DI > Ekonomi

Sunday, 21 July, 00:38

DI - 10 jul 19 kl. 15:55

Moment Groups vd slutar i septemberMoment Group meddelar att vd Pelle Mattisson har beslutat sig för att lämna bolaget. Han kommer att kvarstanna i rollen som vd fram till den 30 september och därefter bistå koncernen i specifika frågor fram till årsskiftet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Groups, Group, Pelle Mattisson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moment, Groupsvd , slutari , september
DI - 21 maj 18 kl. 12:59

Grönt ljus till Moment Groups ansökan om obligationshandel

Nasdaq Stockholm har godkänt Moment Groups ansökan om upptagande till handel av obligationer med första handelsdag är den 22 maj 2018. .

DI - 18 okt 18 kl. 11:47

Moment Group flyttas upp på Nasdaq Stockholm

Från och med i dag, torsdagen den 18 oktober 2018, handlas Moment Groups aktier på Nasdaq Stockholm. .

DI - 08 feb 19 kl. 08:45

Kraftigt försämrat resultat för Moment Group – engångskostnader tynger

Moment Groups rörelseresultat under det fjärde kvartalet uppgick till 14,2 miljoner kronor (54,0), vilket är en minskning med 39,8 miljoner kronor jämfört med motsvarande period föregående år. .

SvD - 09 okt 14 kl. 15:19

Venue Retail Groups försäljning minskade med sju procent

Venue Retail Groups försäljning i jämförbara butiker minskade med 7 procent i september..

DI - 07 sep 17 kl. 22:10

Momentum Groups finanschef tankar aktier

Momentum Groups finanschef Niklas Enmark har per den 6 och 7 september köpt totalt 5.981 aktier i bolaget. Det framgår av finansinspektionens insynslista..

YLE - 27 jun 16 kl. 06:43

Efter finalförlusten: Messi slutar i landslaget

Lionel Messi har meddelat att han slutar i det argentinska landslaget – bara 29 år gammal. Det här efter finalförlusten mot Chile i Copa America. Först Zlatan Ibrahimovic, nu Lionel Messi.

SR - 13 nov 13 kl. 08:00

"Moment on ice" på moment teater

”Moment on ice” heter teater moment i Gubbängens nya föreställning där Andreas Boonstra, en färgglad kavaj och en lärlingsbasist tar plats på teaters lilla scen i en dryg timme. Men var är isen, frågar vi Maria Edström som sett ”Moment on ice”..

DI - 24 jul 14 kl. 09:44

Oniva: Vi vet inte om det slutar här

Oniva Online Groups styrelse, som upptäckt grava felaktigheter i bolagets bokföring under de två senaste rapporterade kvartalen, utesluter inte att härvan kommer att växa under den fortsatta utredningen. Juridiska åtgärder mot den tidigare bolagsledningen är ett av alternativen..

YLE - 08 jul 13 kl. 07:26

SAS slutar flyga Kronoby-Stockholm

Flygbolaget SAS slutar flyga rutten Kronoby Stockholm i september. Enligt bolaget finns det inte tillräckligt med kunder. Det sista flyget går den sjunde september.

Expressen - 12 apr 16 kl. 18:59

Sven Wollter - då slutar han med teater

Sven Wollter flyttar ihop med kärleken Lisa Wede. I september slutar han dessutom med teater - vilket han berättar i senaste numret av Hemmets Journal. – Min fru Lisa går i pension i september.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Succéskådisen om nya rollen i filmen Quick: ”Hittepå-figur”

Dramatenskådespelaren Jonas Karlsson spelar framlidne Hannes Råstam, vars grävande journalistik ledde till Thomas Quicks frikännande, i den nya långfilmen Quick.   Därefter står Godot, en musikalfilm och regidebut på tur..

DI - 3 timmar sedan

Elbolag kritiseras för dålig prisinformation

Konsumentverket har granskat 13 elbolags hemsidor. Samtliga kritiseras för otydlig prisinformation – och nu kräver myndigheten åtgärder, skriver Dagens Nyheter..

DI - 3 timmar sedan

Swedish Open-basen om fasan i Norge

Veckans resenär är Christer Hult, turneringschef för Swedish Open.  .

DI - 4 timmar sedan

Fed-chef går emot marknaden – vill inte sänka räntan

Den amerikanska centralbanken väntas sänka styrräntan i slutet av juli. Men beslutsfattarna är inte överens. Bostons Fed-chef Eric Rosengren vill avvakta..

DI - 4 timmar sedan

Barnen ratar rymdjobb – vill hellre bli youtuber

I helgen är det 50 år sedan månlandningen. Men dagens barn drömmer inte om att bli astronauter i första hand. Fler vill hellre bli youtubers, enligt en undersökning som Lego gjort..

DI - 5 timmar sedan

Han besvarade Neil Armstrongs anrop från månen 1969

Lördagen 20 juli är det 50 år sedan den första månlandningen. En prestation som har blivit en symbol för mänsklighetens styrka, framgång och nyskapande.  Men varför har ingen återvänt sedan 1972?

DI - 6 timmar sedan

Kafékedjan växer med vinstlöfte – utmanar jättarna

Gasellföretaget Mocca Deli i Eskilstuna siktar på att växa till 20–25 restauranger i Sverige. Det ska ske genom att två tre nya franchisetagare per år garanteras en nettovinstmarginal på 15 procent..

DI - 7 timmar sedan

Protester mot våld och för Kina i Hongkong

Tusentals demonstranter samlades på lördagen i Hongkong till stöd för polisen och den kommunistiska fastlandsregeringen. Det var övervägande äldre deltagare som, tillsammans med familjer, viftade med kinesiska flaggor och höll upp röda paraplyer och banderoller..

DI - 8 timmar sedan

Magplask för sommarland – en fjärdedel av besökarna borta

Den blöta inledningen på juli blev ett magplask för landets nöjesparker och vattenland. Värst går det för Skara sommarland som tappat en fjärdedel av sina besökare jämfört med i fjol..

DI - 8 timmar sedan

Volvo Cars återkallar en halv miljon bilar

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86.000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.