Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 16:25

Dagensanalys.se - 10 jul 19 kl. 16:08

Så här fungerar nostalgi i reklamfilmKänslor påverkar varumärke och försäljning mer än något annat. Här gör Unruly en djupdykning i sin databas av tusentals testade reklamfilmer och tar en närmare titt på nostalgi. För att förstå hur varumärken kan använda det och hur det påverkar oss alla. Nostalgi per vertikal Till att börja med kan man konstatera att nostalgi är en relativt ovanlig känsla i reklamfilmer, både globalt och lokalt. Det innebär att det är en möjlighet att sticka ut som varumärke oavsett var och [. ] Inlägget Så här fungerar nostalgi i reklamfilm dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Unruly, Till, , Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: här , fungerar, nostalgii , reklamfilm
Skånskan - 13 jun 18 kl. 06:00

Mycket nostalgi i nytt teaterarkiv

978 dramatiska föreställningar har spelats på Malmö Stadsteater sedan starten 1944. Bland dessa finns fyra versioner av Hamlet. Det här och mycket, mycket mer kan man läsa om i det digitala teaterarkiv som stadsteatern presenterade på tisdagen.

Sydsvenskan - 07 jun 12 kl. 11:45

Cardigans ? oväntat bra nostalgi

Sex år ska ha gått sedan The Cardigans senast gjorde en spelning på svensk mark. Konserten på Mejeriet på onsdagskvällen var speciell av fler skäl än så, som att bandet uppträdde under genrepspseudonymen Van Hagar och att albumet "Gran Turismo" framfördes i stort sett i sin helhet. Framförallt stod gruppen på scen utan sin gitarrist och mest meriterade låtskrivare.

Dagensanalys.se - 14 mar 17 kl. 17:02

Nya stickers uppmärksammas i reklamfilm från Apple

Nu kan du använda Stickers i meddelande-appen som ingår i IOS 10. Apple har gjort en reklamfilm som visar hur det fungerar..

IDG - 31 dec 13 kl. 08:00

Atari Portfolio - nostalgi i ett litet paket


Handdatorn från i slutet av 1980-talet fungerar oklanderligt än idag..

BT - 29 jan 14 kl. 09:39

Nostalgi är inte rätta svaret

Det är svårt att komma fram till vårdcentralen i Skene. Som BT berättat på nyhetsplats har en Torestorpbo trots upprepade försök i över en veckas tid inte lyckats få kontakt, och många andra har vittnat om liknande bekymmer. I Jämtland är det också svårt.

Barometern - 23 jul 17 kl. 02:25

Lotta Nyberg: 90-talsfesten är mer nostalgi än hög kvalitet

90-talsnostalgi fungerar i Kalmar. När stjärnor från förut nämnda decennium intog Fredriksskans på lördagen blev det folkfest..

Skånskan - 14 mar 16 kl. 15:57

Zlatan letar statister till reklamfilm i Malmö

Malmö Sökes – ett stort antal yngre deltagare i en ”sportig reklamfilm” med Zlatan Ibrahimovic, en film som ska spelas in i Malmö.Det är jobbportalen Stage Pool som söker ett stort antal idrottare till en reklamfilm som ska spelas in i Malmö den 10 och 11 april. Filmen beskrivs kortfattat som ”en sportig reklamfilm med Zlatan Ibrahimovic”, men mycket mer än så får Anna-Clara Blixt Modin på Stage Pool inte avslöja för det bolag som ska producera filmen.

Nyheter 24 - 15 apr 16 kl. 09:03

Är det dags för ännu en grym reklamfilm med Zlatan?

Zlatan Ibrahimovic var under torsdagen på besök i hans barndomstrakter, Rosengård. Flera tidningar skriver att besöket berodde på en filminspelning från Volvos sida med Zlatan för en ny reklamfilm. [readmore:760909,] För två år sedan syntes Zlatan i en hyllad reklamfilm med Volvo, och nu ska alltså en ny reklamfilm vara på gång.

Dagensanalys.se - 17 nov 17 kl. 09:37

”Vad är en dator?” säger tjejen i Apples senaste reklamfilm för Ipad Pro

Apple försöker trumma ut att Ipad Pro minsann är bättre än en dator. Fast det blir riktigt töntigt när tjejen i reklamfilmen säger ”Vad är en dator?”.

