SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 18 July, 23:20

SmålandsPosten - 10 jul 19 kl. 18:15

2 000 mer i månadslön och mer tid på skolanTre lärare på två klasser och 2 000 kronor extra i månadslön. Projektet på Gemöskolan fortsätter ett år till..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Gemöskolan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 2 000, meri , månadslönoch , mer, tid, skolan
Opinionen.se - 19 jun 13 kl. 14:51

Reinfeldt får 4 000 mer i månaden

Statsrådens arvoden höjs den 1 juli. Statsminister Fredrik Reinfeldt får sin månadslön höjd med 4 000 kronor till 152 000 kronor. För övriga ministrar höjs det månatliga arvodet med 3 000 kronor till 121 000 kronor, enligt ett pressmeddelande från riksdagen.

Trelleborgs Allehanda - 19 jun 13 kl. 14:45

Reinfeldt får 4 000 mer i månaden


Statsrådens arvoden höjs den 1 juli. Statsminister Fredrik Reinfeldt får sin månadslön höjd med 4 000 kronor till 152 000 kronor. För övriga ministrar höjs det månatliga arvodet med 3 000 kronor till 121 000 kronor, enligt ett pressmeddelande från riksdagen.

Cornucopia - 10 nov 13 kl. 09:47

Skattereform: 144 000:- i grundavdrag, 35% i platt skatt, all moms 25%

Det fackliga idéinstitutet Katalysen sätter ner foten och visar vad de står för. Man vill höja världens högsta skattetryck från 44% till 51%, men samtidigt genomföra en del intressanta reformer. (Schibsted/SvD)

Naturligtvis leder bara höjt skattetryck till minskad effektivitet, eftersom när man hanteras andra pengar så uppstår alltid intern korruption.

Cornucopia - 28 dec 15 kl. 13:09

Magdalena Andersson kallar 50 000:- i månaden för "miljoninkomster"

Finansminister Magdalena Andersson (s) visar återigen upp sina matematikkunskaper, sk socialistisk matematik. Hon kallar nämligen en månadslön på 50 000:- kronor före skatt för "miljoninkomster".

Från årsskiftet höjs marginalbeskattningen med tre procentenheter för inkomster över 50 000:- SEK, dvs en inte helt ovanlig inkomst för en erfaren tjänsteman i Stockholm i åldern 40+.

Cornucopia - 16 sep 13 kl. 13:32

15 miljarder ger bara 13 000 jobb?

Alliansregimen lanserar nu ännu ett jobbskatteavdrag om 15 miljarder kronor, som enligt beräkningar ska ge 13 000 nya jobb. Detta innebär en kostnad per skapat jobb om 1.153 MSEK om året.

YLE - 12 dec 16 kl. 05:46

Vandapolitiker vill höja mötesarvodena - "Förtroendeuppdrag kräver allt mer tid"

En höjning av mötesarvodena föreslås inom Vandapolitiken. Dessutom ska stadens toppolitiker få lön för att vara politiker på deltid. Jukka Hako (SDP) har lett en arbetsgrupp som har diskuterat det här och han säger att Vandapolitikernas arvoden har släpat efter grannstädernas.

BT - 26 aug 14 kl. 20:38

Partiledare dömer ut skattehöjningar på 100 miljarder

Det behövs skattehöjningar på 100 miljarder kronor, anser Konjunkturinstitutet (KI). Men i valrörelsens Sverige utlovades nya karriärtjänster för lärare och en miljardsatsning på skogen. Statliga KI bedömer att det behövs rejäla skattehöjningar framöver.

Expressen - 10 apr 13 kl. 06:30

Inhyrd konsult tjänade mer än skolans rektor

Rektor Pam Fredman har en månadslön på 112 500 kronor. Men hon tjänar inte mest på Göteborgs universitet. En mellanchef, intagen på konsultbasis, tar ut 73 000 kronor mer i månaden.

Västerbottens Folkblad - 30 jan 15 kl. 21:11

4 000 kronor mer för erfaren sjuksköterska

Lycksele kommun höjer månadslönen med 4 000 kronor för erfarna sjuksköterskor. - Det är jättebra att man satsar på kompetens, säger Jennie Eriksson som är en av dem. Lönen för sjuksköterskor har varit ett ständigt återkommande ämne.

Barometern - 12 maj 18 kl. 06:00

Hyllad jobbkurs på slakteriet lovar mer än den levererar

Den hyllade kursen ska leda till avancerade hantverksjobb – som kan ge över 40 000 i månadslön. Över hälften av de som gått kursen har fått jobb. Men bara 2 av 100 jobbar med det som utlovas på utbildningsföretagets hemsida.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Psykolog: Sociala medier påverkar vårt välmående

Har din kompis senaste semesterbild fått fler gillamarkeringar än din? Det slipper du få ångest av – om Instagrams nya förändringar kommer till Sverige..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Småland nobbas när nya ”Utvandrarna” spelas in

”Utvandrarna” blir film – igen. Nästa år startar inspelningarna. Men inte i djupet av de småländska skogarna.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Länsstyrelsen utsåg ny ersättare: Partiet hade inte koll på ersättarna

Länsstyrelsen utsåg en ny ersättare för SD i kommunfullmäktige efter att två har lämnat sina platser. En av dem ville inte ha uppdraget och hänvisade till att han inte hade blivit informerad om detta. Partiet trodde inte heller att de kunde ersätta avhoppade ersättare med nya..

SmålandsPosten - 10 timmar sedan

Anmälan: Cancerdiagnos dröjde fyra månader

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Stor upplevelse i största turneringen

Världens största ungdomsturnering är förstås en höjdpunkt för alla deltagare. Men också en vattendelare. För många ser Gothia Cup som kulmen på karriären.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Dags för slutspel i Gothia Cup

Under torsdagen var det alltså dags för Kronobergslagen att gå in i slutspel i sina respektive klasser. Dagen bjöd på blandade utgångar. .

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Stark insats av Växjö BS-lag

Växjö BS-laget med Margareta Lundqvist, Sven-Olof Carlsson och Nano Espejo gjorde en övertygande insats i V55-klassen när Boule-SM fortsatte i Linköping..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

It-expert: Manar till försiktighet efter Faceapp-oron

Frågor har väckts om säkerheten kring den ryska appen Faceapp. Enligt it-säkerhetsexperten Joakim von Braun är det bra att vara vaksam när man laddar ner nya appar..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Scensommar-premiär i Rävemåla

Scensommar-premiären för Tingsryds kommun blev succé. Föreställningen Magiska Mysterier med Doktorn och Arkadia drog stor publik och lockade till mycket skratt..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Misstänkt kvinna skyller på döde pojkvännen

Kvinnan misstänks ligga bakom överfallet på sin exman. Det förnekar hon själv och skyller på sin döde pojkvän. Efter att ha lagt fram nya bevis fick hon en ny rättegång..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.