DN > Utrikes

Sunday, 21 July, 13:27

DN - 10 jul 19 kl. 18:05

M-kritik: Regeringen slår sönder försvarssatsningRegeringen försöker slå sönder Försvarsberedningens förslag om stärkt försvar och tvingar Försvarsmakten till ”en absurd Excel-gymnastik”. Kritiken kommer från Beatrice Ask, moderat talesperson i försvarsfrågor. Hon varnar för att riksdagens försvarsbeslut är i fara..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Försvarsberedningens, Försvarsmakten, Excel, Beatrice Ask

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M-kritik, Regeringenslår , sönder, försvarssatsning

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Svartbjörn upptäcktes vid hotell i USA

En svartbjörn gästade ett hotell i New Hampshire, USA för några veckor sedan. När DN:s medarbetare Maja Eriksson besökte samma hotell lyckades hon fånga en svartbjörn på film. .

DN - 1 timme sedan

Värmevåg håller halva USA i sitt grepp – flera döda

Minst sex personer har dött i det farligt varma vädret – som håller halva USA i sitt grepp.  Flera evenemang har ställts in i New York..

DN - 5 timmar sedan

Chefen för animeringsstudion efter värsta massmordet i Japan på årtionden: ”Jag har inga ord”

Många av offren i mordbranden i Kyoto var unga och spåddes en ljus framtid. Det säger chefen för animeringsstudion efter det värsta massmordet i Japan på två årtionden.  – Snarare än att känna ilska har jag helt enkelt inga ord, säger Hideaki Hatta.

DN - 7 timmar sedan

Skogsbränder härjar i Portugal

Över tusen brandmän kämpar mot skogsbränder i Castelo Branco-distriktet i centrala Portugal. Kraftiga vindar försvårar arbetet och militär är på väg för att bistå brandkåren..

DN - 17 timmar sedan

British Airways ställer in alla flyg till Kairo: ”Försiktighetsåtgärd”

British Airways ställer in alla flyg till Kairo som en ”försiktighetsåtgärd” under de kommande sju dagarna. Det är oklart vad som ligger bakom beslutet. Samtidigt varnar brittiska UD för en ”förhöjd risk för terror som riktar sig mot flyget” i Egypten..

DN - 17 timmar sedan

De ukrainska väljarna räds inte oerfarna ledare

Efter en febril politisk vår med två omgångar presidentval kallas Ukrainas väljare än en gång ut att rösta, denna gång handlar det om parlamentet. Söndagens val kommer att avgöra om den nyvalde presidenten Volodymyr Zelenskyj kan bilda en lojal regering och har möjlighet att genomföra sin politik..

DN - 17 timmar sedan

Här är ledarna i det ukrainska maktspelet

På söndagen går Ukraina återigen till val, den här gången till parlamentet. Här är ledarna vars partier ser ut att ta plats i Verchovna Rada, högsta rådet..

DN - 17 timmar sedan

DN:s Kajsa Haidl väljer fem favoriter vecka 29

Varje vecka väljer en av DN Kulturs medarbetare fem höjdpunkter ur det aktuella kulturutbudet. I dag: Kajsa Haidl..

DN - 17 timmar sedan

Eckerman avstår chansen till miljoner

Henrik von Eckerman avstår söndagens grand prix i Aachen, skriver SVT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.