DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 16:26

DI - 10 jul 19 kl. 19:24

Nästintill omöjligt för Powell att inte sänka räntanNEW YORK. Jerome Powell levde upp till marknadernas förväntningar om en kommande räntesänkning under sitt vittnesmål i kongressen på onsdagen. Det stora frågetecknet inför juli-mötet blir nu snarare hur mycket räntan kommer att sänkas..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Powell, NEW YORK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nästintill, omöjligtför , Powellatt inte , sänka, räntan
Barometern - 07 mar 14 kl. 23:15

Emil Jensen förtrollar och förtjusar

Det finns ingen som Emil Jensen. Ingen som kan säga så mycket viktigt på så kort tid, eller det är i och för sig två timmar inklusive paus, men när han väl snackar går det undan.
Och det är inte många andra som klarar av att vara både roliga, dödsallvarliga, naket personliga och globalt politiska nästan på en och samma gång.

Skånskan - 10 mar 16 kl. 11:43

Hundförsäljning gick snett

Sjöbo Genom blocket hade kvinnan fatt på en hund hon ville köpa. De kom överens om pris och att träffas inne i Sjöbo, där köparen bor. Men när de sågs visade sig inte hunden uppfylla önskemålen.

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

BT - 10 dec 12 kl. 12:47

Så kan centrumhandeln få ett lyft

Under elva år jobbade jag som VD för Mitt i Borås marknads AB och vill anföra följande synpunkter på visionerna om handeln i Borås framöver, vilka nu presenteras av kommunalråden Ulf Olsson, Morgan Hjalmarsson med flera. Vi (Mitt i Borås, Borås kommun och Fastighetsägarna) skrev om och utredde dessa frågor under flera år tills vi insåg Borås mycket begränsade kapacitet och lät frågan vila.
Att räkna med att ?

SVT Debatt - 30 aug 13 kl. 05:53

Syrien visar att våldsamma revolter inte fungerar

REVOLUTION I Syrien har en fredlig rörelse förvandlats till ett inbördeskrig med hundratusentals dödsoffer. Enligt statistiken är enbart en av fyra våldsamma revolter framgångsrik, medan tre av fyra ickevåldskampanjer når sina ursprungliga mål. Revolution är en romantisk idé ?

Nyheter 24 - 24 sep 13 kl. 13:47

Då avgörs Jawos framtid i Djurgården

STOCKHOLM. Det kan bli en speciell dag för Amadou Jawo på torsdag. Djurgården spelar sitt första hemmaderby på 20 år och Jawo fyller samma dag 29 år.

YLE - 27 mar 16 kl. 17:43

Ahlnäs: Det är redan oerhört bråttom, Backe

En fotbollsförnedring senare står vi med en tydlig fråga: Hur ska Hasse Backes Finland undvika att skämma ut sig i VM-kvalet? Det blir en nästintill omöjlig kamp mot klockan. Hasse Backes smekmånad som finländsk förbundskapten blev inte lång.

SmålandsPosten - 08 sep 14 kl. 10:18

Valet en urblekt kopia av en schlagerfestival

Att lyssna igenom de politiska partiernas officiella vallåtar är för en musikälskare en osmaklig mardröm. De är lika oaptitliga och innehållslösa som den musik man tvingas lyssna på i Försäkringskassans telefonväxel, designade för att inte utmana någon, vilket gör att de retar upp alla. Vi anar ugglor i mossen och tänker att här, bakom den här urblekta fasaden och upprepandet av ordet FRAMTIDEN, döljer sig ett budskap som de gör allt för att inte skylta med.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

CNBC: Flera aktörer har visat intresse för Ebays Stubhub

Flera aktörer har visat intresse för att förvärva Ebays biljettförsäljningstjänst Stubhub, rapporterar CNBC med hänvisning till källor. Ebays aktie lyfte på uppgifterna..

DI - 15 minuter sedan

Våga vara principiell i skattedebatten

LEDARE. Enligt Januariöverenskommelsen ska en stor skattereform genomföras och flera andra skatteförändringar är uttryckligen angivna, som slopad värnskatt och bredare rut-avdrag..

DI - 15 minuter sedan

Elektas aktie pressas – FDA-dokument kan vara orsaken

Elektas aktie pressas på onsdagseftermiddagen. Vid 16-tiden är den ner med över 4 procent..

DI - 30 minuter sedan

Sagax köper fastigheter i Madrid och Barcelona för 200 Mkr

Fastighetsbolaget Sagax har köpt sju fastigheter i Madrid och en i Barcelona till ett sammanlagt värde av 200 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Xbrane Biopharma: Garanter fick ta 19 procent av emissionen

Den företrädesemission om 91 miljoner kronor som Xbrane aviserade i slutet av maj tecknades till 66,5 procent med stöd av teckningsrätter, enligt ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Vd:n om att Swedbank snålar in på utdelningen: Inget misslyckande

Swedbanks aktie föll på onsdagen sedan den nyvalda styrelsen, med Göran Persson i spetsen, sänkt utdelningspolicyn från 75 till 50 procent av vinsten. Den tillfälliga vd:n Anders Karlsson ser inte beslutet som ett misslyckande, utan pekar på omständigheter bortom bankens kontroll..

DI - 30 minuter sedan

Analytiker: Så Zynas Swedish Match rapport för andra kvartalet

Hur långt har Swedish Match kommit i USA-utrullningen av sin tobaksfria nikotinprodukt Zyn, hur har Zyn mottagits i de nya geografiska områdena, och i hur många försäljningsställen väntas Zyn finnas vid utgången av 2019?.

DI - 45 minuter sedan

Getinge rasar på börsen – precis som Di:s analytiker förutspådde

Årets kursraket Getinge åker på en riktig stjärnsmäll på börsen efter att ha gjort analytikerna besvikna med rapporten för det andra kvartalet. Di:s analytiker Richard Bråse varnade redan i slutet av juni för att en kurssmocka låg i luften och gav spararna rådet att sälja aktien före rapporten..

DI - 1 timme sedan

Tele2:s vd efter nätverksproblemen: Saker kan förbättras

Tele2 har senaste åren skämt bort sina aktieägare med kvartalsvisa positiva överraskningar. Halvårsrapporten motsvarade knappt förväntningarna och lämnade egentligen ingen mersmak..

DI - 1 timme sedan

Deras vindkraftsprojekt ska säkra samhällsvinsterna från start

Danska Vestas har utvecklat en ny investeringsmodell för vindkraftsprojekt i utvecklingsländer för att både kunna säkra positiva samhällseffekter och minska affärsrisken. Som bonus ska det även bli enklare för Vestas kunder att få finansiering..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.