Realtid > Ekonomi

Friday, 19 July, 08:32

Realtid - 10 jul 19 kl. 16:30

Söderport säljer fastigheter för 2,3 miljarder kronorSöderport Holding säljer fastigheter i Torslanda för 2,3 miljarder kronor och lägger grunden för ett nytt fastighetsbolag..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Holding, Torslanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Söderport, säljer, fastigheterför , 2,3, miljarderkronor
DI - 10 jul 19 kl. 11:58

Sagax och Nyfosas samriskbolag säljer fastigheter i Torslanda

Sagax och Nyfosas samriskbolag Söderport säljer fastigheter i Torslanda för miljardbelopp. Köpare är börsnoterade Torslanda Property Investment..

Affärsvärlden - 28 mar 14 kl. 09:40

Volvo säljer fastigheter för miljarder

Volvo säljer fastigheter för 1,8 miljarder till Sagax och Hemfosas gemensamma bolag Söderport och andra fastigheter för 290 miljoner till Sagax, enligt ett pressmeddelande från Sagax..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bilprovningen säljer fastigheter

Bilprovningen säljer sitt fastighetsbestånd värt 470 miljoner kronor till Söderport Fastigheter. I fortsättningen kommer Bilprovningen att hyra fastigheterna och därmed kunna satsa mer på sin kärnverksamhet, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Försäljningen gäller 142 fastigheter som används för fordonsbesiktning runt om i Sverige.

SvD - 19 nov 12 kl. 11:58

Bilprovningen säljer fastigheter

Bilprovningen säljer sitt fastighetsbestånd värt 470 miljoner kronor till Söderport Fastigheter och ska hädanefter hyra fastigheterna..

Helsingborgs Dagblad - 27 mar 15 kl. 14:46

Kungsleden säljer fastigheter

Fastighetsbolaget Kungsleden säljer 29 industrifastigheter i södra och mellersta Sverige för 536 miljoner kronor. Köpare är Sagax och Söderport Fastigheter, som samägs av Sagax och Hemfosa.Försäljningen är ett led i Kungsledens strategi att koncentrera sitt fastighetsinnehav till storstadsregionerna, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

Sydsvenskan - 27 mar 15 kl. 14:46

Kungsleden säljer fastigheter

Fastighetsbolaget Kungsleden säljer 29 industrifastigheter i södra och mellersta Sverige för 536 miljoner kronor. Köpare är Sagax och Söderport Fastigheter, som samägs av Sagax och Hemfosa.Försäljningen är ett led i Kungsledens strategi att koncentrera sitt fastighetsinnehav till storstadsregionerna, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

SvD - 27 mar 15 kl. 14:45

Kungsleden säljer fastigheter

Fastighetsbolaget Kungsleden säljer 29 industrifastigheter i södra och mellersta Sverige för 536 miljoner kronor. Köpare är Sagax och Söderport Fastigheter, som samägs av Sagax och Hemfosa..

DI - 27 mar 15 kl. 15:01

Kungsleden säljer fastigheter

Fastighetsbolaget Kungsleden säljer en portfölj med 29 "icke-strategiska" fastigheter till Sagax och Söderport, som ägs 50/50 tillsammans med Hemfosa, för sammanlagt 536 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande..

Realtid - 02 mar 17 kl. 07:12

Söderport säljer fastighet i Göteborg

Söderport, ägt av Hemfosa och Sagax, säljer Göteborgfastighet för 979 miljoner kronor. Blir i samband med försäljningen ägare av köparbolaget..

Realtid - 04 jul 14 kl. 15:38

Söderport säljer projekt för 355 miljoner

Köpare är Ikano Bostad..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

Skanska säljer byggnad för nästan en halv miljard

Skanska har sålt kontorsbyggnaden Nordic Light Trio i Budapest till en sydkoreansk fastighetsfond, för cirka 431 miljoner kronor. .

Realtid - 16 timmar sedan

Minskat resultat för Danske Bank

Danske Banks resultat för första halvåret var nästan 30 procent lägre än fjolårets. Kostnader för “utveckling och satsningar inom det regulatoriska område” anges vara orsaken. Det framgår av bankens delårsrapport.

Realtid - 18 timmar sedan

Länsförsäkringar Banks satsning på lokal förankring ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - 18 timmar sedan

Länsförsäkringar Banks satsning på den lokala förankringen ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring och satsning inom det digitala området. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - 21 timmar sedan

Collector Bank växlar upp inom privatlån

Nischbanken Collector Bank ökar resultatet med 22 procent jämfört med förra året. Bland annat går banken privatlån mycket bättre än tidigare. Det visar bankens delårsrapport.

Realtid - 22 timmar sedan

Nordea brottas med lägre resultat

Nordeas intäkter backade med 13 procent jämfört med förra året och kostnaderna ökade med sex procent. Periodens resultat minskade med hela 39 procent. “Vår prestation är inte tillfredsställande” säger bankens vd  Casper von Koskull i bankens delårsrapport.

Realtid - Igår: 08:00

Sagax investerar på ny marknad

Sagax har genom två separata transaktioner förvärvat sju fastigheter i Madrid och en fastighet i Barcelona. Investeringen uppgår sammanlagt till motsvarande 200 miljoner kronor..

Realtid - Igår: 15:33

Fondförmögenheten i Sverige ökar

Den samlade fondförmögenheten i Sverige ökade under juni  med 152 miljarder kronor och uppgick vid utgången av juni till 4 631 miljarder. Det skriver Fondbolagens förening i en rapport. .

Realtid - Igår: 14:01

Balder tappade drygt en halv miljard

Fastighetsbolagets resultat efter skatt var nästan 600 miljoner kronor lägre än föregående år. Samtidigt är ambitionen att fortsätta växa. Det framgår av bolagets delårsrapport.

Realtid - Igår: 12:44

Ingen avsättning till Oktogonen under andra kvartalet

Handelsbanken gjorde inte någon reservering till Oktogonen under det andra kvartalet heller. Det framgår av bankens delårsrapport. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.