SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 18 July, 11:39

SmålandsPosten - 10 jul 19 kl. 19:03

Fyra misstänkta: Man blev slagen och utpressad på pengarEn man i 45-årsåldern fick besök av fyra personer i sitt hem i förra veckan. Då blev han misshandlad av besökarna och de ställde ett krav på en femsiffrig utbetalning, annars skulle han få påhälsning igen..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, misstänktaMan blev , slagenoch , utpressad, pengar
Skånskan - 11 jan 19 kl. 11:52

Fyra misstänkta för vapen- och narkotikabrott

Skurup De fyra misstänkta är försatta på fri fot även om misstankarna kvarstår.
I går kväll greps två män och två kvinnor i Skurup misstänkta för vapen- och narkotikabrott.
Det var vid sjutiden på torsdagskvällen som polisen stoppade en bil och i samband med stoppet uppstod brottsmisstankar.

YLE - 21 aug 17 kl. 18:25

En av de fyra misstänkta för delaktighet i attacken i Åbo dömd för sexualbrott

En av de fyra marockanska medborgare som misstänks för delaktighet i knivattacken i Åbo i fredags har tidigare dömts för ett sexualbrott i Finland. Han är 18 år gammal och han dömdes vid Egentliga Finlands tingsrätt för tvingande till sexuell handling. Den misstänkta har överklagat domen, som alltså inte har vunnit laga kraft.

GöteborgsPosten - 02 dec 16 kl. 12:24

Fyra misstänkta grovt olaga hot

Tre män och en kvinna har gripits misstänkta för grovt olaga hot. Det misstänkta brottet ska ha inträffat vid 01.30-tiden mot fredagen i Arvika i Värmland.

Nya Wermlands Tidningen - 19 feb 16 kl. 10:55

Polismästare pekar ut tre av fyra misstänkta i guldrånet

Rättegången mot de fyra misstänkta i rånet mot Guld och gåvor i Arvika pågår. Nu har polismästare Rolf Sandberg, som filmade rånet, gett sitt vittnesmål. Sandberg pekar ut tre av de fyra misstänkta..

Expressen - 18 aug 17 kl. 21:27

Polisman sköt ihjäl fyra misstänkta i Cambrils

En polisman sköt på egen hand ihjäl fyra misstänkta terrorister i samband med nattens attack i Cambrils söder om Barcelona, skriver tidningen La Vanguardia.  Kort därefter sköts en femte misstänkt gärningsman ihjäl. Innan skottväxlingen hade de misstänkta terroristerna hade kört på sju fotgängare, inklusive en polisman, på en gågata nära vattnet.

UNT - 03 sep 15 kl. 15:49

Fyra misstänkta människosmugglare gripits

Turkisk polis har gripit fyra misstänkta människosmugglare som misstänks vara ansvariga för den kapsejade båten där treåriga Aylan Kurdi färdades innan han dog, rapporterar Expressen..

Sydsvenskan - 22 apr 15 kl. 20:01

Polisen jagar fyra misstänkta efter knivdåd

En person i 16-årsåldern har knivskurits i Slottsparken. Polisen letar efter fyra misstänkta gärningsmän..

Helsingborgs Dagblad - 22 apr 15 kl. 20:01

Polisen jagar fyra misstänkta efter knivdåd

En person i 16-årsåldern har knivskurits i Slottsparken. Polisen letar efter fyra misstänkta gärningsmän..

Blekinge Läns tidning - 07 aug 17 kl. 15:38

Fyra misstänkta efter helgens sexuella ofredanden

Efter helgens skärgårdsfest har polisen fått in totalt 13 anmälningar om sexuella ofredanden. Fyra misstänkta gärningsmän har förhörts av polisen..

YLE - 30 jan 18 kl. 15:33

Polisen har fått tag på alla fyra misstänkta i pizzeriarånet i Karis

Raseborgspolisen har nu koll på alla fyra misstänkta i pizzeriarånet på Bangatan i Karis på söndagen (28.1). Polisen ger i det här skedet ut bara lite information och meddelar att förhören fortsätter..

Länstidningen i Jämtland - 09 mar 18 kl. 08:38

Ung kvinna ska ha kidnappats i Sundsvall – polisen har gripit fyra misstänkta

Under torsdagskvällen ska en ung kvinna i Sundsvall ha blivit utsatt för människorov. Polisen har gripit fyra misstänkta personer, tre män och en kvinna. Brottsoffret, en kvinna i 20-årsåldern, är påträffad och i säkerhet..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Pettersson vill vinna med Lakers

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Miljardsatsning: Nya regionaltåg ska rulla genom länet

Inom några år kommer nya regionaltåg rulla på sträckan mellan Göteborg och Kalmar. Det är en del av SJ:s miljardsatsning..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

”Skräckgenren är en spegel som avslöjar tidsandan”

Vad har Astrid Lindgren och Stephen King gemensamt? Det och mycket annat kommer författaren Mats Strandberg att ta upp i sitt sommarprat. .

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

IT-företag lägger ner i Växjö

För fem år sedan köpte amerikanska jättekoncernen Arrow Electronics Växjöföretaget Greentech. I slutet av september läggs verksamheten ner. Ett 20-tal medarbetare berörs..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Vinstras för Nordea – ser över utdelning

Nordeas vinst rasar och avgående vd Casper von Koskull är inte nöjd. Bankledningen flaggar för att det kan bli ändrad utdelning till ägarna framöver..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Bibliotekslokalerna får ett nytt utseende

Stadsbiblioteket i Växjö renoveras under juli månad och gästerna kan vänta sig förändringar i lokalerna när det återigen öppnar 1 augusti..

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Närproducerat direkt från bakluckan

I över ett år har REKO-ring Växjö samlat lokala producenter från hela Kronoberg, och lite över länsgränsen. På en parkeringsplats i Växjö har affärerna gjorts upp och kundkretsen har ständigt ökat. Stefan Ernst har varit med sen starten och gillar att han skapar ett möte med sin kund från bakluckan..

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Är det verkligen 25 år sedan den dagen?

Ska vi åka till Stockholm i morgon och fira? Vi tittar på varann, syrran och jag. Det är klart vi åker sa vi båda samtidigt..

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Ställ er upp och skrik för att rädda liv

Den nya diabetesforskningens resultat finns med i behandlingsriktlinjerna, men det går för långsamt för riktlinjerna att slå igenom i vården. Diabetesorganisationen i Sverige anser att läkarföreningarna inom diabetes och kardiologi borde kunna driva på ännu mer och se till att all denna kunskap används i vården och behandlingen av patienter med typ 2-diabetes..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.