Blekinge Läns tidning > Nyheter

Thursday, 18 July, 11:20

Blekinge Läns tidning - 10 jul 19 kl. 17:55

Programmerare tävlar om resa till TanzaniaTävlingsdeltagarna deltar under temat bildigenkänning med hjälp av artificiell intelligens. Priset är en resa till Tanzania. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Tanzania

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Programmerare, tävlarom , resatill , Tanzania
YLE - 06 jul 18 kl. 05:00

Konstantins resa till Jamaica inte så privat som han trodde - avslöjades via stort säkerhetshål som också drabbade Tjäreborg

Uppgifter om åtminstone tusentals resebyråkunder var möjliga att ladda ned på nätet, berättar en programmerare för Svenska Yle. Tjäreborg i Finland omfattas också av buggen som fanns vid dess moderbolag Thomas Cook..

YLE - 14 aug 17 kl. 10:26

Är du kodare? Grattis - du är eftertraktad på arbetsmarknaden

Bristen på programmerare är akut. Finland skulle omgående behöva 7 000 nya kodare, och nu verkar många kodare byta jobb för att få högre lön. En som är på jakt efter kodare är KSF Medias digitala direktör, Sami Kallinen.

Skånskan - 06 apr 19 kl. 10:12

Massive och det svenska spelundret

Sverige har vuxit fram som en av världens mest framgånsgrika nationer inom tv-spelsbranschen, tillsammans med Tyskland och Nordamerika. En del i den framgångssagan är spelstudion Massive i Malmö, som ägs av franska Ubisoft. Att sätta siffror på framgångarna är inte helt enkelt men som exempel kan tas Massives stora succé Tom Clancy’s The Division från 2016 som bara under sina första fem dagar efter releasen drog in närmare 3,3 miljarder kronor och som fram till i höstas hade spelats av 20 miljoner människor.

BLT - 12 jan 11 kl. 07:00

Kättilsmålas lataste slugger andas ut efter succébok

28-årige Fredrik Söder lämnade Blekinge efter en kort men intensiv sväng i mediabruset.
Han stack med svansen mellan benen.
Kom tillbaka som en vinnare.

BLT - 12 jan 11 kl. 07:00

Kättilsmålas lataste slugger andas ut

28-årige Fredrik Söder lämnade Blekinge efter en kort men intensiv sväng i mediabruset.
Han stack med svansen mellan benen.
Kom tillbaka som en vinnare.

BLT - 12 jan 11 kl. 07:00

Kättilsmålas lataste slugger andas ut

28-årige Fredrik Söder lämnade Blekinge efter en kort men intensiv sväng i mediabruset.
Han stack med svansen mellan benen.
Kom tillbaka som en vinnare.

Nyheter 24 - 12 mar 11 kl. 18:23

Snuskig pedofilsemester stoppades av bloggare


Bloggaren trodde att han stoppade arrangerade resor för pedofiler. I stället satte han stopp för ett intensivt spaningsarbete som polisen bedrev. Den amerikanska regeringen har under ett års tid bedrivit en hemligstämplad spaningsutredning med syftet att kartlägga potentiella sexturister.

Sydsvenskan - 09 jul 13 kl. 06:30

Knekt ser mot öster

Conny Emander, Stavstensudde, Trelleborg, fyller 70 år den 11 juli.Conny Emander är född i Västervik. Han växte upp i Malmö och började i första klass på Dammfriskolan som invigdes samma år, 1950.

Barometern - 29 jul 14 kl. 06:55

Kärlekssemester i romantisk miljö

Tid är kanske det som värderas allra högst när alla pockar på ens uppmärksamhet. Det är bakgrunden till konceptet Romantik i vildmarken, en av sommarens attraktioner i Ödevata. En ö mitt i sjön Ödevaten med spegelblankt vatten och en tipikåta med himmelssäng.

Skånskan - 20 okt 16 kl. 10:00

”Det här året klev fram och bara knockade mig”

Bokens Dag I sin nya bok 1947 fångar Elisabeth Åsbrink ett år när allt fortfarande är i rörelse. I korta fragmentariska stycken följer hon mörka och ljusa händelsetrådar och söker också ett nytt sätt att skildra verkligheten.
– Jag ville inte vara en allvetande historiker, jag ville åt den där känslan av här och nu och att inte ha någon aning, förklarar hon.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

SVT förlorar mer vintersport

Tidigare i år blev det klart att SVT tappat de flesta sändningsrättigheterna till världscupen och VM i vinteridrotter som längdskidor, alpint och freestyle från 2021 och framåt till kommersiella Nent Group. Nu är det mer på gång. .

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Så blev priset på BLT:s tidigare lokal

BLT:s tidigare redaktionslokal i Ronneby är såld. Köpare blev Socialdemokraterna som påbörjade sin inflyttning under torsdagen. – Vi vill ha en naturlig mötesplats och hoppas att den här lokalen kan bli det, säger Teo Zickbauer, ordförande..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Tvisten om felaktigt bygglov fortsätter

Öppet brev till byggnadsnämnden i Karlshamn från styrelsen i Ellestad-Sandvik stugförening..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Nu stänger hyllade krogen restaurangdelen

I maj 2018 öppnade Vinberga vinkiosk upp sin krog på Borgmästaregatan i Karlskrona. Men nu stänger man sin restaurangdel på obestämd tid..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Minskad vinst för Volvo Cars

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Larm om personbil som har voltat

Blekinge Läns tidning - 5 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Blekinge Läns tidning - 5 timmar sedan

Hjälpande hand med glassen

Befinner mig i ett shoppingcenter i den 5000 år gamla Medelhavsstaden Akko. Staden som varit en viktig handelsstad för såväl de forna fenicierna som kanaanéerna. Även en viktig knutpunkt för de kristna och de saracener som utkämpade krig här under korstågens tid.

Blekinge Läns tidning - 6 timmar sedan

Om bråkstakarna vinner har vi förlorat

Tuffare kontroller och straff behövs för att skapa ett harmoniskt samhälle. De som förstör och fuskar ska inte komma undan – för då blir det ju orättvist och otryggt för oss andra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.