DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 22:50

DI - 10 jul 19 kl. 15:47

Pricer tar order på omkring 60 miljoner kronorPricer har fått en beställning värd cirka 60 miljoner kronor från den italienska dagligvarukedjan Tosano. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tosano

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pricer, tar, order, omkring60 miljoner kronor
DI - 04 jan 12 kl. 13:36

Pricer tar order i USA

Pricer har fått besked från en livsmedelskedja i USA att den kommer fortsätta att investera i bolagets system för prismärkning..

SvD - 31 jul 12 kl. 11:10

Pricer tar order i Frankrike

Pricer har fått en stororder från en av världens 15 största detaljhandelskedjor värd 300 miljoner kronor..

DI - 08 maj 15 kl. 15:16

Pricer tar order från fransk dagligvarukedja

Pricer har vunnit nya ordrar från en fransk dagligvarukedja, som redan är kund värda motsvarande 56 miljoner kronor..

DI - 01 mar 12 kl. 13:04

Pricer tar spansk order

Pricer tar en order från spanska stormarknadskedjan Alimerka avseende Pricers pris- och informationssystem. Den inledande ordern gäller 50 butiker och är värd 7 miljoner kronor..

IT24 - 18 jun 13 kl. 15:59

Pricer tar mexorder

Svenska prismärkningsföretaget Pricer tar hem en stor order med Mexikos näst största livsmedelskedja Soriana..

Affärsvärlden - 27 jun 14 kl. 08:38

Skanska tar order i Finland och USA

Byggbolaget tar order för ett nytt logistikcentrum för dagligvaror i Finland samt för att bygga ny anläggning för veterinärmedicin och biomedicin samt att slutföra renovering och tillbyggnad av det befintliga smådjurssjukhuset vid universitetets campus i College Station, Texas, USA..

IT24 - 16 maj 12 kl. 14:01

Pricer tar rekordorder

Noterade svenska prismärkningsföretaget Pricer har tagit hem sin största order någonsin i Norden, värd 90 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 31 jul 12 kl. 11:24

Pricer tar stororder

Pricer har fått en order från en existerande kund som bedöms överstiga 300 miljoner kronor..

DI - 30 jan 17 kl. 08:36

Pricer tar stororder

Pricer har fått en order värd 50 miljoner kronor från en befintlig kund inom byggvarusektorn i Frankrike. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 11 sep 18 kl. 11:35

Pricer tar ny order

Pricer har fått beställningar från en befintlig kund i Frankrike värda cirka 40 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Ebays resultat per aktie högre än väntat – höjer helårsprognosen

Auktionsbjässen Ebay redovisar en omsättning i linje med förväntat under andra kvartalet. Justerat resultat per aktie var högre än väntat och bolaget skruvar upp helårsprognosen. .

DI - 15 minuter sedan

USA avbryter militärt samarbete med Turkiet

USA gör verklighet av hotet om att avbryta samarbetet med Turkiet kring det toppmoderna amerikanska smygarflygplanet F-35. En rad turkiska företag som tillverkar delar och komponenter till planen stoppas nu av USA. Turkiets planer att köpa omkring 100 F-35 stoppas också, meddelar försvarshögkvarteret Pentagon..

DI - 15 minuter sedan

Grisuppfödning och fastigheter – bredden stärker Broby Gård

Kyckling- och grisuppfödning, åkerbruk åt sig själva och andra, biffkor, jakt, entreprenadrörelse och fastigheter – verksamhetsgrenarna är många på Broby Gård utanför Nyköping. ”Man ska inte gräva ned sig i detaljer”, beskriver Kjell Ericson sin metod att hantera de många benen..

DI - 30 minuter sedan

Alcoa levererar bättre kvartalsresultat än väntat

Den amerikanska aluminiumproducenten Alcoa redovisar ett justerat resultat per aktie på -0,01 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 30 minuter sedan

IBM ökar vinsten i andra kvartalet

It-jätten IBM redovisar en vinst på 3,17 dollar per aktie, högre än förväntade 3,07 dollar i andra kvartalet..

DI - 45 minuter sedan

Netflix redovisar högre vinst per aktie än väntat

Netflix gjorde en vinst på 60 cent per aktie i andra kvartalet, att jämföra med förväntnignarna på 56 cent, rapporterar CNBC..

DI - 45 minuter sedan

Quiapeg Pharmaceuticals genomför riktad emission på 15 Mkr

Quiapeg Pharmaceuticals har beslutat att genomföra en riktad nyemission av aktier om cirka 3 miljoner kronor, samt en riktad konvertibelemission om cirka 12 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Handelsoro dämpar riskaptiten på Wall Street

De ledande börserna i New York gick mot en stängning på negativt territorium på onsdagskvällen. Fortsatt fokus på Donald Trumps tullskrammel mot Kina och bolagens kvartalsrapporter lyckades inte lyfta börshumöret..

DI - 1 timme sedan

Fler och fler vill resa med SJ – dubblar resultatet

SJ redovisar ett rörelseresultat på 258 miljoner kronor i andra kvartalet, upp från 113 miljoner i samma kvartal året innan. Omsättningen ökade från 1.997 miljoner kronor till 2.

DI - 1 timme sedan

Chockläge när Tesla rapporterar

En kursrusning på 40 procent för elbilstillverkaren Tesla har trissat upp förväntningarna på halvårsrapporten. Men det finns faktiskt ändå goda förutsättningar för rapporten att slå förväntningarna. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.