenska företag som vill lyckas i Indien finns många utmaningar..

YA - 14 okt 16 kl. 03:00

Simrishamn har fantastiska möjligheter som inte utnyttjas

Tack Kristina Åhberg och Kristina Nilsson för ert tillmötesgående svar. Det är jag tyvärr inte van vid här i Simrishamn. Jag har också ansökt om att få stycka av två tomter och fått avslag.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Han besvarade Neil Armstrongs anrop från månen 1969

Lördagen 20 juli är det 50 år sedan den första månlandningen. En prestation som har blivit en symbol för mänsklighetens styrka, framgång och nyskapande.  Men varför har ingen återvänt sedan 1972?

DI - 1 timme sedan

Kafékedjan växer med vinstlöfte – utmanar jättarna

Gasellföretaget Mocca Deli i Eskilstuna siktar på att växa till 20–25 restauranger i Sverige. Det ska ske genom att två tre nya franchisetagare per år garanteras en nettovinstmarginal på 15 procent..

DI - 2 timmar sedan

Protester mot våld och för Kina i Hongkong

Tusentals demonstranter samlades på lördagen i Hongkong till stöd för polisen och den kommunistiska fastlandsregeringen. Det var övervägande äldre deltagare som, tillsammans med familjer, viftade med kinesiska flaggor och höll upp röda paraplyer och banderoller..

DI - 3 timmar sedan

Magplask för sommarland – en fjärdedel av besökarna borta

Den blöta inledningen på juli blev ett magplask för landets nöjesparker och vattenland. Värst går det för Skara sommarland som tappat en fjärdedel av sina besökare jämfört med i fjol..

DI - 3 timmar sedan

Volvo Cars återkallar en halv miljon bilar

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86.000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..

DI - 4 timmar sedan

Oljefält i Libyen stängt efter incident

Produktionen vid Libyens största oljefält, al-Sharara, är sedan i fredags stoppad efter att en ventil av någon anledning oväntat stängts..

DI - 5 timmar sedan

Tågproblemen fortsätter hela helgen

Ersättningsbuss, eller en omväg med lokaltåget. Tågtrasslet till och från Skåne fortsätter hela helgen, och tusentals resenärer berörs varje dag..

DI - 7 timmar sedan

Trenden med “helivandring” delar fjällvärlden

ADOLFSTRÖM. Fjällvandring är en allt populärare semestertrend i Sverige och i dess spår har fenomenet ”helivandring” - att kombinera helikoptertur och vandring - vuxit.  Samtidigt delar helikopterturismen de svenska fjällen när affärsmöjligheter ställs mot tystnad och ostörd natur.

DI - 7 timmar sedan

Rederiets vd: ”Blivit en storpolitisk fråga”

Fartyget Stena Imperio har hamnat mitt i en internationell storpolitisk konflikt. ”Vi har inga indikationer på att vi skulle haft någon incident med en fiskebåt, och vi har varit på internationellt vatten”, säger Stena Bulks vd Erik Hånell till Di..

DI - 8 timmar sedan

Produktionen vid Libyens största oljefält stängs efter incident

Produktionen vid Libyens största oljefält, Sharara, är sedan i fredags stoppad efter att en ventil av någon anledning oväntat stängts..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.