Dagensanalys.se - 17 mar 19 kl. 16:18

Reklamfilm från Apple hylla sekretess – något vi svenskar aldrig får uppleva

Sekretess, personlig integritet och säkerhet är slagord som mullrar fram i korridorerna. Och visst är det något vi alla ska tänka på, tycker Apple. I deras senaste reklamfilm hyllas iPhone som den säkra mobilen.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Inför kvartalsrapporten måste Apple lansera Card

Enligt tyckarna på Wall Street har Apple haft ett tufft kvartal i sin omställning från hårdvara till tjänster. Ett sätt att visa aktiemarknaden att man menar allvar är att lansera Apple Card. Enligt nya rykten kan Apple Card – Apples egna kreditkort – komma att lanseras redan under nästa vecka.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Snabba laddningstider ger lojala kunder

Allt fler använder mobilen för att surfa på nätet. Att långsamma laddningstider blir straffade av Googles algoritmer vet vi redan, men hur påverkar det konsumenterna? Google har undersökt hur hastigheten på mobilsajter påverkar konsumenterna.

Dagensanalys.se - Igår: 15:30

Schibsted Group går bra men Aftonbladet fortsätter att tappa

Schibsted Groups rapport för andra kvartalet pekar på en bra utveckling för koncernen men det går mindre bra för Aftonbladet. För koncernen som helhet ökade intäkterna med fyra procent till 4 798 Mnok, och resultatet (Ebitda) ökade med 18 procent till 1060 Mnok (895 Mnok). Stigande användarintäkter och fallande annonsintäkter för tidningarna De digitala prenumerationsintäkterna för Schibsteds nyhetsmedier i Sverige och Norge ökade under kvartalet med hela 22 procent, vilket både Aftonbladet och Svenska Dagbladet har varit starkt bidragande till.

Dagensanalys.se - Igår: 14:50

”Vi tror att e-post och CRM hör ihop”

HubSpot lanserar idag gratis funktioner för att skapa, skicka och analysera resultaten av e-post som en del av den kostnadsfria versionen av HubSpot CRM. Enligt en rapport från HubSpot Research anger 82 procent att de förlorar upp till en timme om dagen på att logga in och hantera olika system som inte är kopplade till varandra. Genom att införa e-post- och annonseringsverktyg vill HubSpot ge användarna möjlighet att hantera dessa funktioner i ett samordnat system, vilket kan spara tid och […] Inlägget ”Vi tror att e-post och CRM hör ihop” dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 03:27

Colgate och YouTubes yngsta stjärna lanserar jättekampanj

Colgate har dragit igång en kampanj med YouTubes yngsta stjärna – Ryan från Ryan’s World. De nya produkterna har tagits fram med Ryan och hans familj och ska marknadsföra bättre tandborstning bland sina yngre tittare. Ryan Kaji har gått från storhet till storhet och ses idag av miljontals tittare som vill se hans reviews av olika leksaker.

Dagensanalys.se - Igår: 03:14

Cint och Zappi skakar hand

Helautomatiserade undersökningsplattformen Zappi blir bästis med Cint och ska nu erbjuda en ”integrated technology solution” till alla kunder. Zappi lanserades bara för 6 år sedan och har redan tagit marknadsandelar med sin approach till undersökningar. Den största investeringen har företaget gjort i att förbättra sina urvalsmetoder och teknik för att optimera urval.

Dagensanalys.se - Igår: 03:02

Varannan läser jobbmejl på semestern – är det här du?

Så många som varannan person kommer att läsa jobbrelaterade mejl under semestern. Allt enligt ny Sifo-undersökning som gjorts på uppdrag av mjukvarujätten Citrix. Den visar också att betydligt fler män än kvinnor avser att kolla jobbmejlen under sommarledigheten.

Dagensanalys.se - Igår: 02:54

Loopia köper Binero Groups webbhotell

Gamla trotjänaren Binero (webbhotell) förvärvas nu av Loopia i både Sverige och Tyskland. Verksamheten som Loopia förvärvar erbjuder webbhotell och domännamn i abonnemangsform till små och medelstora företag och privatpersoner. Den sammanlagda köpeskillingen uppgick till ca 380 Mkr.

Dagensanalys.se - Igår: 17:05

AI ska hjälpa fotbollscoacher att fatta bättre beslut

Nyligen fick fotbollsklubben Liverpool mycket uppmärksamhet för hur de använt data för att prestera bättre. Nu erbjuder företaget SciSports en liknande tjänst för alla fotbollsklubbar världen över. Att analysera data är idag inget ovanligt, men att göra det i sportens värld har länge ansetts allt för svårt, då sport handlar om mänsklig prestation, och inte så lätt låter sig omsätts i ettor och nollor.

Dagensanalys.se - I förrgår: 03:45

Twitch är störst på live

Twitch fortsätter att slå konkurrenter som Youtube, Facebook och Mixer när det kommer till livesändningar på nätet. Twitch, som ägs av Amazon, hade sitt största kvartal någonsin med över 70 procent av timmarna tittade under kvartalet. Enligt StreamElements tittade Twitch användare på hela 2,72 miljarder timmar under andra kvartalet – jämfört med 735 miljoner timmar på Youtube Live, 197 miljoner timmar på Facebook Gaming och 112 miljoner timmar på Mixer från Microsoft.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.