DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 19:15

DI - 10 jul 19 kl. 18:08

Svagt nedåt på Europabörserna – Airbus mot strömmenEuropabörserna handlades svagt nedåt på onsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,2 procent. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europabörserna, Stoxx

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svagtnedåt på , Europabörserna, Airbusmot , strömmen
BT - 20 aug 14 kl. 15:25

Nokia mot strömmen på fallande börs

Efter en trevande utveckling under förmiddagshandeln tog Stockholmsbörsen ett kliv nedåt efter lunch. Klockan 15.20 hade OMXS-index sjunkit med 0,5 procent till 442,3, i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna.

DI - 24 mar 17 kl. 09:54

Stockholmsbörsen: Fastighetsbolaget mot strömmen på sval börs

Stockholmsbörsen var på ett småsurt humör under fredagens inledande och bjöd på en svagt negativ utveckling. Mot strömmen går fastighetsbolaget Atrium Ljungberg som stiger omkring 0,8 procent..

DI - 14 feb 19 kl. 18:09

Airbus och Renault mot strömmen på lägre Europabörser

Europabörserna backade på torsdagen med undantag för London som steg något. Svag amerikansk detaljhandelsstatistik försämrade sentimentet under eftermiddagen. Regionala Stoxx 600 sjönk 0,3 procent.

BT - 09 sep 14 kl. 17:48

ABB mot strömmen

Stockholmsbörsen backade i linje med de ledande Europabörserna på tisdagen. Men ABB gick mot strömmen sedan verkstadsjätten presenterat en ny strategi som ska stärka tillväxten och öka avkastningen. När handeln stängde hade OMXS-index sjunkit med 0,6 procent till 445,8.

DI - 23 jan 14 kl. 08:52

Stockholmsbörsen: Spås gå mot strömmen

Terminerna för de ledande Europabörserna indikerar en svagt negativ öppning av torsdagens handel, men i Sverige tyder IG:s förhandel på en uppgång..

DI - 05 sep 18 kl. 17:55

Europabörser: Banksektorn mot strömmen

Europabörserna uppvisade genomgående svag utveckling under onsdagen. Samlingsindexet Europe Stoxx 600 försvagades 1,1 procent.  Banksektorn gick emellertid mot strömmen med hopp om att Italiens budget ska hamna inom EU-regler.

TA - 04 feb 13 kl. 17:36

Ericsson mot strömmen i börsfall

Stockholmsbörsen firade sin 150-årsdag med ett kursfall, men tungviktaren Ericsson gick mot strömmen.
Vid stängning på måndagen hade OMXS-index sjunkit 1,2 procent till 361,2. Nedgången låg i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna.

DI - 03 apr 17 kl. 17:28

Norden: Oslo mot strömmen

Börserna i Norden stängde överlag måndagen på minus och utvecklades därmed i linje med de stora Europabörserna. Oslobörsen gick dock mot strömmen och började i stället veckan med högre indexnoteringar. Regionala samlingsindexet Nordic Vinx 30 handlades 0,7 procent lägre..

DI - 19 jun 13 kl. 17:57

Europabörser: Alcatel mot strömmen

De ledande Europabörserna föll tillbaka på onsdagen. De perifera börserna gick relativt sett ännu sämre..

DI - 01 jul 19 kl. 17:45

Lufthansa mot strömmen när Europabörserna drog uppåt

Europabörserna drog uppåt på måndagen efter helgens G20-möte. Samlingsindexet Stoxx 600 utökades med 0,8 procent. .

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Kongressen röstar om riksrätt mot Trump efter rasistiska uttalanden

Representanthuset ska rösta om en resolution om att ställa president Donald Trump inför riksrätt. Det är första gången ledamöterna i kongressen tar ställning till den omtvistade frågan. Samma dag hålls en omröstning om att ställa justitieminister William Barr till svars för att ha underhållit information..

DI - 15 minuter sedan

Verkstadstopparna ger besked om framtiden

Det var en mörk dag för verkstadsbolagen på Stockholmsbörsen. Alfa Laval-aktien föll 10,3 procent efter att orderingången rasat 15 procent under andra kvartalet. SKF och Assa Abloys rapporter togs dock emot mer positivt.

DI - 1 timme sedan

"El Chapo" döms till livstids fängelse

Med brutala medel byggde han upp och drev ett av världens mäktigaste knarkimperium. Nu kommer Joaquín "El Chapo" Guzmán få tillbringa resten av livet i fängelse i USA..

DI - 1 timme sedan

Europabörserna: Handelsoro sänkte verkstadssektorn

Europabörserna handlades nedåt på onsdagen efter två uppgångsdagar. Donald Trumps nya hot om Kina-tullar hämmade riskviljan. Samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,4 procent.

DI - 1 timme sedan

Nordenbörserna: Tungt för oljebolag och banker

De nordiska börserna handlades nedåt på onsdagen, i linje med de ledande europeiska börserna. Den globala handelsoron har ökat efter att Donald Trump på nytt hotat med nya tullar på varor från Kina.  .

DI - 1 timme sedan

Telia: Ingen ljusning att vänta under kvartalet, enligt analytiker

Efter första kvartalets svaga utveckling väntas trenderna för Telia endast ha förbättrats marginellt under det andra kvartalet. En mer märkbar ljusning ska kunna skönjas först under andra halvåret..

DI - 1 timme sedan

Starkt kvartal för Mölnlycke göder Investor

Mölnlycke, som är det största onoterade innehavet i Investors portfölj, levererade en stark organisk tillväxt i det andra kvartalet. Investor har i juni köpt ytterligare aktier i ABB som saknar en ordinarie vd..

DI - 1 timme sedan

Boeing betalar 468 miljoner kronor till offrens anhöriga

Boeing ska avsätta hälften av beloppet på totalt 100 miljoner dollar som finansiellt stöd till anhöriga av de som omkom i de två flygplanskrascherna med modellen 737 Max 8, skriver Reuters. .

DI - 1 timme sedan

New York-börserna vänder till nedgång på växande handelsoro

De ledande börserna i New York var svagt nedåt efter ett par timmars handel på onsdagen. Donald Trump sade på tisdagskvällen att ytterligare tullar kan komma på kinesiska importerade varor då Kina "har svikit USA" genom att inte köpa amerikanska jordbruksprodukter..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen på rött – blodig rapportdag för Ericsson

Det blev rejäla ras för flera rapporterande OMXS30-bolag på onsdagen, där Ericsson, Alfa Laval, Getinge och Swedbank tog de tyngsta smällarna. Med några minuter kvart till stängning gick börsens huvudindex mot tydliga nedgångar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.