Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 23 July, 13:23

Sydöstran - 10 jul 19 kl. 17:51

Boende rasar över ständiga strömavbrottBoende på Listerlandet har drabbats av otaliga strömavbrott den senaste tiden. – Den senaste tiden har vi haft tio avbrott. Det är mycket irriterande och frustrerande, säger Alf Ronnby. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Listerlandet, Alf Ronnby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boende, rasaröver , ständiga, strömavbrott
Norrtelje Tidning - 23 aug 14 kl. 06:00

De rasar mot ständiga strömavbrott

Boende och handlare i Frötuna och på Rådmansö har tröttnat på Vattenfall efter återkommande, oförklarliga strömavbrott. Vreta handel har tvingats stänga två gånger och får bara svaret att felsökning pågår..

Skånskan - 21 sep 18 kl. 10:50

Strömavbrott drabbade Tjörnarp

tjörnarp
Dubbla strömavbrott drabbade Tjörnarp med omnejd under natten mellan onsdag och torsdag. På fredagen pågick fortfarande felsökningen ute i Tjörnarpssjön. På land fick mobila elverk serva ett 30-tal kunder med ström.

BT - 15 nov 14 kl. 20:30

Strömavbrott på Tullen avhjälpt

Ett strömavbrott har inträffat på framför allt Tullen. Ett strömavbrott inträffade vid 20-tiden på framför allt Tullen, men även på Viared. Strömavbrottet omfattar bland annat Fjällgatan, Fjällkroken och Vintergatan.

DN - 13 jan 19 kl. 01:03

Stort strömavbrott på Kungsholmen

Boende på Kungsholmen i Stockholm drabbades strax för klockan ett natten till söndagen av ett strömavbrott. Vid kl 01 var 4.600 boende utan el..

Skånskan - 26 apr 16 kl. 09:55

1 600 i Eslöv drabbades av strömavbrott

ESLÖV 1 653 elkunder i Eslöv drabbades av ett långt strömavbrott på måndagskvällen. Först strax före klockan åtta på tisdagen var felet åtgärdat.Det var vid 22:20 på måndagen som många boende i Eslövs tätort blev av med strömmen.

BT - 27 dec 13 kl. 17:23

Stort strömavbrott drabbade Borås

Ett strömavbrott inträffade vid 17-tiden som berörde stora delar av Borås. Anledningen var ett fel i två kablar som orsakade ett elavbrott i Hultasjöns mottagningsstation. – Till en början var det ett stort avbrott som berörde de boende på Östermalm, Brämhult, Hulta, Trandared, Gånghester och Målsryd, säger vd Håkan Engblom vid Borås Elnät.

ÖstersundsPosten - 04 aug 16 kl. 13:54

Strömavbrott i Strömsunds kommun – tusentals drabbade

Energibolaget E.ON meddelar att boende i och runt Backe och Rossön, Strömsunds kommun, har drabbats av strömavbrott som förväntas hålla i sig till 16-tiden..

Länstidningen i Jämtland - 04 aug 16 kl. 13:54

Strömavbrott i Strömsunds kommun avhjälpt snabbare än förmodat

Energibolaget E.ON meddelar att boende i och runt Backe och Rossön, Strömsunds kommun, har drabbats av strömavbrott som förväntas hålla i sig till 16-tiden..

YA - 26 jan 18 kl. 10:03

Strömavbrott: Efter strulet – strömmen tillbaka

Torsdagskvällens strömavbrott blev extra långvarigt i Västra sjöstaden. Boende på Astrid Lindgrens gata och Bullerbygatan fick bara delvis tillbaka strömmen på torsdagskvällen. .

Magazin24 - 19 nov 12 kl. 15:46

Strömavbrott i centrala Köping

Under måndagseftermiddagen drabbades hundratals hushåll i centrala Köping av ett strömavbrott. Det var under grävningsarbeten som en kabel blev avgrävd vid Torggatsleden vid Karlsdals torg. Avbrottet inträffade strax innan klockan 15.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

Lärare utsatte elev för kränkande behandling

Skolinspektionen fick i våras in en anmälan från en förälder till en elev som ska ha blivit utsatt för kränkande behandling av en lärare. Nu kommer myndighetens beslut i ärendet. .

Sydöstran - 1 timme sedan

SM–medalj till Ronnebyryttare

I helgen avgjordes SM i ponnydressyr och Ronneby ryttarförening hade tre deltagare. Elin Hanssons topprestation räckte till ett silver. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Anmälan: Utförde sexuella handlingar med sin hund

En kvinna misstänks för djurplågeri. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Efter regnet: Då kommer sommarvärmen

Det ostabila vädret över Blekinge ser ut att vända framåt veckan - då stora chanser till sol och värme finns. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Man körde vingligt - stoppades av polis

En 36-årig man är nu misstänkt för olovlig körning. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Klotter på bänkar och vägskyltar

Karlskrona kommun anmäler klotter på Lorensberg. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Livsmedelskritik: Råa hamburgare ”anmärkningsvärt varma”

Restaurangföretag får kritik efter inspektion. .

Sydöstran - 2 timmar sedan

De har studerat Karlshamns samhällsplanering

Varje år erbjuder Stadsbyggnadsavdelningen i Karlshamn sommarpraktik till studenter som ett led i kommunens strävan att vara attraktiv arbetsgivare. Årets praktikanter har undersökt de sociala aspekterna av stadens samhällsplanering..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Ny förening: ”Vi vill få fler att rösta”

Karlskrona har fått ett nytt tillskott i föreningslivet. Med huvudfokus på demokrati och mänskliga rättigheter ska Kurdiska Demokratiska Föreningen få fler att rösta och involvera sig i demokratin. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.