SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 20 July, 09:17

SmålandsPosten - 10 jul 19 kl. 18:16

Tekniknoden tynar bortTekniknoden har somnat in. Försöket att återuppliva den i ny form har inte lyft och nu är det ingen som driver projektet längre. Det är oklart hur framtiden ser ut. Ansvariga hoppas på en nystart, men vill inte berätta om några detaljer. .
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tekniknoden, tynar, bort
Nyhetsverket - 18 jan 12 kl. 08:51

Glesbygden tynar bort

Glesbygden förlorar invånare i en ökande takt och gapet har blivit rekordstort mellan kommuner som tynar bort och de som växer, skriver Dagens Nyheter som gjort en genomgång av befolkningen. 2011 bodde 59 procent av folket i de 50 största kommunerna, 1981 var siffran 54 procent. Åsele har tappat var tredje invånare.

Expressen - 07 maj 14 kl. 10:29

Tara Reid visar upp en kropp som tynar bort

Än en gång har ryktena om att skådespelerskan Tara Reid, 38, lider av ätstörningar blossat upp. Nytagna bikinibilder vittnar om att stjärnan tynar bort. Enligt Radar Online är nu vänner, familj och fans oroliga för stjärnans välbefinnande..

Västerbottens Folkblad - 07 apr 15 kl. 23:00

[PLUS] Tynar bort i en lägenhet på Sandåkern: ”Jag vill leva ett värdigt liv”

I en nybyggd lägenhet på Sandåkern i Umeå ligger Lena Svensson och tynar bort. Hon är multisjuk,....

FriaTider - 11 feb 14 kl. 17:15

Försvaret tynar bort när soldater hoppar av

Det redan kraftigt nedskurna svenska yrkesförsvaret riskerar att nära nog tyna bort inom de kommande åren. Enligt en granskning som Svenska Dagbladet har gjort hoppar nästan fyra av fem soldater av i förtid..

Expressen - 23 okt 13 kl. 14:20

Vasiles tvingas se frun tyna bort: "Förtvivlad"

Läkarna har gett upp hoppet om att rädda livet på 54-åriga Mirela Salgean. - Behandlingen är avbruten. Helt i strid med hennes egen och familjens vilja, säger maken Vasile Salagean.

Expressen - 23 okt 13 kl. 14:20

Vasile tvingas se frun tyna bort: "Förtvivlad"

Läkarna har gett upp hoppet om att rädda livet på 54-åriga Mirela Salgean. - Behandlingen är avbruten. Helt i strid med hennes egen och familjens vilja, säger maken Vasile Salagean.

Sydsvenskan - 13 okt 16 kl. 07:48

Ericsson kan tyna bort

Ericssons akuta kris och kurskollaps kan sluta med att den svenska telekomjätten köps upp eller tynar bort, som Nokia. – Det kan gå väldigt fort när det händer och det oroar mig, säger Henrik Glimstedt, docent i företagsekonomi på Handelshögskolan. Eric.

GöteborgsPosten - 13 okt 16 kl. 07:48

Ericsson kan tyna bort

Ericssons akuta kris och kurskollaps kan sluta med att den svenska telekomjätten köps upp eller tynar bort, som Nokia..

UNT - 13 okt 16 kl. 07:48

Ericsson kan tyna bort

Ericssons akuta kris och kurskollaps kan sluta med att den svenska telekomjätten köps upp eller tynar bort, som Nokia..

BT - 13 okt 16 kl. 07:48

Ericsson kan tyna bort

Ericssons akuta kris och kurskollaps kan sluta med att den svenska telekomjätten köps upp eller tynar bort, som Nokia. - Det kan gå väldigt fort när det händer och det oroar mig, säger Henrik Glimstedt, docent i företagsekonomi på Handelshögskolan.(TT).

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

”Jag var fyra timmar från döden”

Likblek, medvetslös och med svåra andningsproblem låg Jennie Lange på …badrumsgolvet när hennes mamma hittade henne. När hon kom till sjukhuset sade läkarna att om hon inte …hade fått hjälp hade hon varit död inom fyra timmar..

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Tingsryd tappar i Solcellstoppen

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Ikea stänger USA-fabrik

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Öppet hus i blomsterparadiset

I Annika Olssons trädgård finns fyrahundra sorters rosor. Här, bland snirkliga grusgångar, gräsplättar och broar bjuder hon in allmänheten på söndag. Det blir sextonde året i rad som hon är med i kampanjen Öppen Trädgård som tidningen Land anordnar.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

”Gå tillbaka till att vara medioker var inte lätt”

Simon Svensson levde sitt drömliv. Han var proffs i datorspelet Heroes of the storm och tjänade stora pengar. Helt plötsligt lades spelets proffsliga ned och nu är hans framtid oviss..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Vera Vitali om sin uppväxt

Vera Vitali, just nu aktuell som rollen Lisa i SVT:s ”Bonusfamiljen” ska prata om hur det är att växa upp i en värld med starka kontraster - och hur det påverkat henne. .

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Öster behöver vända trista hemmatrenden

På söndag väntar ny Östermatch på Myresjöhus Arena. Statistiken pekar på ytterligare en match utan tre poäng. Christian Järdler är fast besluten om att vända den trista hemmatrenden..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

Ung man rånad på mobil samt mindre brand i Växjö. Branden i ett flerfamiljshus i Eksjö är nu släckt..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Johanna Thörn: Livet med en solskensbror

Jag önskar vi kunde stå på varsin sida av ett berg och skrika till varandra hur mycket vi älskar varann. Utan att behöva vara rädda. Storebror.

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Hur ska vi resa på ett hållbart sätt?

Det känns naivt att sluta flyga medan resten av världen fortsätter kors och tvärs över oss. Och varför ska just vi offra oss, vi som har tre små barn? .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.