Expressen > Kultur

Thursday, 18 July, 23:20

Expressen - 10 jul 19 kl. 17:53

Att åka på semester ska vara som att resa i tidenResor med tåg och båt lyfts fram som alternativ till flygturismen. Men varför reser vi överhuvudtaget?Hanna Johansson skriver om turistens omöjliga begär..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hanna Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att åka, semesterska vara som att , resa, i tiden
SvD - 14 maj 11 kl. 22:26

Tandfickan bjöd på en resa i tiden

Tandfickan bjöd på en resa i tiden.

SmålandsPosten - 06 sep 16 kl. 16:55

Tar med de äldre på en resa igenom tiden.

Servicehus Solängen i Ryd tar med sina brukare på en resa genom tiden under upplevelsemarknad. Marmelad, veteranbilar och en tur med häst och vagn ska hjälpa de äldre att minnas..

NT - 25 maj 19 kl. 11:00

"Jag har upplevt en resa i tiden"

Det går att resa i tiden, jag lovar..

ÖstersundsPosten - 17 nov 15 kl. 18:00

Resa i tiden och lek med ord i Agdlers nya roman

I Theres K Agdlers nya roman "Tvillingparadoxen" är det snarare en resa i tidsrymd som görs. Boken är uppdelad i två delar. När den första delen är läst, vänder man på boken och fortsätter från andra hållet.

BT - 29 dec 11 kl. 16:00

Önationen gör resa i tiden

Önationen Samoa i Stilla havet reser till framtiden och river ut fredagen den 30 december ur kalendern. När klockan slår över från 23.59 på torsdagen blir det lördag.

Skånskan - 21 feb 17 kl. 21:15

Barnen gjorde en resa i tiden

LUND Hur var det att vara barn på 1800-talet? Att ämnet fascinerar var tydligt när kulturen arrangerade en visning på temat.
Deltagarna fick bekanta sig med två barn – Ida som bodde i stan och Hanna som växte upp på landet.

Kristianstadsbladet - 30 maj 17 kl. 14:41

Man försökte resa i tiden - fick böter

I "Tillbaka till framtiden"-filmerna reser Marty McFly fram och tillbaka i tiden genom att aktivera den fiktiva tidsresemekanismen fluxkondensator genom att åka över 140 kilometer i timmen i en bil av märket DeLorean.(TT).

YA - 30 maj 17 kl. 14:41

Man försökte resa i tiden - fick böter

I "Tillbaka till framtiden"-filmerna reser Marty McFly fram och tillbaka i tiden genom att aktivera den fiktiva tidsresemekanismen fluxkondensator genom att åka över 140 kilometer i timmen i en bil av märket DeLorean.(TT).

Sydöstran - 30 maj 17 kl. 14:41

Man försökte resa i tiden - fick böter

I "Tillbaka till framtiden"-filmerna reser Marty McFly fram och tillbaka i tiden genom att aktivera den fiktiva tidsresemekanismen fluxkondensator genom att åka över 140 kilometer i timmen i en bil av märket DeLorean.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 30 maj 17 kl. 14:41

Man försökte resa i tiden – fick böter

I "Tillbaka till framtiden"-filmerna reser Marty McFly fram och tillbaka i tiden genom att aktivera den fiktiva tidsresemekanismen fluxkondensator genom att åka över 140 kilometer i timmen i en bil av märket DeLorean. En man i södra Kalifornien i USA f.

Kristianstadsbladet - 30 maj 17 kl. 14:47

Man försökte resa i tiden – fick böter

I "Tillbaka till framtiden"-filmerna reser Marty McFly fram och tillbaka i tiden genom att aktivera den fiktiva tidsresemekanismen fluxkondensator genom att åka över 140 kilometer i timmen i en bil av märket DeLorean..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 timmar sedan

Det var länge sedan Guillou sökte sanningen

Karin Olsson om Jan Guillous utspel i Aftonbladet..

Expressen - 8 timmar sedan

Mats hyllar bartendern – för sitt lyckliga kärleksliv

Som pojke var Mats Strandberg rädd för nästan allting, framför allt aids, som han lärt sig var bögarnas fel. Men när han flyttade till Stockholm och träffade killen som skulle bli hans man hittade han självkänslan. – Jag blir fortfarande lycklig varje gång jag tittar på min vigselring, säger Mats i Sommar i P1.

Expressen - 16 timmar sedan

Låt inte storytelling döda den stora berättelsen

Aristotelisk dramaturgi står inte högt i kurs 2019. Men finns det verkligen en självklar konflikt mellan intrig och språk?Nej, menar Amanda Svensson, och uppmanar till revolt mot content-samhället..

Expressen - Igår: 17:55

Överbefolkning är den allra känsligaste frågan

Turism och resande har under de senaste åren blivit allt mer kritiserade fenomen.Philip Warkander ser ett större problem gömma sig bakom flygskammen. .

Expressen - Igår: 07:00

Skam och stolthet på slottet i Berlin

Berlins stadsslott håller på att återuppbyggas på platsen för DDR:s Palast der Republik. Nina Lekander spanar om ett laddat projekt i en söndersliten och ihoptråcklad stad..

Expressen - Igår: 06:30

Fornasetti är vanvördig, knäpp - och underbar

Den italienske designern Fornasetti påminner om designens djupare funktion. Det skriver Philip Warkander, som har sett Artipelags utställning ”Inside out outside in”..

Expressen - I förrgår: 17:55

Årets största poplåt föddes som meme

I början av året var rapparen Lil Nas X helt okänd, i dag är hans ”Old town road” den tredje största amerikanska singeln någonsin. Hannes Grönberg berättar om hitlåten som föddes på videoappen Tiktok. .

Expressen - I förrgår: 07:00

På Epsteins Lolita-express saknar kvinnor betydelse

Jeffrey Epsteins privatjet, där flera sexuella övergrepp ska ha begåtts, kallas i medierna för ”Lolita-expressen”.Hanna Johansson reflekterar över romanen som givit den dess namn - och vad det innebär att identifiera sig..

Expressen - 15 jul 19 kl. 17:55

Nej, nu är det dags – jag slutar köpa kläder

Trots miljökostnaderna är vi beroende av kicken som snabbmodet ger. Fredrik Virtanen synar sin garderob och tar ett beslut. .

Expressen - 15 jul 19 kl. 14:57

Lekfullt bröllop på Läckö slott

Mozarts ”Figaros bröllop” får nytt liv med en klackspark.Lars Sjöberg föredrar Läckö slottsopera framför Royal Opera House..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.