Kristianstadsbladet > Lokalt

Thursday, 18 July, 19:48

Kristianstadsbladet - 10 jul 19 kl. 17:05

Vad tycker du om årets stadsfest?Stadsfesten är igång. Kristianstadsbladet gav sig ut på stan för att höra vad besökarna tycker om evenemanget..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad tycker du om årets stadsfest
Barometern - 29 apr 14 kl. 10:07

Dragplåstren klara för årets Stadsfest

The Fooo, Agnes, Nicole Sabouné, Lasse Berghagen och The Sounds. Det är några av artisterna som gästar årets Stadsfest i Kalmar den 7-9 augusti. På tre scener väntas ett 20-tal band att uppträda.

Helsingborgs Dagblad - 01 apr 15 kl. 18:41

Vilken stadsfest vill du ha?

De flesta uppskattar en bra stadsfest. Helsingborg har haft flera och av olika slag. Länge var det Helsingborgsfestivalen.

Corren - 08 feb 11 kl. 21:18

Stadsfest i Linköping även i år

Det blir en stadsfest i Linköping även 2011, meddelar kommunen när utvärderingen av förra årets stadsfest är klar..

Jönköpingsnytt - 09 maj 11 kl. 13:50

"Jönköping behöver absolut en stadsfest"

För fyra år sedan lades Kalajs ner och i år slopas Rix FM-festivalen. Den 19-20 augusti anordnar kommunen Jönköpingsfesten som beskrivs som "så nära en stadsfest man kan komma". Men behöver vi en stadsfest?.

Vimmerby Tidning - 01 jun 11 kl. 08:23

Äntligen klart med stadsfest i Vimmerby

Superstjärnan Kate Ryan kommer. Likaså The Poodles.
Det avslöjade kommunstyrelsens ordförande Micael Glennfalk, M, när fullmäktige godkände avtalet om en stadsfest med Think Image AB.

LV - 21 sep 13 kl. 06:06

Eksjö Stadsfest blev en succé

Totalt var det 16 698 personer på Eksjö Stadsfest i år, det var 1 500 färre än förra året. Men trots detta är Föreningen Fiesta är nöjd.
– Väder och vind var tyvärr inte med vår stadsfest i år - därav publiktappet..

Barometern - 28 feb 14 kl. 13:13

Kalmar stadsfest firar jubileum med Sean Banan

I år firar Kalmar stadsfest tioårsjubileum och det ska märkas genom en större satsning på barn- och ungdomsaktiviteter. Till exempel ska Festningen, som hålls på Sveaplan och riktar sig till ungdomar, utökas med ytterligare en dag. Det är dessutom klart att barnfavoriten Sean Banan uppträder på Stortorgets scen på lördagen.

BT - 03 aug 14 kl. 11:21

En väntad stadsfest

Liksom fjolårets premiäromgång utvecklades denna upplaga av U-port Musikweeekend till en stadsfest, som också sträckte sig långt utanför scen-och festivalområdet. Läs den sammanfattande Uport-krönikan och se bilderna från festivalen i artikeln! Butiker, caféer och restauranger i stadskärnan peppade inför helgens aktiviteter, och möjliggjorde också för vissa av de mindre akterna att genomföra ytterligare framträdanden.

BT - 03 aug 14 kl. 11:21

Uport ? en väntad stadsfest

Liksom fjolårets premiäromgång utvecklades denna upplaga av U-port Musikweeekend till en stadsfest, som också sträckte sig långt utanför scen-och festivalområdet. Läs den sammanfattande Uport-krönikan och se bilderna från festivalen i artikeln! Butiker, caféer och restauranger i stadskärnan peppade inför helgens aktiviteter, och möjliggjorde också för vissa av de mindre akterna att genomföra ytterligare framträdanden.

Jönköpingsnytt - 03 jan 11 kl. 10:11

Stadsfest planeras istället för Vätterfest

I november togs beslutet att Vätterfesten läggs ner efter fem populära år. Men nu uppstår Stadsfesten istället. Intresset för en stadsfest i Jönköping är mycket stort, upplever Jönköpings kommun.

Vimmerby Tidning - 27 jan 11 kl. 08:19

Stadsfest och nytt sommartorg

Sommaren och turistsäsongen i Vimmerby kan komma att avslutas med en stadsfest redan i år. För sommartorget betraktas 2011 som ett mellanår..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Djurrättsaktivister hindrar transporter till Scan: ”De kör mot rött”

Vid rödljuskorsningen vid Långebrogatan och Torggatan har flera djurtransporter under veckan dokumenterats köra mot rött när de ska in till Scan. Det i samband med att djurrättsaktivister vid vägen trycker för röd signal när de ser en transport komma. .

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Vattenläcka mer problematisk än befarat

Vattenläckan som upptäcktes i Östra Sönnarslöv är mer omfattande än befarat. Det dröjer minst till i kväll innan läckan är lagad..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Om mordförsöket på Österäng: ”Han var väldigt, väldigt nära att dö”

En man i 40-årsåldern knivhöggs i ansiktet på innergården och var väldigt nära att dö. Nu har en 18-årig man åtalats för mordförsök. – Det var helt klart väldigt allvarliga skador, säger åklagare Johan Eriksson..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Familjen Parneviks stormade Åhuskrog

Det var fullt av folk på Skeppsbron no. 5 på onsdagskvällen. Då dök plötsligt hela familjen Parnevik upp.

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

Larm om brand vid Folkets hus

Det brinner intill Folkets hus i Östra Sönnarslöv. Larmet om branden nådde SOS strax före klockan 20.30 på onsdagen..

Kristianstadsbladet - Igår: 21:00

Kommunen betalar en halv miljon för trottoar vid kyrkan

En bit av Västra Boulevarden stängs av för biltrafik i en månad från början av augusti när kyrkans smidesstaket sätts upp. Även en ny trottoar ska byggas längs vägen utanför kyrkan. Kostnad för kommunen: knappt 500 000 kronor..

Kristianstadsbladet - Igår: 13:57

Akut vattenläcka – boende uppmanas tappa upp vatten

En större vattenläcka som berör boende i Östra Sönnarslöv och Huaröd har upptäckts. Vattnet stängs av i byarna från och med imorgon..

Kristianstadsbladet - Igår: 12:04

C4 Teknik: ”Skäligt och rättvist”

Kostnaden för avtalskunder bygger på VA-taxan som är beslutad i kommunfullmäktige. Det är inte godtyckligt utan ”skäligt och rättvist”, förklarar Bengt Olsson, chef för C4 Teknik. .

Kristianstadsbladet - Igår: 11:31

Vårdboende evakuerades efter brand

Ett vårdboende i Hässleholms kommun fick evakueras på tisdagsförmiddagen efter att det börjat brinna i en av lägenheterna. Branden ska nu vara släckt..

Kristianstadsbladet - Igår: 09:12

Brott: Polis larmades till inbrott på gårdOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.