Realtid > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 13:04

Realtid - 10 jul 19 kl. 16:56

Nyfosa köper fastigheter för 695 miljoner kronorFastighetsbolaget Nyfosa förvärvar en fastighetsportfölj från Skånska industrifastigheter till ett underliggande värde av 695 miljoner kronor..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Nyfosa, Skånska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyfosa, köper, fastigheterför , 695miljoner kronor
Affärsvärlden - 24 jun 19 kl. 12:16

Nyfosa miljardköper fastigheter av Klövern

Fastighetsbolaget Nyfosa har tecknat avtal med Klövern om att förvärva fastigheter till ett värde av 1.570 miljoner kronor..

DI - 02 maj 19 kl. 11:05

Nyfosa köper fastigheter för 470 miljoner

Nyfosa har tecknat avtal med Alecta pensionsförsäkring om förvärv av två handelsfastigheter till ett värde om cirka 470 miljoner kronor i Västerås och Borås..

DI - 24 jun 19 kl. 12:10

Nyfosa köper fastigheter från Klövern värda 1,6 miljarder

Fastighetsbolaget Nyfosa har tecknat avtal med Klövern om förvärv av en fastighetsportfölj värd 1.570 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 10 jul 19 kl. 16:34

Nyfosa köper fastighetsportfölj på 695 miljoner

Fastighetsbolaget Nyfosa har tecknat avtal om att förvärva en fastighetsportfölj på nio fastigheter i Malmö med ett underliggande fastighetsvärde på 695 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 24 jun 19 kl. 07:13

Nyfosa och Sagax samriskbolag köper fastigheter från bolagen

Söderport Holding, som ägs till lika delar av Nyfosa och Sagax, har avtalat om förvärv av nio fastigheter från Nyfosa för 722 miljoner kronor och sex fastigheter från Sagax för 668 miljoner kronor. .

Affärsvärlden - 24 jun 19 kl. 07:41

Nyfosa och Sagax samriskbolag köper fastigheter från bolagen

Söderport Holding, som ägs till lika delar av Nyfosa och Sagax, har avtalat om förvärv av nio fastigheter från Nyfosa för 722 miljoner kronor och sex fastigheter från Sagax för 668 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 02 maj 19 kl. 11:07

Nyfosaköper fastigheter för halv miljard

Nyfosa har tecknat avtal med Alecta pensionsförsäkring om förvärv av två handelsfastigheter till ett värde om cirka 470 miljoner kronor i Västerås och Borås..

PrivataAffärer - 03 dec 18 kl. 10:42

Nyfosa siktar på ett par affärer i veckan

”Vi behöver ta oss ner och gräva eftersom vi inte köper om direktavkastningskravet understiger 6,5 procent. Så det kommer att bli många och mindre affärer – köp av fastigheter där vi tar på oss lite av besvär”, resonerar han. Det handlar om affärer från 10- till 20-miljonersklassen och uppåt, bedömer han.

DI - 21 aug 18 kl. 17:44

Hemfosa kallar till extrastämma för att dela ut dotterbolaget Nyfosa

Styrelsen i Hemfosa Fastigheter har beslutat föreslå att en extra bolagsstämma i Hemfosa den 13 september 2018 beslutar att dela ut samtliga aktier i det helägda dotterbolaget Nyfosa, bestående av bolagets kommersiella fastighetsportfölj. Det framgår av ett pressmeddelande där även Nyfosas finansiella mål meddelas..

Realtid - 24 jun 19 kl. 08:25

Söderport förvärvar för 1,4 miljarder från Nyfosa och Sagax

Nyfosas joint venture, Söderport, förvärvar 15 fastigheter för 1 390 miljoner kronor från Nyfosa och Sagax..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

UBS vinst högre än väntat 

Den schweiziska storbanken UBS nådde sin högsta nettovinst för det andra kvartalet på nära tio år med stöd av privat- och företagsmarknaden som kompenserade för svaghet inom förmögenhetsförvaltning. .

Realtid - 3 timmar sedan

Loomis förvärvar franskt värdehanteringsföretag

Kontanthanteringsföretaget Loomis har ingått avtal om att förvärva samtliga aktier i det franska värdehanteringsföretaget Prosegur Cash Holding France. .

Realtid - 4 timmar sedan

Resurs Holdings nettovinst rekordhög

Resurs Holding, med dotterbolagen Resurs Bank och Solid Försäkring, ökade rörelsevinsten med 8 procent till 405 miljoner kronor under det andra kvartalet. Låneboken ökade med 14 procent medan marginalen tyngdes av den norska konsumentlånemarknaden. .

Realtid - 20 timmar sedan

Visa investerar i PayMate

Visa investerar i Indien-baserade betalningsföretaget PayMate. De nya pengarna ska användas till att expandera i Afrika och delar av Europa. .

Realtid - 23 timmar sedan

DB ser risk för halverad utdelning i Nordea

Nordeas aktieägare riskerar en nära halverad utdelning för i år när banken ska se över sina finansiella mål. Det skriver Deutsche Bank i en analys, enligt Nyhetsbyrån Direkt. .

Realtid - Igår: 11:57

Sparbanken Sjuhärad höjer resultatet

Banken höjde sitt resultat med nästan 40 miljoner kronor jämfört med i fjol. Därmed går Sparbanken Sjuhärad mot den allmänna trenden om att bankerna visar en tydlig nedgång. .

Realtid - Igår: 10:56

Aktiestrateg: Bolånekriget kommer fortsätta tynga bankernas marginaler

När de fyra svenska storbankerna har lämnat delårsrapporter för det andra kvartalet är det främst lönsamhetspress inom bolån som sticker ut, följt av ökade kostnader för åtgärder mot penningtvätt. Det säger Martin Guri, aktiestrateg på Kepler Cheuvreux, som spår fortsatt marginalpress inom bolån.  .

Realtid - Igår: 08:28

Det går sämre för företagen

Det går sämre för företagen detta kvartal än tidigare. Även på sektornivå har den goda vinstutvecklingen har dämpats. Det skriver Peter Malmqvist, oberoende finansanalytiker och skribent, i en analys i Aktiespararna..

Realtid - 19 jul 19 kl. 15:07

Intrum offentliggör erbjudande avseende seniora obligationer 

Intrum offentliggör ett erbjudande avseende seniora obligationer till ett sammanlagt nominellt värde om 600 miljoner euro..

Realtid - 19 jul 19 kl. 13:00

“Vi har kontaktat danska Finansinspektionen”

Värdehanteringsföretaget Loomis anklagades i våras för penningtvätt. Utredningen visar på brister i förhållande till efterlevnaden av interna policys och förfaranden. “Vi vidtar nu omedelbart åtgärder i förhållande till de brister som utredningarna visat på”, säger Patrik Andersson, vd och koncernchef för Loomis, till Realtid.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.