YA > Lokalt

Wednesday, 17 July, 04:22

YA - 10 jul 19 kl. 17:54

Radio: Ny kanal tar upp konkurrensen med Radio ActiveRadio Active har fått konkurrens. RetroFM som har börjat sända i Ystad under dagarna har lokalbevakning i hela Skåne och har utökat sin bemanning under sommaren för att uppnå sin vision att vara Skånes mesta kanal. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Radio Active, Active, Ystad, Skåne, Skånes

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: RadioNy , kanal, tarupp , konkurrensenmed , Radio, Active
Vimmerby Tidning - 01 mar 16 kl. 14:04

Göta Kanal tar över Göta Hotell

Ett unikt läge precis där passbåten passerar och en roll i klassiska filmen ”Göta Kanal”. Så kan man kanske sammanfatta Göta Hotell i Borensberg, det gamla grosshandlarparadiset från anno datzumal. Nu köper AB Göta Kanalbolag fastigheten och söker en ny krögare som vill driva verksamheten framåt och i samma anda..

IDG - 14 apr 15 kl. 06:14

Pebble räds inte konkurrensen från Apple Watch


Mannen bakom smarta klockan Pebble tar konkurrensen från Apple Watch med ro, och berättar mer om de smartstraps han tror kommer göra succé..

Sydsvenskan - 28 apr 12 kl. 08:30

Anette Novak: Idag ? när de största kanalerna heter Facebook och Google ? ska vi inte vräka närmare sju miljarder skattekronor på TV och radio.

En av grunderna för en levande demokrati är öppen och fri debatt. För att inte en ideologi ska dominera medierna och därmed skaffa sig ett alltför starkt grepp om våra hjärtan och sinnen har statsmakterna skapat ett antal finansiella kryckor.En kallas presstöd.

Västerbottens Folkblad - 11 jun 13 kl. 08:04

Markoolio gör radio med Adam Alsing

Efter segern i ?Let?s dance?

Aftonbladet - 10 apr 13 kl. 12:39

Hipster-kanal tar plats i finrummet

?Vice? gonzojournalistik får egen show på HBO.

DI - 14 aug 15 kl. 22:34

Apparaten som tar över din bil

Om du inte lyckas öppna din bil med knappen på din bilnyckel behöver det inte vara batteriet som behöver bytas. En hackare har nämligen lyckats utveckla en radio som tar över låssystem och stoppar den riktiga signalen..

DN - 15 jan 18 kl. 10:37

Rickard Olsson byter kanal – tar över ”Bingolotto”

Rickard Olsson blir programledare för "Bingolotto" – igen. Till hösten är han tillbaka i programmet efter tio år. – Det känns som att komma hem, säger han till TT..

Sydsvenskan - 22 okt 16 kl. 11:00

Radio Dept tar i för att de bryr sig

Nya albumet handlar om sväng och politik. I den ordningen. .

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 16 kl. 11:00

Radio Dept tar i för att de bryr sig

Nya albumet handlar om sväng och politik. I den ordningen. .

Cornucopia - 25 mar 15 kl. 19:39

DAB: P3 Star är en låtlista på ca 130 låtar

Public Service/SR:s DAB-kanal P3 Star är en låtlista på cirka 130 låtar, som upprepas dygnet runt, blandat med lite jinglar om "bara bra musik" (nej). Något motivation för att en sådan kanal ska kräva DAB, eller alls existera, finns helt enkelt inte när det finns 10 000-tals låtlistor på t ex Spotify.

P3 Stars låtlista hittar man på deras webplats, och den finns rent av att ladda in på Spotify.

Fler nyheter från YA

YA - 4 timmar sedan

Peter Lindgren: Sju av de odrägligaste sommartyperna jag känner till

Det tycks mig som att en del jobbiga människor jobbar heltid med att vara jobbiga, medan andra lever upp under semestertider. Att de har en förmåga att peaka som odrägliga personer just när man vill slippa dem som mest. Den här texten handlar om dessa människor.

YA - 10 timmar sedan

Rekord för färjetrafiken till Bornholm – igen: ”Fruktansvärt bra. All time high”

Trenden för Bornholmstrafiken fortsätter – folk vallfärdar till den danska ön i sydöst. När halvårssiffrorna summeras kan vd:n i Ystad Hamn Logistik AB, Björn Boström, dra på smilbanden. – Så här många passagerare har vi aldrig haft, säger han..

YA - 13 timmar sedan

Sommarkonsert i Mariakyrkan

Frida Green är en av dem som uppträder med sommarkyrkan på torsdag..

YA - Igår: 21:00

Färre barn föddes på Ystads BB

641 barn föddes på Ystads BB under första halvåret i år. Det är en minskning jämfört med i fjor. – Anledningen är att vi haft ett förlossningsrum stängt i flera månader på grund av byte av en hiss, säger enhetschefen Bodil Herrlin Hedin..

YA - 15 timmar sedan

Polisens uppmaning: Märk era barn

Polisen uppmanar alla föräldrar som besöker marknaderna i sydost att märka sina barn. Ett telefonnummer på armen skulle göra att bortkomna barn lättare skulle komma till rätta..

YA - 22 timmar sedan

Bostadsinbrotten fortsätter att minska i Ystad och Simrishamn

14 inbrott i lägenheter och villor. Det blir slutsumman när Brottsförebyggande rådet summerar årets första sex månader i Ystad. Obehaglig statistik för dem som drabbats, men de är trots allt färre än de senaste fem åren..

YA - 22 timmar sedan

Det utvidgade strandskyddet blir kvar

Länsstyrelsens beslut om utvidgat strandskydd står fast. Regeringen avslår kommunens överklagan. .

YA - Igår: 21:17

Kärleken håller längre i Ystad – det har Bent och Tove bevisat

Juli är den månad på året då allra flest skiljer sig, men var du bor i landet kan spela roll. I en kartläggning över 2018 års skilsmässor visar det sig att boende i Ystad får kärleken att hålla längre än genomsnittet i Sverige. Ett av alla bevis på det är Tove och Bent Fischlein som har stått vid varandras sida i över 70 år.

YA - Igår: 14:07

Anmälan: Badgäster bestals på 50 000 kronor

Badgästerna glömde sin handväska på parkeringen. När de kom tillbaka var den borta. Enligt polisanmälan innehöll väskan saker värda 50 000 kronor..

YA - Igår: 13:02

Kriminalvård: Vill ha snabbt svar om fängelse

Efter att Kriminalvården i juli lade ner planerna på att bygga ett nytt fängelse i skånska Svedala, har ett antal kommuner visat sitt intresse för en anstalt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.