Expressen > Nyheter

Friday, 19 July, 08:19

Expressen - 10 jul 19 kl. 17:59

Sköterska flög drönare på psykiatriavdelningSjuksköterskan som arbetade på psykiatrin i Lund flög drönare på avdelningen och sömnade vid ett vakpass av en självmordsbenägen patient, skriver Skånska Dagbladet.  Nu vill IVO att han får sin legitimation återkallad. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lund, Skånska Dagbladet, IVO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sköterska, flög, drönare, psykiatriavdelning
Helsingborgs Dagblad - 09 jul 19 kl. 20:52

Sjuksköterska flög drönare inne på avdelning

En sjuksköterska i Lund kan få sin legitimation indragen för allvarliga brott och omdömeslöst agerande. Sköterskan ska bland annat ha flugit en drönare inne på en avdelning när han var ensamt ansvarig för 16 patienter. Flygturen slutade med att drönaren.

DN - 09 jul 19 kl. 21:20

Sjuksköterska flög drönare inne på avdelning – fastnade i patients hår

En sjuksköterska i Lund kan få sin legitimation indragen för allvarliga brott och omdömeslöst agerande. Sköterskan ska bland annat ha flugit en drönare inne på en avdelning när han var ensamt ansvarig för 16 patienter. Flygturen slutade med att drönaren fastnade i en patients hår, skriver Sydsvenskan..

GöteborgsPosten - 09 jul 19 kl. 20:52

Sjuksköterska flög drönare inne på avdelning

En sjuksköterska i Lund kan få sin legitimation indragen för allvarliga brott och omdömeslöst agerande. Sköterskan ska bland annat ha flugit en drönare inne på en avdelning när han var ensamt ansvarig för 16 patienter. Flygturen slutade med att drönaren fastnade i en patients hår, skriver.

UNT - 09 jul 19 kl. 20:52

Sjuksköterska flög drönare inne på avdelning

En sjuksköterska i Lund kan få sin legitimation indragen för allvarliga brott och omdömeslöst agerande..

Dagens Medicin - 10 jul 19 kl. 08:51

Sjuksköterska flög drönare på avdelning

En sjuksköterska kan få sin legitimation indragen för allvarliga brott och omdömeslöst agerande..

Expressen - 09 jul 19 kl. 19:19

Sjuksköterska flög drönare inne på avdelningen

Mitt under ett arbetspass bestämde sig sjuksköterskan för att flyga en drönare inne på avdelningen hon jobbade.Flygturen slutade i en patients hår.Nu riskerar kvinnan att bli av med sin legitimation, skriver Sydsvenskan..

Sydsvenskan - 09 jul 19 kl. 18:47

Sjuksköterska flög drönare inne på avdelning

Riskerar att få indragen legitimation – "är inte förtjänt av allmänhetens tilltro".

Blekinge Läns tidning - 09 jul 19 kl. 20:52

Sjuksköterska flög drönare inne på avdelning

Sydöstran - 09 jul 19 kl. 20:52

Sjuksköterska flög drönare inne på avdelning

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Göteborgs nya spårvagnar försenade

Det dröjer innan Göteborgs nya spårvagnar, M33, rullar i Göteborg.Tanken var att de första två exemplaren skulle anlända till staden redan i maj, men nu försenas leveransen med ett halvår, skriver GöteborgDirekt. .

Expressen - 1 timme sedan

Svagt resultat för NCC

Byggbolaget NCC redovisar ett sämre resultat än förväntat för det andra kvartalet.Däremot är siffrorna rörande orderingång betydligt mer munter läsning för aktieägarna..

Expressen - 45 minuter sedan

Konstnären om rasismen mot samer: ”Som för svarta i USA”

Britta Marakatt-Labba, 67, föddes i en kåta och är i dag en internationellt hyllad konstnär.I ”Sommar i P1” berättar hon om rasismen mot samer som hon fortfarande tvingas utstå – och den ”rejäla högersmockan” hon en gång gav en kille som angrep henne.– På utsidan av skolbussen kunde det ha stått: ”Endast för barn med icke-samiskt ursprung”, säger Britta Marakatt-Labba i programmet..

Expressen - 1 timme sedan

Explosion vid radhus i Arlöv – rutor krossade

Under natten larmade flera uppringare om en hög smäll i de centrala delarna av Arlöv utanför Malmö. Det visade vara en sprängladdning som detonerat utanför en dörr till ett radhus.”Inga personer har kommit till skada i samband med detonationen men en bil som stått parkerad i närheten har fått rutorna krossade”, skriver polisen på sin hemsida.

Expressen - 1 timme sedan

MORGONENS NYHETER: Stora förseningar i tågtrafiken • Två tonåringar till sjukhus efter olycka • Iran förnekar nedskjuten drönare

En nedriven kontaktledning på södra stambanan mellan Höör och Hässleholm beräknas orsaka förseningar i morgontrafiken.■■■En bil med fyra personer har kört in i ett träd i Hofors kommun. Två tonåringar skadades i olyckan och har förts till sjukhus.

Expressen - 1 timme sedan

Gun, 83, har haft 20 olika från hemtjänsten – bara i år

Det senaste året har Gun mött en ny medarbetare varje gång hon fått besök av hemtjänsten.De som kommer vet sällan vad deras arbetsuppgifter är och ofta kan de inte legitimera sig.– Jag har blivit en helt annan människa, som står som en vakt i fönstret inför varje besök, säger Gun Zetterberg, 83..

Expressen - 2 timmar sedan

Influencerns råd fällde unga flickans föräldrar

Melinda Zdraveskis Youtube-kanal ”Melinda J” har nästan 70 000 följare. Varje vecka hjälper hon sina tittare med problem.Ett av råden hjälpte en misshandlad flicka att få föräldrarna fällda.

Expressen - 2 timmar sedan

Inställda tåg påverkar morgontrafiken

En nedriven kontaktledning på södra stambanan mellan Höör och Hässleholm beräknas orsaka förseningar i morgontrafiken..

Expressen - 3 timmar sedan

Villa i lågor – trafiken leds om

En villa har fattat eld utanför Brömsebro i Blekinge, utmed väg E22.Ingen person har skadat sig i branden..

Expressen - 4 timmar sedan

33 dog i mordbranden – tros ha varit planerad

Under torsdagen dog 33 personer i en mordbrand i en animeringsstudio i Japan.En 41-årig man skrek ”Dö!” och att han ”blivit plagierad” innan han dränkte entrén med petroleum och satte den i brand, rapporterar Nyhetsbyrån Reuter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.