SR > Nyheter

Friday, 19 July, 23:05

SR - 10 jul 19 kl. 18:31

Italienska turistorter drabbade av kraftigt oväderI Italien har populära resmål vid den adriatiska kusten drabbats av extremväder under de senaste dagarna..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Italien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Italienska, turistorter, drabbadeav , kraftigt, oväder
DI - 29 maj 17 kl. 15:03

Italienska räntor kraftigt upp efter Renzi-besked

Italienska statspappersräntor sköt i höjden på måndagen efter rapporter om att parlamentsval kan hållas så tidigt som i höst efter kommentarer från tidigare premiärministern Matteo Renzi. Det rapporterar Reuters..

DI - 30 maj 18 kl. 10:47

Räntor och valutor: Italienska räntor kraftigt ned

Italienska statsobligationsräntor vänder markant ner i förmiddagens handel på onsdagen, efter kraftiga uppgångar tidigare i veckan. I övriga Europa vänder räntorna däremot upp, efter fortsatta nedgångar efter svensk stängning på tisdagen, samtidigt som euron återhämtar mycket av tisdagens försvagning..

DN - 26 nov 18 kl. 10:13

Italienska regeringen ska ha möte om kritiserad budget

Italienska bankaktier lyfter kraftigt på Milanobörsen efter uppgifter om att Italiens regering planerar ett budgetmöte, där det omstridda budgetunderskottet ska diskuteras..

DI - 12 jun 17 kl. 10:40

Räntor och valutor: Italienska räntor kraftigt ned

Europaräntorna inleder den nya veckan svagt nedåt, med undantag för Italien där räntorna fortsätter rejält ned. Samtidigt stärks euron mot dollarn, som i sin tur även tappar mot japanska yen..

TA - 29 mar 11 kl. 14:34

Kaos på svenska turistorter

Regnet har öst ner i sex dagar i södra Thailand och ställt till med problem på flera turistöar.
Bland de värst drabbade är Koh Samui, där 600 turister blev strandade när flygplatsen stängde på tisdagen och även båttrafiken drabbades av störningar. Krabi och Phuket är andra populära resmål som drabbats av regnet och där Thailands katastrofmyndighet varnat för jordskred.

DN - 29 jul 13 kl. 10:30

Skogsbränder rasar på populära turistorter

Mitt i turistsäsongen rasar omfattande skogsbränder på Mallorca och i Grekland. Hundratals invånare har tvingats lämna sina hem. Men svenska charterresenärer är inte drabbade i nuläget..

Sydsvenskan - 29 mar 11 kl. 13:29

Kaos på svenska turistorter

Skyfall ger översvämning i södra Thailand. Turister evakueras.
Oväder har tagit minst nio människoliv i Thailand.

YLE - 11 jun 17 kl. 05:22

Förståelsen för miljökänslighet ökar småningom - drabbade pekas inte längre ut som sinnesförvirrade

Situationen för personer med miljökänslighet lyfts fram i medierna med jämna mellanrum. Det saknas dock fortfarande objektiva mätare för problemet. Några tusen personer i Finland uppskattas vara permanent arbetsoförmögna på grund av överkänslighet mot vanliga fenomen i miljön.

DI - 01 feb 19 kl. 15:21

Italienska räntor stiger kraftigt på svaga data

Italienska räntor stiger kraftigt på fredagen i spåren av svaga data och nya budgetsignaler. .

BT - 09 nov 13 kl. 13:37

Dödssiffran stiger nu kraftigt

Dödssiffran i Filippinerna efter monstertyfonens framfart stiger i takt med att hjälporganisationerna når de värst drabbade områdena. Rredan på lördagen började ovädret piska mot Vietnam där man hukade inför dess ankomst. Mer än 200 000 människor har sökt skydd i Vietnam i väntan på att Haiyan ska slå till under söndagsmorgonen.

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Iran har beslagtagit brittisk tanker i Hormuzsundet

Iran har beslagtagit en brittisk oljetanker i Hormuzsundet. Det uppger iranska revolutionära gardet enligt nyhetsbyrån AFP..

SR - 3 timmar sedan

Telefonbedrägerier mot unga ökar kraftigt

Telefonbedragare har börjat rikta in sig mot unga. Polisen ser en kraftig ökning av anmälningar – hittills i sommar har unga lurats på dryga 2,5 miljoner kronor..

SR - 3 timmar sedan

Viktigt meddelande till allmänheten i Eksjö

Viktigt meddelande till allmänheten i Eksjö, Jönköpings län och Eksjös kommun, i Jönköpings län. Det brinner i ett flerfamiljshus i centrala Eksjö med rökutveckling som följd. Räddningsledaren uppmanar alla som befinner sig i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

SR - 4 timmar sedan

Merkel om Greta: Har fått oss att ta tag i frågan

Klimatet och kvinnan var i fokus när Tysklands förbundskansler Angela Merkel mötte pressen under sin traditionella sommarpresskonferens. I år var det ovanligt trångt kring den 65-åriga Merkel..

SR - 5 timmar sedan

Kosovos premiärminister avgår

Kosovos premiärminister Ramush Haradinaj avgår sedan han kallats till den internationella brottmålsdomstolen i Haag. Han är misstänkt för krigsbrott som ska ha begåtts under Kosovokriget..

SR - 5 timmar sedan

Ekots reporter: Många konflikter och försök att fördröja

Stämningsansökan från de anhöriga lämnades in för 23 år sedan. Enligt Sveriges Radios reporter Erik Ridderstolpe, som under många år bevakade Estoniakatastrofen, finns det flera anledningar till att det tog så lång tid att komma fram till dagens besked..

SR - 6 timmar sedan

Utredning av kameraövervakning på fiskefartyg upprör

Beslutet att utreda kameraövervakning på fiskefartyg väcker starka reaktioner i branschen..

SR - 6 timmar sedan

Tullen: Smuggelcigg göder organiserad brottslighet

De som röker smuggelcigaretter göder kriminella ligor. Det menar Mikael Lindgren på Tullverket och berättar att ligorna ofta också håller på med narkotika, penningtvätt och vapen..

SR - 7 timmar sedan

Ukraina: Presidentens parti räknar med framgång

På söndag väljer Ukraina ett nytt parlament. Och den här gången lär de flesta av platserna besättas av nya ledamöter. Många väntas komma från det nya partiet Folkets Tjänare som leds av den nytillträdde presidenten Volodymyr Zelenskij..

SR - 7 timmar sedan

Få lärarstudenter förberedda för jobb på komvux

På lärarutbildningarna blir komvux i stort sett helt ignorerat, det menar Andreas Fejes vid Linköpings universitet som har undersökt saken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.