Barometern > Nyheter

Friday, 19 July, 23:26

Barometern - 10 jul 19 kl. 18:00

Nytt villaområde börjar ta form i Nybros utkantJust nu pågår förberedelserna för ett nytt stort villaområde i utkanten av Nybro. I slutet av november ska vägar, el, gatubelysning och vatten- och avlopp i kvarteret Flundran i Hanemåla vara på plats..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Nybros, Nybro, Flundran, Hanemåla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, villaområdebörjar ta , formi , Nybros, utkant
Helsingborgs Dagblad - 01 feb 13 kl. 13:59

Nytt Citygross tar form

Helsingborg får ytterligare en livsmedelsbutik i norra Helsingborg. Bygget av nya Citygross som nu tar form sysselsätter upp emot 40-tal personer..

Länstidningen i Jämtland - 19 jun 18 kl. 13:30

Plan för nytt aktivitetshus tar form

Det planerade aktivitetshuset i Undersåker har börjat ta form. Sedan 1 juni äger kommunen marken där huset är tänkt att ligga. Inom några veckor ska en ansökan om planbesked lämnas in..

GöteborgsPosten - 26 maj 19 kl. 23:00

Ett nytt Europa tar form

Gröna partier och högernationalister går fram de gamla blocken tappar. En ny era i europeisk politik tar form..

Sydsvenskan - 01 jul 16 kl. 15:00

Nytt kulturhus tar form i Lund

Snart får Lunds musik- och teaterintresserade ett nytt ställe att vara på..

Sydsvenskan - 13 nov 16 kl. 00:20

Nytt fredsavtal tar form i Colombia

Efter chockresultatet i folkomröstningen i oktober har Colombias regering och Farcgerillan mejslat fram ett nytt förslag till fredsavtal. Men redan nu kommer signaler om att oppositionen inte kommer att godta det nya avtalet. Strax efter midnatt, svensk.

UNT - 13 nov 16 kl. 08:01

Nytt fredsavtal tar form i Colombia

Efter chockresultatet i folkomröstningen i oktober har Colombias regering och Farcgerillan mejslat fram ett nytt förslag till fredsavtal..

GöteborgsPosten - 13 nov 16 kl. 08:01

Nytt fredsavtal tar form i Colombia

Efter chockresultatet i folkomröstningen i oktober har Colombias regering och Farcgerillan mejslat fram ett nytt förslag till fredsavtal. Men redan nu kommer signaler om att oppositionen inte kommer att godta det nya avtalet..

Magazin24 - 03 nov 12 kl. 09:02

Nytt galleri för unga konstnärer

På fredagskvällen var det vernissage och invigning av det nya galleriet Galleri Konstigheter på Hammarteatern i Hallstahammar. Josefin Svednell och Stina Larsson från den ideella föreningen Under Balkongen, som har genomfört ett antal olika projekt genom åren, har startat ett nytt ungdomsprojekt i form av ett galleri i Hallstahammar. De tillhör båda Hammarteatern och det blev just där som det nya galleriet Galleri Konstigheter invigdes på fredagskvällen.

YLE - 09 aug 17 kl. 13:49

Kritik mot konkurrensutsättningen: Här föddes bara ett nytt monopol

Alla hurrar inte över regeringens besked att järnvägarnas passagerartrafik öppnas upp för konkurrens. Vid Lokmannaförbundet oroar man sig för var företagen kommer att göra inbesparingar. VR:s förvaltningsråds ordförande Ville Tavio tror att utländska företag kommer att göra vinst på skattebetalarnas bekostnad.

UNT - 25 apr 12 kl. 10:01

Aktieägare bidrar med nytt kapital

Dentalbolaget Doxa i Uppsala har vänt sig till sina 1?400 mindre aktieägare för att få in nytt kapital i form av lån. Vd:n är nöjd med intresset, men behöver fortfarande hitta en ny stor ägare..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

50-årsjubileum för stort kroppkakskalas

Om någon kände doften av kroppkakor i Glömminge under fredagen kom det förmodligen från familjerna Schyffert, Nilevi och Nilssons släktkalas där 225 kroppkakor kokades i fyra hus..

Barometern - 2 timmar sedan

Lovewell Junior hade premiär

Lovewell Institute for the creative arts arrangerar musikalworkshops runt om i världen. Sedan 2003 har workshopen arrangerat i Sverige. Under fredagskvällen hade årets junior-deltagare premiär för sin egenkomponerade föreställning..

Barometern - 2 timmar sedan

Region Kalmar varnar för solen

Barometern - 3 timmar sedan

Nybroband ersätter Gyllene Tider

När Gyllene Tider ställer in rycker bandet Blazer Club från Nybro in. .

Barometern - 4 timmar sedan

Avstängd brevlåda skapar förvirring

Barometern - 4 timmar sedan

Drygt 15 000 kronor till Världens barn

Under allsångskvällen på Torget samlades drygt 15 000 kronor in till Världens barn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.