Barometern > Nyheter

Wednesday, 17 July, 22:52

Barometern - 10 jul 19 kl. 16:30

Kreativt musikalskapandeLovewell, lägret där ungdomar får skapa sin egen musikal från början till slut, startade i måndags. Under tre veckor ska 64 ungdomar skapa två musikaler..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kreativt, musikalskapande
Dagensanalys.se - 22 mar 16 kl. 11:00

Fantasin som affärsnytta – 6 tips för innovation genom kreativt ledarskap

Kreativitet är alla innovationers moder. Och i den digitala ekonomin är innovation avgörande för att ligga med örat mot rälsen, för konkurrens- och livskraft, för trivsel och glädje. Framförallt för att få full fart på de skapande processerna.

Sydöstran - 28 feb 11 kl. 03:00

Kul, kreativt ? och kladdigt

KARLSHAMN Att göra teaterfigurer på pinnar är kreativt, roligt och kladdigt.
Något ett 10-tal barn med föräldrar fick uppleva under Sportlovets skaparverkstad..

Nya Wermlands Tidningen - 09 apr 11 kl. 14:14

Den unga drömmen om ett kreativt arbete

Hur kan en ungdom uppfylla sin dröm om att jobba med något kreativt? Amanda Ooms och andra erfarna kulturarbetare delade med sig av sina råd till de gymnasieelever som deltog vid Kulturdagen på Uno..

Helsingborgs Dagblad - 07 sep 11 kl. 13:49

Kreativt i Kullabygden

På lördag och söndag, 10 till 11 september, mellan klockan 10 och 17 sker utställningen "Kreativt i Kullabygden". Det blir utställning av inredning, betong, design, keramik, kakeldesign, trädgårdsinspiration samt ponnyridning. Platsen är Rågången 416 och är en samverkan av lokala små företag..

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 11 kl. 15:47

Kreativt i hästspiltorna

Inredning, konst och design fyllde Pia Ohnells vitkalkade och halmströdda hästspiltor under helgens evenemang "Kreativt i Kullabygden". På gården vid Täppehusen samlades elva små företagare och visade upp sina produkter och tjänster..

Corren - 23 dec 11 kl. 13:21

Tiotusentals kronor för "kreativt arbete"

"Kommunikationslösningar enligt överenskommelse" och "kreativt arbete". Vad är det kommunen har köpt av Malin Månsson? Utifrån fakturorna är det inte helt lätt att avgöra..

Helsingborgs Dagblad - 26 apr 12 kl. 14:21

Allt är kreativt

Älskar fotografer som tänker outside the box. Låsa in sig på en skoltoalett tillsammans med en ficklampa och sju elever? "Ja, varför inte?

Magazin24 - 23 okt 12 kl. 12:27

Kreativt evenemang i Hallstahammar

På lördag arrangeras Figurerunning i Hallstahammar, där deltagarna ritar upp figurer genom att springa varsin i förväg bestämd rutt. Klockan 11 på lördag är det samling vid Hammartorget för alla som vill vara med och testa Figurerunning. Där blir det sedan masstart för alla deltagare.

Nerikes Allehanda - 26 aug 13 kl. 06:00

Kreativt skapande får en skjuts framåt

En hyllning till landsbygden och betoningen på dess betydelse. Bergslagsspelen är ett fyraårigt samarbetsprojekt där kulturen och kreativt skapande får en central roll..

Resume - 18 dec 13 kl. 11:37

Överklagar pitch: ”Vad bedöms som kreativt?”

Invest in Skåne valde Prime.Men upphandlingen överklagas av PS Communication i Malmö som vill veta vad som egentligen bedöms som kreativt, uppger nyhetstjänsten Rapidus. .

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Ölands egen Allsång på Skansen lockade stor publik

Under onsdagen var det sommarpremiär för allsångskvällarna i Färjestaden. Gräsplanen och kullarna runt hotell Skansen var fulla av människor på filtar och i solstolar som klappade i takt och sjöng med i de olika låtarna. Och som skrattade högt åt den oväntade jämförelsen mellan Norra Öland och Nordkorea..

Barometern - 1 timme sedan

Veteraner lockade fordonsfantaster till Krukebo

Ett stort antal veteranfordon intog under onsdagskvällen golfbanan i Krukebo. Motorbeundrare i alla åldrar hade samlats för att titta på och samtala om sitt gemensamma intresse. .

Barometern - 2 timmar sedan

800 starter – tävlingsledaren hoppades på mer:”Vi hade gärna fått in lite fler”

Färre dressyrstarter i årets Superhelg. Trots det är schemat fullspäckat inför helgen. – Det blir långa dagar men roligt kommer det att bli, säger Marina Nilsson..

Barometern - 3 timmar sedan

Drömbubblan sprack, nu rivs huset

Drömmen infriades med en egen restaurang men det skulle bli kortvarigt. Nu rivs byggnaden och familjen försöker lämna traumat bakom sig..

Barometern - 3 timmar sedan

Biodling – en hobby med sting i

Drottningen lägger uppåt 2 000 ägg per dag. Drönarna saknar gadd och har som enda uppgift att befrukta drottningen. Allt annat arbete inom bisamhället sköts av arbetsbina.

Barometern - 3 timmar sedan

Åtal: Man klippte av flickvännens hår - åtalas för misshandel

Kvinnan blev chockad när hennes pojkvän helt plötsligt klippte av en bit av hennes hår. Enligt mannen var det hela ”på skoj”, men kvinnan blev ledsen och vägrade att gå ut på flera veckor..

Barometern - 4 timmar sedan

Öl har blivit något för finsmakare

Glöm gamla pilsnergubbar. Numera dricks öl inte bara för alkoholens skull utan har även blivit något för finsmakare. Det om något stod klart när Ölets dag firades runt om i landet på onsdagen..

Barometern - 4 timmar sedan

Märta Tikkanen: "Förstår inte hur jag orkade"

Åsa Moberg, Birgitta Stenberg och Märta Tikkanen – tre vänner som länge skrev brev till varandra. Nu har Märta Tikkanen samlat ett urval av sina brev till vännerna i brevbiografin "Måste försöka skri-". Oj vad jag har hävt ur mig till Åsa och Birgitta, säger hon..

Barometern - 5 timmar sedan

Brott: 21-åring ska ha förvarat en machete i bilen

En 21-årig man åtalas på fyra punkter. Under en husrannsakan i en bil mannen färdats i ska han bland annat ha förvarat en machete. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.