DI > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 00:33

DI - 10 jul 19 kl. 17:30

Nedåt på Stockholmsbörsen med Tele2 i tätenUppgången på Stockholmsbörsen i spåren av Fed-chefen Jerome Powells tal blev kortvarig och vid stängning stod index en bit under nollan. I bräschen för nedgången gick teleoperatören Tele2 som backade 2,2 procent efter en säljrekommendation. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Tele2, Fed, Jerome Powells

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedåt på Stockholmsbörsenmed , Tele2i , täten
DI - 21 feb 14 kl. 14:48

Stockholmsbörsen: Tar täten i Europa

Stockholmsbörsen rörde sig mot februarihögsta med OMXS30 strax ovanför 1.350 på fredagseftermiddagen. Asienbörserna var dessförinnan allmänt upp sånär som på Kina, och USA-terminerna steg också inför börsöppningen efter att torsdagens amerikanska industri-PMI kom in starkare än väntat..

DI - 15 maj 18 kl. 17:53

Stockholmsbörsen: Starkare dollar gav verkstadsbolagen skjuts uppåt

De exportberoende verkstadsbolagen på Stockholmsbörsen tog täten i tisdagens ombytliga handel, som slutade på plus efter två minusdagar på raken..

Affärsvärlden - 26 jan 17 kl. 15:18

Rapportdriven uppgång på börsen – Tele2 i täten

Stockholmsbörsen fick förnyat bränsle till fortsatta uppgångar när rapportsäsongen drog i gång på allvar på torsdagen. Tele2 och Intrum Justitia gick särskilt bra efter sina rapporter. Även SCA, Ericsson och Nordea steg efter sina rapporter om än inte i samma utsträckning.

DI - 09 dec 16 kl. 13:50

Stockholmsbörsen: Electrolux i täten på munter börs

Fredagensmorgonens frostiga stämning på Stockholmsbörsen tinade snabbt och när klockan passerade lunch var börsen upp 0,5 procent. Bland storbolagen tar vitvarubolaget Electrolux täten med en uppgång på 4,3 procent..

Cornucopia - 09 apr 18 kl. 09:16

Inte bara Stockholmsbörsen som har dödskors

Medan Tesla hade sin bästa börsvecka på två år kan man konstatera att det inte bara är Stockholmsbörsen som ligger under ett MA50/MA200-dödskors. I själva verket är det i Väst i princip bara USA kvar utan dödskors, men det ser ut att vara på väg om inte börserna vänder upp kraftfullt. Varför de nu skulle göra det när högkonjunkturen toppat ut?

Kristianstadsbladet - 20 mar 13 kl. 17:37

Stockholmsbörsen upp trots Cypernoro

Efter flera dagars nedgång steg Stockholmsbörsen på onsdagen, om än marginellt.Oron kring Cypernkrisen har inte lämnat börsgolvet.
När handeln stängde hade OMXS-index gått upp med 0,5 procent till 375,0.

BT - 17 apr 13 kl. 17:48

Rejält nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen fortsatte nedåt på onsdagen, för fjärde dagen i rad. Efter Riksbankens räntebesked sjönk svenska marknadsräntor ordentligt, medan kronan försvagades mot både dollarn och euron.Vid stängning hade OMXS-index sjunkit 1,7 procent till 358,5.

Kristianstadsbladet - 26 jun 13 kl. 17:41

Stockholmsbörsen upp men gruvor ner

Stockholmsbörsen fortsatte uppåt under onsdagen, i linje med de ledande Europabörserna.Men gruvaktierna tappade mark.
Stockholmsbörsen fortsatte upp under dagen.

BT - 18 nov 13 kl. 18:00

Stockholmsbörsen på sexårshögsta

Storbankerna drog uppåt när Stockholmsbörsen på måndagen satte nytt sexårshögsta. OMXS-index steg 0,7 procent och stängde på 413,3. Det är den högsta nivån sedan sommaren 2007.

BT - 25 mar 14 kl. 16:20

Fortsatt uppåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen fortsätter att stiga med Skanska i täten. Klockan 16.15 hade OMXS-index gått upp med 1 procent till 433,6.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Ford stäms på miljarder för förfalskade bränsletester

Den amerikanska fordonskoncernen Ford har blivit stämd på 1,2 miljarder dollar, motsvarande 11,3 miljarder kronor..

DI - 2 timmar sedan

Polisen varnar: Microsoft-bedrägerierna är tillbaka

Från att ha varit relativt förskonade den senaste tiden har polisen uppmärksammat en ny våg av så kallade Microsoft-bedrägerier i Sverige. ”Vi har definitivt märkt av att de har kommit i gång igen”, säger Lotta Mauritzson vid polisens nationella bedrägericenter..

DI - 2 timmar sedan

Svagt uppåt på Wall Street med stöd av teknikaktier

New York-börserna håller sig på plus med fem minuter kvar till stängning. S&P 500 handlas upp 0,3 procent..

DI - 3 timmar sedan

Carl Icahn till ny attack mot oljebolagets jätteaffär

Aktivistinvesteraren Carl Icahn går än en gång till attack mot oljebolaget Occidentals förvärv av Anadarko Petroleum i ett brev till Occidentals ägare. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 3 timmar sedan

Tysk däcktillverkare vinstvarnar – svag fordonsmarknad fäller helårsprognosen

Den tyska däcktillverkaren Continental vinstvarnar för helåret. Bolaget hänvisar till den svaga utvecklingen på fordonsmarknaden och sänker prognoserna för både tillväxten och den justerade rörelsemarginalen..

DI - 3 timmar sedan

Piloter på British Airways röstar för första strejken på fyra decennier

Piloter anställda av det brittiska flygbolaget British Airways har röstat för att gå ut i strejk. Om de gör allvar av hoten blir det den första strejken för flygbolaget sedan 1970-talet enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 4 timmar sedan

Storbritannien kan redan vara i recession enligt tung tankesmedja

Storbritannien kan redan befinna sig i en teknisk recession enligt en rapport från den tunga brittiska tankesmedjan National Institute of Economic and Social Research (NIERS). Samtidigt avslutas omröstningen om vem som ska ta över som premiärminister för Theresa May på måndagskvällen..

DI - 5 timmar sedan

Gotland toppar listorna

Di-bilen rullar den här veckan på Gotland – en ö med en stark tradition av småföretagare. 16 procent av befolkningen är företagare, vilket är den högsta länssiffran i Sverige..

DI - 5 timmar sedan

De ska skapa världens första gingård

Nu är det dags för nästa generation Hellström att sätta ön Furillen ännu tydligare på kartan. Elisabeth Hellström skapar just nu en gotländsk gin, av ingredienser som hon plockar själv på ön..

DI - 5 timmar sedan

Banktoppen sågar dysterkvistarna: ”Lustgasen fortsätter flöda”

TOREKOV. Det finns visserligen gott om signaler på en sämre konjunktur – men lustgasen från centralbankerna håller börsen uppe.  Det tror Eirik Winter, Nordenchef på den franska storbanken BNP Paribas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.