Expressen > Nyheter

Tuesday, 23 July, 01:27

Expressen - 10 jul 19 kl. 18:13

En skadad i mc-olyckaPolis, räddningstjänst och ambulans har larmats till en olycka i Kalmar län, där en motorcyklist ska ha krockat med en personbil. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kalmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En skadadi , mc-olycka
Sydsvenskan - 16 jun 18 kl. 19:20

Svårt skadad i olycka med fyrhjuling

En person har skadats allvarligt i en olycka med en fyrhjuling på en mindre väg i Laholms kommun. Motorcykeln har av okänd anledning voltat. – Vi har tagit fordonet i beslag.

Helsingborgs Dagblad - 16 jun 18 kl. 19:20

Svårt skadad i olycka med fyrhjuling

En person har skadats allvarligt i en olycka med en fyrhjuling på en mindre väg i Laholms kommun. Motorcykeln har av okänd anledning voltat. – Vi har tagit fordonet i beslag.

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 12 kl. 22:46

Krutov allvarligt skadad i olycka

Den förre ishockeystjärnan Vladimir Krutov har förts till sjukhus allvarligt skadad efter en olycka, skriver Expressens nätupplaga. Läget uppges vara kritiskt. Krutov, 52 år, vann sex VM-guld, två OS-guld och en Canada cup med Sovejtunionen..

BT - 06 okt 12 kl. 16:11

Dykare svårt skadad i olycka

En dykare blev allvarligt skadad vid en olycka i Sisjön, strax söder om Göteborg. Han har förts till Östra sjukhuset för vård i tryckkammare, uppger polisen i Västra Götaland.
Larmet om olyckan kom strax efter klockan 13 på lördagen.

Expressen - 23 okt 13 kl. 15:31

Man allvarligt skadad efter olycka på Orust

En man är förd till sjukhus efter en olycka på Orust. Han betecknas som allvarligt skadad..

GT - 20 nov 13 kl. 09:19

Fotgängare allvarligt skadad vid olycka

En allvarlig olycka inträffade i Hasslum på onsdagsmorgonen. En person blev påkörd av en bil. Enligt polisen blev fotgängaren allvarligt skadad..

Dalarnas tidningar - 24 jan 14 kl. 05:12

Förare skadad vid olycka

SÄTER/UPPDATERAD En personbil och en lastbil var inblandade i en olycka på riksväg 70 mellan Hedemora och Säter på torsdagskvällen. På fredagsmorgonen meddelar Falu lasarett att föraren är lindrigt skadad..

Alingsås tidning - 17 feb 14 kl. 20:14

Kvinna allvarligt skadad i olycka med fyrhjuling 

ERSKA En kvinna i 25-årsåldern är allvarligt skadad efter en olycka med en fyrhjuling i Erskatrakten i eftermiddags..

Västerbottens Folkblad - 18 apr 14 kl. 10:51

Skoterförare skadad i olycka

Fjällräddningen rycker ut för att undsätta en skoterförare som har skadats i en olycka. Klockan 10.25 på fredag gick larmet om en skoterolycka i Stor-Arksjön, Risbäck, Dorotea kommun.

Sydsvenskan - 23 maj 14 kl. 11:55

En allvarligt skadad i olycka vid Borgeby

En allvarlig olycka inträffade på E6 norr om Borgeby trafikplats på fredagsförmiddagen. En personbil klämdes mellan två lastbilar. Föraren av personbilen är allvarligt skadad..

Kristianstadsbladet - 20 sep 14 kl. 00:53

En allvarligt skadad i olycka

Två personer fördes till sjukhus, en allvarligt skadad, efter en olycka med tre bilar inblandade i Hässleholm.
Olyckan inträffade strax efter klockan 22 på Kristianstadsvägen, en kilometer öster om trafikplats Röinge. Av de två som fördes i ambulans till sjukhuset ska en ha klarat sig med lindriga skador och den andra ådragit sig allvarliga skador.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Viltolycka på E22 – rådjur påkört

Under måndagskvällen blev ett rådjur påkört på E22 sydväst om Norje i Sölvesborgs kommun.Inga personer ska ha blivit skadade vid olyckan, men rådjuret utgör ett trafikhinder på plats. .

Expressen - 3 timmar sedan

Värmebölja på väg: ”Upp till 30 grader”

Packa ner jackan och släng långbyxorna. Nu kommer riktigt varmt väder.– Det kan bli värmebölja med start på onsdag, säger Stig-Arild Fagerli, på väderinstitutet StormGeo..

Expressen - 4 timmar sedan

Mänskliga kvarlevor hittade vid badstrand

Mänskliga kvarlevor har hittats vid en badstrand i Robertsfors, Västerbotten.Stranden är avspärrad för polisutredning..

Expressen - 4 timmar sedan

Polisen varnar för falska 500-sedlar

Under helgen kom flera anmälningar in om att någon betalat med falska 500-sedlar i Malmö.Polisen har sett en ökad aktivitet inom penningförfalskning och varnar nu för sedlar som verkar misstänkta.– Vi har sett viss skill­nad på se­dlarna.

Expressen - 5 timmar sedan

Bilbomb skadar tre personer på fransk militärbas i Mali

En bilbomb har skadat tre personer på den franska militärbasen i Mali, rapporterar AFP. .

Expressen - 5 timmar sedan

Äldre kvinnan misshandlade person – greps av polis

En kvinna i 60-årsåldern misshandlade en person och hotade flera andra.Händelsen inträffade i Värnamo på måndagen och kvinnan har blivit gripen..

Expressen - 5 timmar sedan

Familjen övergav drottningen under fina sommartraditionen

Under många år har den danska kungafamiljen samlats på Gråsten slott för att fira sommaren och ta en familjebild.Men i år lämnades drottning Margrethe nästan ensam, ingen av hennes söner dök upp och inte heller några barnbarn. – Det är av stor betydelse att prins Henrik inte finns med längre.

Expressen - 5 timmar sedan

Hemtjänsten schemalagde en minut för duschning

Hemtjänstpersonalen i Göteborg fick en minut på sig att duscha en kvinna med svåra inkontinensproblem.Trots att personalen drog över tiden hann de inte med duschen innan de tvingades gå vidare.– Det har blivit fel, säger sektorschefen Annika Ljungh i stadsdelen Örgryte-Härlanda..

Expressen - 5 timmar sedan

Trump i ny attack mot kongresskvinnorna: ”De är rasistiska bråkstakar”

Ordkriget mellan Donald Trump och de fyra demokratiska kvinnliga kongressledamöter fortsätter.På sociala medier går den amerikanska presidenten till en ny attack. ”Kvartetten är en väldigt rasistisk grupp bråkstakar som är unga, oerfarna och inte särskilt smarta”, skriver han på Twitter..

Expressen - 6 timmar sedan

Matildas strandbilder – efter svåra sjukdomen

En ljus påse på magen där bajset och pruttarna kommer. En helt normal sak – även på stranden. 23-åriga Matilda Ahdrian är en av de tusentals svenskar med stomi och vill peppa andra att våga synas, oavsett sjukdom.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.